Şimdi Ara

İstiklal Marşında Ayağı Kalkmayanlar Tayyip Mesajını Okurken Hazırola Geçtiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstiklal marşı kaldırılsın, ayağa kalkmaya gerek yok diyenler. Bir kesime putperest diye hakaret edenler Tayyip mesajını okurken hazır olda bekledi tüm salon olarak.

https://twitter.com/TerbiyesizHerif/status/734363425766289408
    https://twitter.com/canatik06/status/734366049232097281
    https://twitter.com/redkitkovboy80/status/734424450142179328

• Akp seçmeni yani %45 üstü tayfaya sen tamamen istijlal marşında ayağa kalkmıyormu diyorsun ? Bunu yapmayan varsa Türk değildir kesinlikle ama tüm parti seçmenine yıkamazsın. Ayrıca tayyipin mesajında ayağa kalkılacak birşey yok klişe saçma buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

Akp seçmeni yani %45 üstü tayfaya sen tamamen istijlal marşında ayağa kalkmıyormu diyorsun ? Bunu yapmayan varsa Türk değildir kesinlikle ama tüm parti seçmenine yıkamazsın. Ayrıca tayyipin mesajında ayağa kalkılacak birşey yok klişe saçma buldum

Akplilerin hepsi yapmıyorsa bile bunun örnekleri çokça var. Fotoğraflarıda orada. Zamanında istiklal marşı kaldırılsın diyende akpli bir vekil.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İstiklal Marşında Ayağı Kalkmayanlar Tayyip Mesajını Okurken Hazırola Geçtiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 23 Mayıs 2016; 0:18:59 >
  • Kaldırmayı sizden öğrenecek değiliz.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 23 Mayıs 2016; 0:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

Akp seçmeni yani %45 üstü tayfaya sen tamamen istijlal marşında ayağa kalkmıyormu diyorsun ? Bunu yapmayan varsa Türk değildir kesinlikle ama tüm parti seçmenine yıkamazsın. Ayrıca tayyipin mesajında ayağa kalkılacak birşey yok klişe saçma buldum

Akplilerin hepsi yapmıyorsa bile bunun örnekleri çokça var. Fotoğraflarıda orada. Zamanında istiklal marşı kaldırılsın diyende akpli bir vekil.

Çokca dediğin mesela kaç kişi 100-200 ? CHPlilerde bir ara istiklal marşını okuyamamışlardı şimdi CHPlilerde istiklal marşını bilmiyormu olacak.

Ayrıca bugünki kongre ile bu olayın bağlantısının yapılması çarpıtma değilmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya kardeşim kimin ne halt ettiğini herkes iyi biliyor ona bakarsan ekmeleddin ihsanoğlu ne istiklal marşını biliyordu nede onu kimin yazdığını. ve bunu cumhurbaşkanı adayı seçmişti chp daha chpden ne bekliyorsunuz ben anlamıyorum kafam almıyo admaların tek gayesi TÜRKİYEYİ BATIRMAK. git annene babana sor istanbul eskiden ne haldeydi sana anlatsın ha bu konudada tüm akpartilileri suçlayamazsın git hdp lileri felan suçlasana akparti sana naptı bizim askerimizi şehit eden akparti değil hdp nin ta kendisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

ya kardeşim kimin ne halt ettiğini herkes iyi biliyor ona bakarsan ekmeleddin ihsanoğlu ne istiklal marşını biliyordu nede onu kimin yazdığını. ve bunu cumhurbaşkanı adayı seçmişti chp daha chpden ne bekliyorsunuz ben anlamıyorum kafam almıyo admaların tek gayesi TÜRKİYEYİ BATIRMAK. git annene babana sor istanbul eskiden ne haldeydi sana anlatsın ha bu konudada tüm akpartilileri suçlayamazsın git hdp lileri felan suçlasana akparti sana naptı bizim askerimizi şehit eden akparti değil hdp nin ta kendisidir

Tabi canım %100 haklısın zaten hendeklerin kazılmasına göz yumanda hdp idi hdp olmasa pkk asla güçlenemezdi o kadar anlaşma yapıldı masaya oturuldu akpnin hiç suçu yok chp bu ülkeyi batırdı. hastane kuyruğu bekledük he ondan he he tabi tabi evet hım

• Oğlum sen ne çeşit bi tipsin lan.Kiralik aşk izleyip akpye oy atıyosun ulan böyle dizilerin neden çekildiğini şimdi daha iyi anlıyorum sizin gibileri keklemek için cekiyolar başka niçin çeksinler

• Emple kullanıcısına yanıt
    asıl sen nesin lan benimi takip ediyon sen sapık tecavüzcü seni :D İMDAAAAATTT İMDAAAT AKP BANA TECAVÜZ EDİYOOO
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    ya hayır ben akp ye 100% hak vermiyorum adamlar yanlış yaptılar yolsuzlukta yaptılar ama hep kötü yanlarına bakıyorsunuz eskiye dönüp biraz bakın diyorum ben. hendek kazma olayını herkes biliyor zaten yalan yok orada hata yaptılar
  • Kalkmasınlar zaten.Jakobenizmle sindirilmiş toplum hatlarında münafıklığı fark edemez olduk.Bu adamlar kalksa ne kalkmasa ne
  • quote:

asıl sen nesin lan benimi takip ediyon sen sapık tecavüzcü seni :D İMDAAAAATTT İMDAAAT AKP BANA TECAVÜZ EDİYOOO

• çevremde akpliler dolu yeminle onların bile garibine gitti hele tayyipin partisi lafına babasının partisimi acaba diye tepki gosterdiler mhp düzelirse akp zortlar.... demokrasiden bozma tek adamcı olduklarını açık açık kusuyorlar yani artık bari eskiden gizlemeye çalışıyorlardı şimdi açık seçik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2016; 1:50:42 >
  • Secdeye kapanmalarını bekliyordum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Secdeye kapanmalarını bekliyordum ben.

ulan
  • Şu olayı bir Akpli olarak yanlış buluyorum. bu durumun Erdoğan'a faydası yok zararı var!

• quote:

ya kardeşim kimin ne halt ettiğini herkes iyi biliyor ona bakarsan ekmeleddin ihsanoğlu ne istiklal marşını biliyordu nede onu kimin yazdığını. ve bunu cumhurbaşkanı adayı seçmişti chp daha chpden ne bekliyorsunuz ben anlamıyorum kafam almıyo admaların tek gayesi TÜRKİYEYİ BATIRMAK. git annene babana sor istanbul eskiden ne haldeydi sana anlatsın ha bu konudada tüm akpartilileri suçlayamazsın git hdp lileri felan suçlasana akparti sana naptı bizim askerimizi şehit eden akparti değil hdp nin ta kendisidir

Chp zihniyetini biliyoruz da Akp zihniyeti de belli, bize iyi bir parti lazım

• gerçekten saygı duydukları için değil, afaroz edilmemek icin korktuklarindan kalkıyorlar ayağı ve konusmayi ayakta dinliyorlar. yoksa parti içinde herkes herkesin ne boklar yediğini biliyor. kimileri kpss kazacagim derken sacları söküyor kimileri merkezden atanıyor o kadrolara. bu vatan için hayırlı olanını ver hayırsız olanını al diye dua edecez yoksa peygamber efendimiz gelmedikce bu halkin uyanacagi yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.