Şimdi Ara

İstiklal Caddesi böyle olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen İstiklal Caddesi altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi ve Nostaljik Tramvay Hatlarının yenilenmesi çalışmaları sürüyor. Projenin fotoğrafları yayınlandı.

Caddeye darbeye dayanıklı 10x15x30 santimetre ölçekli, toplamda 25 bin 500 metrekare doğal granit taş döşeneceği duyuruldu. Üstyapı çalışmaları, zemine doğal granit taşlar döşenmesi işlemi mayıs ayının ortalarında başlayacak ve çalışmalar, yıl sonuna kadar tamamlanması için aynı anda iki noktadan başlayacak. Hafta sonu özellikle cumartesi akşamları vatandaş yoğunluğu sebebiyle çalışma yapılmayacak.

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-fotograflari-yayinlandi-istiklal-caddesi-boyle-olacak-40452449

Önce içine ettiler, şimdi de tüy dikiyorlar.Dubaide gördükleri yapay mimariyi, istiklal gibi tarihi dokusu olan yere uyguluyorlar.Hiç ağaç olmaması da cabası.

• Yandaş müteahhitlerin gözü parlıyor.Taşeronların gözü yaşlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu AKP partisinin ağaçla alıp veremediği ne var ya?! Ağaç mı şey etti *****za

Şu hâlini geri getirin, başka bir şey istemiyoruz sizden yeter artık.

• Yapanın ellerine sağlık b.k gibi olmuş,

Estetik yok,dekor yok,ağaç yok,bişey yok
  • o caddeye şimdiye kadar harcanan parayla yeni bir ülke kurulurdu.
  • tümden yıkın geçin para harcamaya değmez buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Ya bu AKP partisinin ağaçla alıp veremediği ne var ya?! Ağaç mı şey etti *****za

Şu hâlini geri getirin, başka bir şey istemiyoruz sizden yeter artık.

TOMA geçemiyormuş ağaç olunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    TOMA'lar rahat geçemiyor ondandır...

• Zaten böyle değil miydi? Mayısın ortasında başlayıp yıl sonunda bitirmek nedir? Bir taş döşeme işi bu kadar mı zor?

• İlk önce meydanı bitirdiler:

Sıra istiklal caddesinde.
  • Adamların güzellik anlayışı beton ve taştan ibaret.

• Aşırı derecede sade ve estetik anlayışı oldukça düşük duruyor. Tarihsel çizgilerle uyumlu değil, mekana gitmemiş görünüyor. Eski hali şuna bin basar. Gerçi ben daha kötüsü bekliyordum: asfaltı döküp kaçarlar diye düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mayıs 2017; 0:57:32 >
  • Asfalt dökseler bence daha iyi olur çünkü şu hali iğrenç gözüküyor e zaten şuan ki halide buna benzer şekilde. Doğru düzgün yapamayacaklar 2 yağmur 2 kar gördüğünde o taşların altları boşaltıp su dolacak bir basacaz vıcık her tarafımız çamur, asfaltta böyle bisey olmaz ha böyle çirkin olmuş ha öyle en azından çamur olmayız. Aman bana ne ya zaten mecbur olmadıkça istiklale gitmiyorum artık ben araplar Suriyeliler düşünsün.

• Guzel olmus.

Umarim taslari moduler yaparlar da her sene sokup takip cimento harc ugrasmazlar yandas sirkete tas yeniletme isi verirken.
  • bu dincilerin agacla ne alip veremedigi var bilen var mi?
  • Doğal çim derzli yan bloklar, küçük ağaçlar ve çiçek gurupları barındıran havuzcuklar. Ferforje detayında oturaklar, aydınlatmalar, çöp kutuları, aksesuarlar ile doğal bir tasarım olması gerekirdi.

• Gezi olayları sırasında söylenen "tohumlar polise, fidanlar valiye, ağaçlar tayyibe..." şarkısı çok kızdırdı tayyibi, çok :) ayrıca polislerde kızgın;

• iyi olmuş ağaç isteyen yallah köye

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

iyi olmuş ağaç isteyen yallah köye

Köylüler köyünde kalsaydı, şimdi şehirler daha da yeşil olurdu.
  • Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Şu yorumu yazdığına göre zaten köyden yazıyor :) haa trollük yapıyorsa ayrı tabi. ben yinede umutluyum, trolldür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.