Şimdi Ara

İşten çıkıp evine giderken markete uğrayan adamlara ceza kestiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
9.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1:20'den sonraki kişiler. Polis diyor ki; ''İşten arabanla çıktığında arabanı evine bırakacaksın, markete yürüyerek gideceksin. İşinden evine dönerken markete uğrayamazsın''

TR Serverında sıradan bir olay :D

• Ne toleransı kardeşim? İşe gitmek için belgesi olanlar bu kısıtlamadan muaf. Tabii ki polisler uymayacak, çünkü bu ceza yazdıkları kişiler gibi onlar da bu kısıtlamadan muaf. Duvara konuşsam daha faydalı olur senin dünyadan haberin yok.

tayyip xxx iş yerleri kısıtlama süresince açıktır ve bu işletmelerde çalışanlar bu kısıtlamadan muaftır diyor. Ev ve iş yerleri arasına gitmelerine müsade ediyoruz demiyor.

Covidi bahane edip kendi istemedikleri bütün eğlenceleri bütün gece mekanlarını kapattılar ama miting yapmaya devam ettiler şimdi de insanlar sadece çalışıp vergi ödesin başka hiç bir şey yapmasın istiyorlar covid sadece haftasonu bulaşmıyor covid akşam daha az kalabalıkken bulaşmıyor ama onlara bakıyorlar çünkü yapacak başka şeyleri yok asıl olay vatandaş sağlığı değil herkes gördü bunu zaten

Edit:

Tek başına arabada olmanın covide ne etkisi var da yasak? Maske takmak etkili ise sokakta maske takmak zorunlu ise neden birde sokağa çıkma yasağı var? Bize yasak var en çok kalabalık yerlerden toplu taşımadan işyerlerinden bulaşıyor hepsi açık metro dolu ama minibüse ayakta yolcu var diye ceza yazıyorlar covid diye ötekilerne bir şey yapmıyorsun? covid bir tek minibüste mi bulaşıyor adama işe git diyorsun ama minibüs sayısı artmıyor birde ayakta binemezsin diyosun nasıl gitecek? Polisler suçla uğraşmıyor sadece maske takmak sokağa çıkmak gibi yakında SS subayları gibi dolaşırlar zaten bekçi eksikti bir o da geldi.

Devlet bütün özgürlükleri yine bahane uydurup kısıtlıyor!

sokağa çıkma yasağı ne demek nazi almanyası 1984 goerge orwell gibiyiz istemediklerine erişim engeli yasak

keşke amerikada doğsaydık diyordum ekonomik olarak ama şuanda her açıdan sıkıntıdayız yakında evde devletin izin verdiği şekillde duruyo musun diye kontrole gelirler

Polis 2.02 ci dakikadan 2.07 ye kadar ne demiş tekrarlayayım: "Sen işinden evine evinden işine gideceksin ama marketine gideceksen yayan mesafede gideceksin"

O zaman herkes elindeki kıytırık muafiyet ile gezsin tozsun sonra alışveriş ayağına cezadan kaçsın. Öyle şey olmaz.

Polisi de kutluyorum görevini en doğru şekilde yapmış helal olsun. Kudurmaya devam...

Bunlar böyle hocam şaşırma.Kamu da çalışan birini eleştirmek bu ülkede bölücülük sayılıyor çünkü insan devlet için var burada ve herkes devlet.

Şu polisin kullandığı üslup bile falso, sanki narko terör operasyonunda yakalanan örgüt üyesine akıl veriyorlar, şöyle yapmayacaksın böyle yapmayacaksın.Şahsen en sonda bu devletin gücünü göreceksin demesini beklerdim, zira adam iş çıkışı markete arabasıyla gitmiş.Nasıl böyle fetöcü bir hareket sadece para cezasıyla bırakılır anlamıyorum

Ne desek boş, nereden tutsan elinde kalıyor.

• Bir sonraki güncellemede düzeltirler

Orijinalden alıntı: white without pressure

Polis haklı tatava yapmaya gerek yok.

Ulan o zaman o polisler susadığı zaman, mesailerini bitirip, eve gidip, tekrar yürüyüp en yakın marketten mi su alıyorlar?

