Şimdi Ara

İşten çıkıp evine giderken markete uğrayan adamlara ceza kestiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
9.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faruk

Polisler neden bu kadar sevimsiz?

Yaptıkları işin stresinden

Zorlu hayat koşulları illa ki etkiliyor

Ve bu yüzden yıpranma alıyorlar erken emeklilik hakları var

Yıpranıyorlar halka hizmet için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu izin işleri biraz muallak. O izin sadece işine gidip gelsin veya işini yapabilsin diye verildi ama bizim milletin suistimal etmede üzerine yok. Nasılsa benim iznim var deyip, gezip tozan bi sürü kişi tanıyorum, ama soran olursa hepsi de işe gidiyor.

Videodaki olaylarda iki tarafın da haklı olma ihtimali var. Arabadaki adamlar doğru mu söylüyor bilmiyoruz. 3 kişi arabadalar, konuşmaları da net değil. Arkadaşları hiç konuşmadı, kendisi de pek itiraz etmiyor. Ya üçü de Türkiye için çok naif insanlar ya da bi yamukları var, bilemeyiz.

Ben şunu bilirim: bizim insanımız net konuşmuyorsa bi sıkıntısı vardır. Onları başka yerden aldım, evime yakın market yok, evimin adresini bile tam bilmiyorum falan gibi laflar, bi sıkıntısı olan adamın lafları.

Gezilecek yer olmamasına rağmen böyle. Eğer gidebilecekleri yer varsa, bu şekilde ceza kesmedikçe o insanlar evde durmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstismara açık bir konu o zaman herkez markete arabayla gider bizim eş dost onu markete arabayla gitmek serbest'miş olarak algılayacağında hiç şüphem yok annemde dün komşular arabayla gitmiş bişey olmamış dedi eve erzak lazım değildi olsa idi o gazla arabaya binecektim bizdeki pratik zeka kanunların illaki açığını bulmaya elverişlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 7 Aralık 2020; 10:38:26 >
  • Yaptığı için tüm negatif yanlarını kendi içinde çözmek yerine bana mı kanalize edecek yani?

Adam güzelce açıklama yapıyor. Arabayı kullanan benim. Ben durdum markette diyor. Sevimsiz polis memuru ne cevap veriyor? Sen ödersin o zaman. Bu ne şimdi? Karantinada yol çevirmesi yapmanın stresi mi?

• Kamerayı görünce gaza geliyorlar vatandaşın sırtına biniyorlar. Genelge ile ülke yönetilmez. Anayasa ile yönetilir. Genelge kağıt parçasıdır. Genelge ile kimsenin ulaşım hakkını ve özgürlüğünü kısıtlayamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 7 Aralık 2020; 10:0:50 >

İnternetteki koyunlar istiyorki daha fazla sırtımıza binsinler. Sabah akşam yasak yasak diye ötüyorlar kuzey koremi burası

İktidar zaten covid bahanesiyle toplumu baskı altına alıp özgürlüklerini elinden almak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 7 Aralık 2020; 19:25:59 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Özgürlüklerden kolay vazgeçtik bunun adına salgın dediler
    Halbuki salgın varsa kritik yerler hariç komple kapat ama öyle değil işte turistlere neden yasak yok onlar gezebiliyor hatta maske zorunlu bile değil
    Kanunlar herkese eşit uygulanır

yok arabayı bırakacaksın da yaya gideceksin de

birde bunu, kural belli diye savunanlar var ya, başınıza benzer bir şey gelsin o zaman görürüm sizi, o zaman söylersiniz, abi ben sizi DH'de savundum ama diye. Oyumu AKP'ye veriyorum diye

Never Look Forward Unless You Can Dream.
  • peki işe abarayla gittim , dönüşte benzinim bitmek üzereyken istasyona girdim

benzin parasını öderken evede bişeler almam yasak mı ?

acil yardım lütfen

• işle ev arası araç serbest. arada markete uğramak diye bi şey yasak. markete gidilecekse evden yürüme mesafesindeki marketler kullanılacak çok net değil mi arada bi iki akıllı çıkıyor onlara da polis beyin ameliyatı yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklar kalkmali. Bir işe yaramadigi ortada. Çalışanları evine gitmekten men edip yurtlarda konaklatacaksan, insanlari da sadece markete gitmeye ve kendi mahallelerinde kısıtlı saatlerde gezmeye ikna edebileceksen eyvallah. O zaman işe yarar ama şu anki yasagin hicbir anlami yok ve özgürlükler her seyden önce gelmeli. Adamlar komsunuza gidemezsiniz diyor. Nerede kaldi mulkiyet hakki? Ben istedigim kisiyi evime alir, istedigimi almam. Misafir kabul ettim diye ceza mi kesilir? Bunlar iyice abartti.

Yasak

Benzini aldın eve gideceksin sonra yürüyerek benzinliğe geleceksin.Hatta baktın benzinin bitiyor ilk önce eve gideceksin arabayı bırakacaksın sonra yürüyerek benzinliğe gidip benzin alacaksın.

• en güzelini yazmışsın. Kural kuraldır. Suistimal ediyorsan cezayı yersin. Başkaları ceza yeniyor diye bunu haklı görmek saçma olur. Millet ne yazık ki anlamıyor bunu.

- Fiat Egea 1.4 Urban Orman Yeşili -
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Saçma örnekler vermekle bir yere varamazsın. Görevli olmayan kişinin araçla bir yere gitmesi yasak mı? Yasak. Konu kapanmıştır. Eğer bu gibi durumlara müsamaha gösterilirse bizim millet bunu sömürür. Olağanüstü bir durumdan geçiyoruz. En ufak tolerans gösterilmemeli.

Alıntıları Göster

Sen bence bir daha oku.

Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Tabi ki polisler o kurala uymayacak. Mesele o değil. Mesele devletin koyduğu kuralların sürdürülebilirliğidir. Bugün polis tölerans gösterirse yarın insanlar rehavete kapılacak. Yakalanırsam bahanem hazır zaten diye hareket edecek.

Yoksa hepimiz biliyoruz polisin yeri gelince trafik kurallarına uymadan hareket ettiğini, devlet memurunun tanıdığına torpil geçtiğini vs. örnekler çoğaltılabilir. Kimseyi suçlamak amaçlı yazmıyorum insanın olduğu yerde adalet olmaz zaten. Ama böyle bir olaydan mağduriyet çıkarmak komik oluyor. Devlet de polis de gereği neyse onu yapıyor ve yapmalı da.

Alıntıları Göster

Adam kasaplara et dağıtıyor mesela. Sokağa çıkma yasağı olduğunda muaf tutulmuş, çalışmasına izin verilmiş. Adam Sultanbeyli'deki evinden çıkmış, Kadıköy'de et dağıtıyor. Susadı, su içecek. Sultanbeyli'ye geri dönsün o zaman. Sağlık çalışanı Merter'de oturuyor ama Mecidiyeköy'deki dispanserde çalışıyor. İşinden çıktı evine gidiyor. Yolda durdu ve ihtiyacını giderdi. Sana göre eve gitmesi lazım.

Örnekleri çoğaltabilirim ama bu saatten sonra tükürdüğünü yalamayacaksın muhtemelen. Bu kadar yeterli. İnadına devam. O cezaların hepsi iptal olacak. Polisin yaptığı salaklıktır burada.

Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.