Şimdi Ara

İstiklal/Taksimde Gecelik Ucuz Mekan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Taksimde J.J'de konser oluyor saat 10'da başlıyor e tabi ulaşım araçları(metro-tramvay) 12'de bitince kalıyorum ortada veya sabahlamak isteyip gecenin 2'sinde sızmaya başlıyorum.

Soracağım odur ki, gecelik, kaliteli(ahlak şubenin basmayacağı), ve uygun bir fiyata bir otel, sosyal tesis, misafirhane vs. biliyor musunuz?

Şimdiden teşekkürler.

• Aynı derten muzdaribiz.Bende ulaşım sıkıntısı yaşıyorum JJ dönüşünde
    tavsiye olursa bende yararlanayım.
    Up
  • Taksi vaR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

Aynı derten muzdaribiz.Bende ulaşım sıkıntısı yaşıyorum JJ dönüşünde
    tavsiye olursa bende yararlanayım.
    Up

İstanbulda yeniyiz de çok mu fazla aksiyon arıyoruz o kadar insan gecenin o saatinden sonra ne yapıyor merak ediyorum

Bu arada cuma günü f.d. var ona da gidemezsem çok acırım be

@farego ben güngören'de kalıyorum taksi dolmuş bile yakınlarına gelmiyor bir de yurda girmek istemiyorum gece 12'den sonra sebebi biraz bariz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 15 Mayıs 2013; 22:29:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Taksi vaR ?

istiklalden avcılara ne yazar biliyonmu :D

Çok fazla aksiyon değil de panpa erken kapatıyolar metroyu.
    Koskoca metropolde saat 12de metro kapatılmaz ki
  • Sana tavsiy3m sqbaha kadar beyoglunda sabahla.cok guzel aksiyonlar oluyor.ben bi gun denedim .heykelin dibine oturdum.sabah olmasini bekledim.6 da metro aciliyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani haklısınız ama taksiciler de anlaşmalı gidiyor ortak noktaya varırsınız. ( Uzak mesafeler için dedim )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapanışı daha da erkene alırlar yakında... malum içkiye ona buna yasak geliyor gece hayatınında musluğunu yavaş yavaş kapatırlar.
  • Metro 12den sonra sıklığı azalarak devam etmeli. Bu sistem çok saçma

• @Pr0 aslında çok normal metrobüs gece o kadar nadir geçerken bile çok düzgün tiplerin olmadığını duydum içkinin hoş görülmediği bir ortamda zor.

@hsngencer senin bana bir yol göstermen lazım, oturup gözlemlemek de güzel fikir ama Aslında hepimize bir yol göstersen iyi olacak çok dertliyiz anlaşılan o konuda

@farego bunu deneyebilirim aslında son çare gibi taksi dolmuşla yakın bi yere gelip taksiyle yurda dönebilirim de yurdun kapısından içeri alırlar mı bilemem

@eugene, fazla durmamayı umuyorum istanbulda ama yapabileceklerini sanmıyorum, o ortamı 1-2 kere görebildim ama zor be

@1342, yarım saat olsa bile hayat kurtaracak aslında haklısın

• Metrobüs sabaha kadar çalışıyor. Kadıköye minibüsler mevcut. Bir çok ilçeye de yine sabaha kadar ek seferler var iettden.

Yer bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Metrobüs sabaha kadar çalışıyor. Kadıköye minibüsler mevcut. Bir çok ilçeye de yine sabaha kadar ek seferler var iettden.

Yer bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Esenler desem daha doğru olacak sanırım güngörenden ziyade esenlerdeki mekanlara daha yakınız
  • asmalımescit taraflarına inersen bulabilirsin belki hem daha güvenli
  • 25G var metrodan sonra metroyla ayni yolu ayni surede gidiyo saatte bir var metro acilana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tıtanium

asmalımescit taraflarına inersen bulabilirsin belki hem daha güvenli

Ordaki otelleri gözüme kestirmiştim aslında bi kere girince sokağa boş bir zamanımda gidip fiyat sormam lazım teşekkürler

@Lau 25G sarıyer tarafına gidiyor sanırım
  • İstiklal/Taksimde Gecelik Ucuz Manken diye okudum
  • avcılara gideceksen, taksiyle en yakın metrobüs istasyonuna gidersin ordan metrobüsle, ordan avcılardan evine ulasım uzaksa tekrar taksi. 30 liradan fazlaya patlayacagını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Taksi vaR ?

istiklalden avcılara ne yazar biliyonmu :D

Çok fazla aksiyon değil de panpa erken kapatıyolar metroyu.
    Koskoca metropolde saat 12de metro kapatılmaz ki

Kurabiye sokaktan cevizlibağa sabaha kadar dolmuş var cevizlibağdan da avcılara metrobüsle rahatça ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

İstiklal/Taksimde Gecelik Ucuz Manken diye okudum

İstiklal/Taksimde Gecelik Ucuz Mekan

• kimse de mekan önermemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.