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Ulan o zaman o polisler susadığı zaman, mesailerini bitirip, eve gidip, tekrar yürüyüp en yakın marketten mi su alıyorlar?

Alıntıları Göster

Saçma örnekler vermekle bir yere varamazsın. Görevli olmayan kişinin araçla bir yere gitmesi yasak mı? Yasak. Konu kapanmıştır. Eğer bu gibi durumlara müsamaha gösterilirse bizim millet bunu sömürür. Olağanüstü bir durumdan geçiyoruz. En ufak tolerans gösterilmemeli.

• quote:

Saçma örnekler vermekle bir yere varamazsın. Görevli olmayan kişinin araçla bir yere gitmesi yasak mı? Yasak. Konu kapanmıştır. Eğer bu gibi durumlara müsamaha gösterilirse bizim millet bunu sömürür. Olağanüstü bir durumdan geçiyoruz. En ufak tolerans gösterilmemeli.

Alıntıları Göster

Kör sağır mısın be adam? Araçtakiler de oradaki polisler gibi iş sebebi ile kısıtlamadan muaf. İşten çıkıp eve giderlerken ceza yiyorlar.

• Şu ceza işi tamamen Allah'a emanet. Yarın birgün ben de kör kurşuna giderim diye korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kör sağır mısın be adam? Araçtakiler de oradaki polisler gibi iş sebebi ile kısıtlamadan muaf. İşten çıkıp eve giderlerken ceza yiyorlar.

Alıntıları Göster

Polis 2.02 ci dakikadan 2.07 ye kadar ne demiş tekrarlayayım: "Sen işinden evine evinden işine gideceksin ama marketine gideceksen yayan mesafede gideceksin"

O zaman herkes elindeki kıytırık muafiyet ile gezsin tozsun sonra alışveriş ayağına cezadan kaçsın. Öyle şey olmaz.

Polisi de kutluyorum görevini en doğru şekilde yapmış helal olsun. Kudurmaya devam...

• Konunun insan sağlığı hayatı olmadığını en başından beri söylüyorum. Özgürlüğünüzü bukadar kolay hatta zevkle isteye isteye teslim edip. kapanma yasak önlem borazanlığı yaparsanız. Onlarda ötürür. İyi olmuş efendim acımak yok siz istediniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alıntıları Göster

İşte polis bir tarafından uydurarak söylüyor. O polisler akşama kadar marketten bir şey almaları gerektiğinde evlerinin yakınındaki marketten mi alıp geldiler? Çalıştıkları yere yakın olandan mı?

• Keşke her yazılı kanuna, kitaba uysanız. Anca vatandaşa yetiyor gücünüz.

#ÖzgürlüğümeDokunma #NefesAl

@realdonaldtrump @borisjohnson @jairbolsonaro

İşte polis bir tarafından uydurarak söylüyor. O polisler akşama kadar marketten bir şey almaları gerektiğinde evlerinin yakınındaki marketten mi alıp geldiler? Çalıştıkları yere yakın olandan mı?

Alıntıları Göster

Tabi ki polisler o kurala uymayacak. Mesele o değil. Mesele devletin koyduğu kuralların sürdürülebilirliğidir. Bugün polis tölerans gösterirse yarın insanlar rehavete kapılacak. Yakalanırsam bahanem hazır zaten diye hareket edecek.

Yoksa hepimiz biliyoruz polisin yeri gelince trafik kurallarına uymadan hareket ettiğini, devlet memurunun tanıdığına torpil geçtiğini vs. örnekler çoğaltılabilir. Kimseyi suçlamak amaçlı yazmıyorum insanın olduğu yerde adalet olmaz zaten. Ama böyle bir olaydan mağduriyet çıkarmak komik oluyor. Devlet de polis de gereği neyse onu yapıyor ve yapmalı da.

• quote:

Tabi ki polisler o kurala uymayacak. Mesele o değil. Mesele devletin koyduğu kuralların sürdürülebilirliğidir. Bugün polis tölerans gösterirse yarın insanlar rehavete kapılacak. Yakalanırsam bahanem hazır zaten diye hareket edecek.

