Binbaşı
07 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese Merhaba

Haziran ayında aldığım Samsung Space Monitör 27" ürününde 1 adet ölü piksel ve içinde monitörün dış çerçevesinden (teflon malzeme) ekranın içinde kalmış küçük parçacıklar var.

1. İlk servisi ürünü aldığım ertesi günü çağırmıştım. Genel Merkez 1 ölü piksel olduğu kanaatine varıp ne onarım ne değişim kararı aldı. Tabii bu süreçte telefonuma kesinlikle ulaşamadılar 2 ay boyunca çağrı merkezi ile görüştüm ve telefon numaramın yanlış olduğunu söylediler
  2. İkinci defa servisi çağırdım ve durumu detaylıca anlattım. Gelen kişi bunları kendilerinin monte ettiğini içine üretim hatası olarak parçacık kaçtığını değişim mi onarım mı istediğimi söyleyince ben değişim dedim. Fakat servis bu sefer onarım yapabileceğini söyledi ve ürün daha alalı 2 ay olmuş ben 2 aydır bu saçma olayla uğraşıyorum.
  3. Kurumsal fatura olduğu için tüketici haklarına başvurduğumda mahkemeye gitmemi söyledi. Ürünü samsung shoptan almıştım ama emin olun vatan computerden alsaydım paşa paşa değiştireceklerdi. Şimdi tek muhattabım samsung

1. olduğundan işlerine gelen kararı veriyorlar.
  2. Üretim hatası apaçık bariz belli olmasına rağmen inatla onarım diyorlar arkadaşlar yardım edin ne yapmalıyım
Merhaba, Sertifikalı SolidWorks kullanıcısıyım. Tasarımlarınıza gerçekçi görünüm verip video halinde hazırlayabilirim.

Ek olarak profesyonel 3 Boyutlu yazıcı Zaxe Z1+ ile baskılarınızı uygun fiyata çıkartabilirim. Kurumsa firmalar çok yüksek fiyatlar vermekte.
Msi gv62m i5 7.nesil gtx1050 2gb çift fanlı

Asus fx553vd dm106 i7 7. Nesil gtx1050 4gb tek fanlı ssd li

Hangisini almalıyım sizce yada sizin bildiğiniz başka model var mı
Merhaba arkadaşlar öncelikle sistem özelliklerim:

i7 4700mq
Gtx765m 2GB GDDR5
16GB DDR3 Ram
1TB HDD

Arkadaşlar battlefield 3,4 blacwake gibi neredeyse her oynadığım oyunda anlık fps droplar oluyor. Oyun 60 fps de oynarken birden 30-25 bandına düşüyor yada 40 iken 20 ye. Ve değerler şunlar

Gpu 70 derece %50-%60 kullanım bu bazen %20 lere düşüyor
Cpu 60-70 derece %15-%25 kullanımı var mhz değeri 3000 civarındayken oyun donarken 700 e düşüyor anlık. Ondan sonra değer yükselince oyun kaymak gibi oluyor. Bu sorunun adı nedir darboğaz mıdır? Cpu yada gpu nun anlık düşmesi neyi gösteriyor?
Arkadaşlar merhaba işyerinde 1 masaüstü, 1 laptop mevcut. İkisindede müşteri takip yazılımı var. Aynı modeme bağlılar ve senkronize çalışıyorlar.

Bu laptopu eve götürsek, laptopu evden işyerine bağlama imkanımız var mıdır? Evdende senkronize çalışsın istiyoruz.
Merhaba arkadaşlar Silkroadda 1 hesabım vardı sadece oyundaki ismini hatırlıyorum. id şifreyi hatırlamıyorum. Maili hatırlıyorum ama maili kurtaramadım o sıralar mailim saldırıya uğramıştı diye hatırlıyorum o yüzden kullanmayı bırakmıştım şimdi ise geri alamıyorum çarlarımı nasıl geri alabilirim?
Arkadaşlar özelden gelmek isteyenler mesaj atsın hesap no atıcam 21 TL ye 6 ay kullanacağız 6 kişi
Arkadaşlar cevizlibağdan saat sabah 07.00 da 500T ye binsek 40 dk civarı sürede Soğanlık metroya ulaşabilme imkanımız varmı trafik 7-8 arası nasıldır
A101 in yumurtası sanırsam

İĞRENÇ KOKUYO

ARKADAŞLAR BOMBA KOKUYO BOMBA. Ağzıma burnuma havlu tutup boşalttım lavaboya ama hala kokusu orda heryeri açtım hala geçmedi şikayet edicem bunedir ya
Arkadaslar bir şey sorucam elimde bir adet galaxy s4 var. Bayadır açmamıştım telefonu. 4 Sene önce suya düşmüştü. USB girişi 120tl civarına orjinal servisinde değiştirmiştim. dün telefonu açmaya çalıştım açılmamıştı. Bataryası şişmişti heralde bataryasındandır dedim yeni batarya aldım. Yeni bataryada açıldı galaxy s4 yazısı geldi sonra gitti. Telefon açılmadı. Telefoncu anakartı gitmiş dedi 100TL civarı para istedi telefonu satmam için. Ben telefonu kullanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım. Telefoncu rom yüklemeye çalışmış olmamış. Telefonu download moduna alabilmişti. Odinden fail alıyormuş rom atmaya çalışırken
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MSI GE60 0ND
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.895
İkinci El Bölümü Mesajları: 128
Konularının görüntülenme sayısı: 61.124 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 640 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.