Şimdi Ara

]İSTANBUL'DAN ÇORUM'A HANGİ GÜZERGAH İLE GİTMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,İstanbul'dan Çorum'a gideceğim..İkilemde kaldım..Ilgaz'dan Çankırı'ya sapıp bu rotayı mı kullansam yoksa Tosya-İskilip-Çorum rotasını mı seçsem..Hangi yol daha rahat?Gidip-gelen var mı?Nasıl bir güzergah seçeyim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Demek ki neymiişş?Çorum'a hangi güzergah ile gitmek gerekir diye sormamak lazımmış..Çık yola,Allah nereden nasip ettiyse oraya kır dümeni:)Akışına bırak..Yardımlarınız için teşekkür ederim..
  • O yolu hiç kullanmadım ama konuyu ilk açtığında wikimapia dan iki güzergahı da inceledim, mesafe olarak çok bir fark yok gibi görünüyor ama yolun durumu bizzat geçmedikçe bilinmeyeceği için yorum yapmaktan kaçındım.
  • Kesinlikle ve kesinlikle güzergah şöyle olmalı;İstanbul-İzmit-Adapazarı-Düzce-Bolu Tüneli-Gerede-Çerkeş-Atkaracalar-Kurşunlu-Ilgaz-Tosya-Hacıhamza-Osmancık-Laçin-Çorum..Bu güzergaha alternatif ise;tercih edilmemesi gereken Tosya-İskilip-Çorum güzergahı..Özellikle Tosya'dan İskilip'e sapar sapmaz sert ve kısa virajlar ardından rampalar başlıyor ve 1650 rakımlı Türbe geçidi çıkılıyor..2 araç yanyana zor geçiyor zaman zaman..Peşinden 1080 rakımlı Elmabeli geçidi aşılıyor..Yaklaşık 550. kmde Lastiğim patladı(çivi girip çıkmış) yokuş aşağı bir noktada aracı ve kendimi emniyete alıp lastiği değiştirdim 5 dakikada..İlk defa lastik değiştirdim seyahat ederken..6 yıldır çok kereler çivi-vida girmişti lastiklere ama bu sefer girip çıkmış:) Sonra 1510. kmde bir lastiği daha tamir ettirdim,ağaç vidası girmiş:))2207 kmde kontak kapattım..
  • Bu yolu 2003-2009 arası tam 6 yıl gittim. Bencede en iyi güzergah "İstanbul-İzmit-Adapazarı-Düzce-Bolu Tüneli-Gerede-Çerkeş-Atkaracalar-Kurşunlu-Ilgaz-Tosya-Hacıhamza-Osmancık-Laçin-Çorum". Tosya İskilip arasındaki yol çok kötü. Laçin Çorum arasında da kırkdilim denen yerde uzun zamandır çalışma olduğundan yol biraz uzuyor ama takip edilmesi gereken güzergah burası. Ankara üzerinden giderseniz belki yol daha iyi ama baya uzuyor, bu yoldan da bir kere gitmiştim, bir dahada gitmedim... Şu andada ikametgahım Sakarya'dan Çorum Kargıya aynı güzergahtan gidiyorum zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Bu yolu 2003-2009 arası tam 6 yıl gittim. Bencede en iyi güzergah "İstanbul-İzmit-Adapazarı-Düzce-Bolu Tüneli-Gerede-Çerkeş-Atkaracalar-Kurşunlu-Ilgaz-Tosya-Hacıhamza-Osmancık-Laçin-Çorum". Tosya İskilip arasındaki yol çok kötü. Laçin Çorum arasında da kırkdilim denen yerde uzun zamandır çalışma olduğundan yol biraz uzuyor ama takip edilmesi gereken güzergah burası. Ankara üzerinden giderseniz belki yol daha iyi ama baya uzuyor, bu yoldan da bir kere gitmiştim, bir dahada gitmedim... Şu andada ikametgahım Sakarya'dan Çorum Kargıya aynı güzergahtan gidiyorum zaten...
    selam,corumdan donusumde yani 10 temmuzda kargiya gittim.. bir tanidigi ziyaret ettim ve kastamonuya dogru yola ciktim..cok sakin bir yer huzurlu geldi bana..ilgaz sira daglari manzarali kucuk bir kasaba adeta..osmanciktan pirinc aldim harika cikti..gerci kargidan gelen pirincten biliyordum guzel cikacagini ..tosya pirincinden kesinlikle daha lezzetli..saygi ve selamla..

• Teşekkürler. Memleketim sakin, emekli yeri diyebilirim. Bende memuriyet vazifem bitince memleketime yerleşmeyi düşünüyorum inşallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tosya-İskilip yolu çok kötüydü (10 sene filan önce).
    Şimdiki durumunu bilmem.
  • Selamlar,şuan için de kötü diyebiliriz..Asfalt çok düzgün değil ama idare ediyor fakat yol çok virajlı ve 2 tane dağ geçidi aşılıyor çok rampa çıkılıyor arabayı çok zorluyor..Çekilir cinsten değil yani o güzergah..1 kere kullandım bir daha tövbe kullanmam:))
  • bende corumlu olarak yazayım.gecen haberlerde kırkdilim yolu bitmiş dendi eğer ordan geçersen yolu 60 km kısaltıyorsu
  • İstanbul - Ankara

Ankara - Çorum yapın olmadı
  • konuyu hortlatayım dedim...bayramda istanbuldan çoruma gideceğm hangi yol güzergahından gitmek daha iyidir acaba?ilk defa gideceğim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdres

konuyu hortlatayım dedim...bayramda istanbuldan çoruma gideceğm hangi yol güzergahından gitmek daha iyidir acaba?ilk defa gideceğim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Otobandan İstanbul, İzmit, Düzce, Bolu istikametinde dümdüz gidin. Bolu tünelini geçtikten sonra biraz daha gidin Gerede, Karabük, Samsun yazan tabelayı göreceksiniz, oradan sapıp otobandan çıkın. Çıktığınız o yolu dümdüz gidin hiçbiryere sapmayın. Sırasıyla geçeceğiniz güzergahlar; Çerkeş, Atkaracalar,Kurşunlu, Tosya, Osmancık. Osmancık'a geldiğiniz zaman birazcık ilerleyin. İlçenin çıkışında Çorum, Laçin, Dodurga yazan tabela var, oradan girin bu kadar. Ayrıca bahsettiğim güzergahlarda radar çok var 90 i geçmemenizi tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 10 Ekim 2013; 1:32:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim size de iyi bayramlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.