Yoksa hepimiz biliyoruz polisin yeri gelince trafik kurallarına uymadan hareket ettiğini, devlet memurunun tanıdığına torpil geçtiğini vs. örnekler çoğaltılabilir. Kimseyi suçlamak amaçlı yazmıyorum insanın olduğu yerde adalet olmaz zaten. Ama böyle bir olaydan mağduriyet çıkarmak komik oluyor. Devlet de polis de gereği neyse onu yapıyor ve yapmalı da.

Alıntıları Göster

Ne toleransı kardeşim? İşe gitmek için belgesi olanlar bu kısıtlamadan muaf. Tabii ki polisler uymayacak, çünkü bu ceza yazdıkları kişiler gibi onlar da bu kısıtlamadan muaf. Duvara konuşsam daha faydalı olur senin dünyadan haberin yok.

tayyip xxx iş yerleri kısıtlama süresince açıktır ve bu işletmelerde çalışanlar bu kısıtlamadan muaftır diyor. Ev ve iş yerleri arasına gitmelerine müsade ediyoruz demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 7 Aralık 2020; 3:7:26 >

• quote:

Polis haklı tatava yapmaya gerek yok.

kesinlikle

• Covidi bahane edip kendi istemedikleri bütün eğlenceleri bütün gece mekanlarını kapattılar ama miting yapmaya devam ettiler şimdi de insanlar sadece çalışıp vergi ödesin başka hiç bir şey yapmasın istiyorlar covid sadece haftasonu bulaşmıyor covid akşam daha az kalabalıkken bulaşmıyor ama onlara bakıyorlar çünkü yapacak başka şeyleri yok asıl olay vatandaş sağlığı değil herkes gördü bunu zaten

Edit:

Tek başına arabada olmanın covide ne etkisi var da yasak? Maske takmak etkili ise sokakta maske takmak zorunlu ise neden birde sokağa çıkma yasağı var? Bize yasak var en çok kalabalık yerlerden toplu taşımadan işyerlerinden bulaşıyor hepsi açık metro dolu ama minibüse ayakta yolcu var diye ceza yazıyorlar covid diye ötekilerne bir şey yapmıyorsun? covid bir tek minibüste mi bulaşıyor adama işe git diyorsun ama minibüs sayısı artmıyor birde ayakta binemezsin diyosun nasıl gitecek? Polisler suçla uğraşmıyor sadece maske takmak sokağa çıkmak gibi yakında SS subayları gibi dolaşırlar zaten bekçi eksikti bir o da geldi.

Devlet bütün özgürlükleri yine bahane uydurup kısıtlıyor!

sokağa çıkma yasağı ne demek nazi almanyası 1984 goerge orwell gibiyiz istemediklerine erişim engeli yasak

keşke amerikada doğsaydık diyordum ekonomik olarak ama şuanda her açıdan sıkıntıdayız yakında evde devletin izin verdiği şekillde duruyo musun diye kontrole gelirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 7 Aralık 2020; 16:12:16 >

• Çok iyi yönetiyolllllla süreci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma kraldan çok kralcı varmış, kevgire benzeyen kısıtlamalarla bir yol alamazsın zaten, hoş memleketi 365 gün karantinaya alsan tüm sınırlar açık olduktan sonra yine hiç bir işe yaramaz. Tüm dünyayı karantinaya alamayacağına göre bu plandemi zırvalığıyla yaşamaya ya alışacağız ya da hiç umursanmayan psikolojilerimizle farklı hastalıklara sahip olacağız.

• ilhan_28 kullanıcısına yanıt

Bunlar böyle hocam şaşırma.Kamu da çalışan birini eleştirmek bu ülkede bölücülük sayılıyor çünkü insan devlet için var burada ve herkes devlet.

Şu polisin kullandığı üslup bile falso, sanki narko terör operasyonunda yakalanan örgüt üyesine akıl veriyorlar, şöyle yapmayacaksın böyle yapmayacaksın.Şahsen en sonda bu devletin gücünü göreceksin demesini beklerdim, zira adam iş çıkışı markete arabasıyla gitmiş.Nasıl böyle fetöcü bir hareket sadece para cezasıyla bırakılır anlamıyorum

Ne desek boş, nereden tutsan elinde kalıyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.