Şimdi Ara

MARMARAY ayrılıkçeşme durağı ve kadıköy kartal metrosu? bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben eminönünden vapurla kadıköye gelip rıhtımdaki otobüse binerek gidiyorum.

marmarayı kullanarak kadıköy rıhtıma ulaşabiliyo muyum? yani şöyle ki: sirkeciden binsem, denizin altından üsküdara, üsküdardan ayrılıkçeşme durağına kadar gidebiliyorum sanırım. işte bu ayrılıkçeşme durağından kadıköy rıhtıma kadar yürümem mi lazım yoksa kadıköy kartal metrosunu ayrılıkçeşmeye kadar uzatıp oradan bağlantı kurdular mı? yani ayrılıkçeşmede inmeyip rıhtımdaki metro istasyonunda inebiliyo muyum?

bağlantı var mı?
    varsa aktarma mı olacak ayrılıkçeşmeden yoksa transit mi?

nasıl olacak, bilgi verirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayrılıkçeşme durağı, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda, Zeytinburnu ilçesinde yer alan bir metro istasyonudur. M2 (Yenikapı-Hacıosman) metro hattında yer alan istasyon, ayrılıkçeşme semtinde hizmet vermektedir.

Kadıköy-Kartal metrosu, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, Kadıköy ve Kartal ilçeleri arasında hizmet veren bir metro hattıdır. M4 (Kadıköy-Kartal) metro hattında yer alan istasyonlar, Marmaray Ayrılıkçeşme durağına aktarma imkanı sunmaktadır.

Ayrılıkçeşme durağından Kadıköy-Kartal metrosuna aktarma yaparak, Anadolu Yakası'nın çeşitli semtlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Bu aktarma sayesinde, Ayrılıkçeşme semti ile Kadıköy, Maltepe, Pendik ve Kartal ilçeleri arasında hızlı ve rahat bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Bende merak ediyorum. Bilgisi olan paylasabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem409 -- 3 Aralık 2013; 8:44:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadıköy metrosu beşiktaş iskelesine kadar gidiyor. Ayrılıkçeşmeden metroya binerseniz son durakta inip rıhtıma varırsınız.
  • Sirkeci durağı henüz açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhangunn

Sirkeci durağı henüz açılmadı

açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

açıldı

araçlar orada duruyor mu kardeş ?

ayrıca diğer sorunun cevabı da aktarma olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

açıldı

Pazar günü açılmış. Enson c.tesi günü binmiştim. Yanlış bilgi için k.bakmasın arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhangunn -- 3 Aralık 2013; 10:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

quote:

açıldı

araçlar orada duruyor mu kardeş ?

ayrıca diğer sorunun cevabı da aktarma olacak.

evet marmaray treni sirkeci de duruyor artik
  • arkadaşlar bende kazlıçeşme'den binip anadolu yakasına geçeceğim fakat feneryolu'na en kolay nasıl gidebilirim? bilgisi olan var mı? üsküdar'da mı inmeliyim? yoksa ayrılıkçeşmesi'nde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

arkadaşlar bende kazlıçeşme'den binip anadolu yakasına geçeceğim fakat feneryolu'na en kolay nasıl gidebilirim? bilgisi olan var mı? üsküdar'da mı inmeliyim? yoksa ayrılıkçeşmesi'nde mi?

ayrilikcesme daha yakin feneryoluna,hatta metro ile kadikoye gecip oradan cok daha rahat gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^William^^

quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

arkadaşlar bende kazlıçeşme'den binip anadolu yakasına geçeceğim fakat feneryolu'na en kolay nasıl gidebilirim? bilgisi olan var mı? üsküdar'da mı inmeliyim? yoksa ayrılıkçeşmesi'nde mi?

ayrilikcesme daha yakin feneryoluna,hatta metro ile kadikoye gecip oradan cok daha rahat gidersin.

hocam peki acaba marmaray ayrılıkçeşme çıkışında tıpkı söğütlüçeşme metrobüsde olduğu gibi sarı dolmuş hatları düzenlenmiş olabilir mi acaba? bilginiz var mı? açıkcası bana lazım olan marmaray'dan feneryolu'na direk ulaşım.. Geçen seneye kadar orada çalışıyordum. şimdi yine orda bir işe başlama durumum var fakat metrobüs geçen yıla göre daha berbat bir durumda marmaray'dan eğer direk feneryolu'na ulaşım sağlarsam bnm için müthiş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

ben eminönünden vapurla kadıköye gelip rıhtımdaki otobüse binerek gidiyorum.

marmarayı kullanarak kadıköy rıhtıma ulaşabiliyo muyum? yani şöyle ki: sirkeciden binsem, denizin altından üsküdara, üsküdardan ayrılıkçeşme durağına kadar gidebiliyorum sanırım. işte bu ayrılıkçeşme durağından kadıköy rıhtıma kadar yürümem mi lazım yoksa kadıköy kartal metrosunu ayrılıkçeşmeye kadar uzatıp oradan bağlantı kurdular mı? yani ayrılıkçeşmede inmeyip rıhtımdaki metro istasyonunda inebiliyo muyum?

bağlantı var mı?
    varsa aktarma mı olacak ayrılıkçeşmeden yoksa transit mi?

nasıl olacak, bilgi verirseniz sevinirim.

Ayrılık çeşmeden metroya binersen bir sonraki durak kadıköy.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.