Şimdi Ara

istoç a nasıl gidilir acil tavsiye. ankara dan geliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pazartesi sabah istanbulda olacağım istoça gideceğim. esenlerden nasıl gidilir taksi ile yakın olur mu? yardımınıza ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: akademiamania

arkadaşlar pazartesi sabah istanbulda olacağım istoça gideceğim. esenlerden nasıl gidilir taksi ile yakın olur mu? yardımınıza ihtiyacım var.
    güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 2 Şubat 2013; 1:33:51 >
  • 7-8 km civarı uzaklıkta istoc otogara. En güze taksi tutmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

7-8 km civarı uzaklıkta istoc otogara. En güze taksi tutmak.

teşekkürler bilgi için. annemle beraber gideceğiz, şirket ile ilgili toptancılarımız orada. sabah orda olacağız. aslında araba ile gidecektim ama hiç bilmem istanbul trafiğiniz yolları vs. bu yuzden otobusle gideceğiz. ancak sabah 9-10 a kadar nerede kahvaltı yapabiliriz. yardımcı olabilir miisn. taksim istiklal filan çok uzak düşer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 2 Şubat 2013; 1:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

7-8 km civarı uzaklıkta istoc otogara. En güze taksi tutmak.

teşekkürler bilgi için. annemle beraber gideceğiz, şirket ile ilgili toptancılarımız orada. sabah orda olacağız. aslında araba ile gidecektim ama hiç bilmem istanbul trafiğiniz yolları vs. bu yuzden otobusle gideceğiz. ancak sabah 9-10 a kadar nerede kahvaltı yapabiliriz. yardımcı olabilir miisn. taksim istiklal filan çok uzak düşer mi?

Çok uzak ve ters düşer evet. Otogarda pek tavsiye etmem kahvaltı olayını. Yine istoc ta mutlaka kahvaltı yapacak güzel bir pastane bulursunuz.

• Başlıkta İstoç görünce ikinci el araç almak için "Oto Center"a geleceksiniz sandım, gelmeyin demek için girdim

Otogar-İstoç sabah yoğun trafik olmazsa 10 dk bile sürmez, olursa da 20 dk.yı geçmez. Her şekilde taksi mantıklı.

İstoç'un içinde blok aralarında minik, uyduruk büfeler falan var ama hiç adamakıllı bir pastane gördüğümü hatırlamıyorum. Kahvaltı için Başakşehir Bankalar Caddesindeki Dilek Pastanesi'ni önerebilirim. İstanbul'dan kurtulmadan önce ara sıra hafta sonu kahvaltıya giderdik. İstoç'a çok yakındır ama yürüyerek de gidilmez. Yürüme mesafesi 3 km.yi bulabilir.

https://maps.google.com/maps?saddr=Esenler+Otogar%C4%B1&daddr=2.+Yol+Sk&hl=tr&ie=UTF8&sll=41.051195,28.8614&sspn=0.035147,0.084543&geocode=FbMzcgIdvuO4AQ%3BFQudcgId8uu3AQ&mra=dme&mrsp=0&sz=14&t=m&z=14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 2 Şubat 2013; 5:31:17 >

• quote:

arkadaşlar pazartesi sabah istanbulda olacağım istoça gideceğim. esenlerden nasıl gidilir taksi ile yakın olur mu? yardımınıza ihtiyacım var.

Sirvan abi soylemis yakin zaten taksi tutmak en iyisi

Sagda has oto var otoban yaninda onu gordunmu tamandir

Millete acayip hasliyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taksi ile 2 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Kardeşim bugün öğleden sonra planımız vardı (test) ben sehir dışındayim iptal oldu o yüzden. Önümüzdeki hafta yaparız inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Kardeşim bugün öğleden sonra planımız vardı (test) ben sehir dışındayim iptal oldu o yüzden. Önümüzdeki hafta yaparız inşallah.

Olur abi

• Arabayla gelebilirsin aslında Ankara'dan, hiç karışık değil.

TEM Otoyolu - FSM Köprüsü - İstoç Çıkışı

Yani İstoç, Otoyolun hemen kenarında karıştıracak bişey yok.

Ama yinede otobüsle gelirsen taksi tut fazla para yazmaz (iett otobüsü bildiğim kadarıyla yok)
  • Aslında araçla gitmek çok çok basit. hemen yol kenarı olduduğu için. Ama siz otobus ile gelicem demişsiniz.

Esenlerde inin servis ile hemen esenler otoğar'ın yanında bulunan Forum İstanbul AVM'ye geçin orada en üst katta kahvaltınız. Ardından dışarı çıkıp taksiye binip İstoç'a gidiniz. Toplu taşıma tesr kalıyor 2-3 vesait yapmanız lazım oda baya külfetli taksi ile 8-9 km.

Açıkçası aracınız dizel ise şahsi aracınız ile gelmeniz daha ekonomik ve daha rahat olur düşüncesindeyim.
  • eskiden garaj avcılar iett otobüsü vardı istoç içinden geçen şimdide muhtemelen vardır otobüs durağına gidip şöföre sorabilirsin
  • Otogara en yakin forum istanbul avm var orda kahvalti yapabilirsiniz.otogardan tranvaya binin zaten forum istanbul yazar o durakta inersiniz.sonrada taksiyle istoca gidersiniz.taksime hic bulasmayin hem cok terste hemde taksim insaat halinde dogru duzgun gezemezsiniz.en iyisi isiniz bitince bogazda bi ogle yemeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 2 Şubat 2013; 12:31:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.