İşten çıkıp evine giderken markete uğrayan adamlara ceza kestiler (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado of Souls
Devletin polisi, kendisine maaş ödeyen vatandaşa, market önünde pusu kuruyor.Pes.Bir de vatandaşa sesini yükseltiyor.Maaşını almanyadan mı gönderiyormuş her ay
Eleman almanyada yaşıyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Filistine Selam, BOYKOTa devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioRevim yıldırım bursada , işim osmangazide ve arabayla gittim , eczanede çalışıyorum
susadım , yandaki marketten su alabilirmiyim
peki işe abarayla gittim , dönüşte benzinim bitmek üzereyken istasyona girdim
benzin parasını öderken evede bişeler almam yasak mı ?
yasak mı yani
_____________________________ KAHROLSUN BAĞZI ŞEYLER
-
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioR''Sokağa çıkma kısıtlaması süresince üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım, orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla EKTE BELİRTİLEN YERLER VE KİŞİLER KISITLAMADAN MUAF TUTULACAKTIR.''
Haksız olduğunu kanıtladığın için teşekkürler. Paylaştığın yazıyı okumaktan acizsin, gelmiş bıdı bıdı yapıyorsun 2 gündür
Adam zaten KISITLAMADAN MUAF, daha neyin yorumunu katmaya çalışıyorsunuz gerçekten hayret ediyorum.
_____________________________ - ODTÜ İnşaat Müh / METU CE -- Realme GT2 - Galaxy Tab A7 - Sony A6000 -- HP Pavilion Ryzen5 3550H GTX1050 -- Fiat Egea 1.4 Urban Orman Yeşili - -
Yasaklar gelsin diye ağlamadan önce düşünecektiniz. Tüm dünya yasaklamalara karşı çıkıyor özellikle gelişmiş batı ülkeleri, ama bizim milletimiz yasaklar gelsin diye hükümete baskı yapıyor. Özgürlüğünü kısıtlamaya bu kadar meraklı insanlara az bile. Bu kısıtlamaların koronanın yayılmasına engel olacak ciddi bir etkisi yok, esas yayılma toplu taşımalar ve işyerlerinde gerçekleşiyor zaten. Ee bunlarda yasaklanmadığına göre siz daha neyin yasaklamasını istiyorsunuz ve ağlıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 8 Aralık 2020; 18:10:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya rota üzerinde nöbetçi benzinlik yoksa? 🤔
Yasaklarda nöbetçi benzinlikler açık sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: white without pressurePolis haklı tatava yapmaya gerek yok.
olm tatava yapan sensin sünger
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Herkes işe gitsin dönerkende su alsın markete ugrasın arabasıyla olmazmı. Bu sorunda cozulur. Tekerin havası inmiş benzinlikte şişirdim birde kraker aldım. Polisin işi zor.
_____________________________ Yeni Avensis 2016 Advance. Redmi 4x, GM 9 Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: erka1907ben de şu cezaların tc numarasına yazılmasına takılıyorum.
zaten birkaç ay sonra oy korkusundan cezaları iptal ediyorlar.
bunun yerine ikamet adresindeki herhangi bir faturaya yansıtılmalı ki sonraki ay seve seve ödesin.
Bu bi saçmalık boyutu ne keseceksin vatandaştan su mu vermeyeceksin elektirik mi? abi siz çölünüze dönün bedeviler ile birbirinize "seve seve" her ne yapmak istiyorsanız yapın
_____________________________ Karavana bakırdandır kışla yolu çamurdandır zengini bedel öder askerimiz fakirdendir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado of Souls
Devletin polisi, kendisine maaş ödeyen vatandaşa, market önünde pusu kuruyor.Pes.Bir de vatandaşa sesini yükseltiyor.O genelgeyi memur halk aleyhine yorumlamış bu yasal değil zaten
_____________________________ Karavana bakırdandır kışla yolu çamurdandır zengini bedel öder askerimiz fakirdendir...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X