Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir'de bir cani gördüğü kediyi apartmana götürüp işkence ederek öldürdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ınstagram
    @askpatinefestir on Instagram: "#Repost @camdanpatiler_animalrescue . İSTANBUL BAŞAKŞEHİR ✔️Yeditepe Evleri olduğu iddia edilmekte❗ Burak A..n isimli şahsın Cezve adlı sahipli canı kat*lettiği görüntüler k*an dondurdu❗ Evlat melek (ölmüş) olmuş. . . #Repost @stopp_the_killing ... Ein Mörder ist in Istanbul Başakşehir! 📣📣📣 ZWEITER EROS-FALL‼️‼️‼️ 🆘 Dringend, dringend, dringend‼️‼️‼️ Vor Kurzem wurde in den Yeditepe-Wohnanlagen in Istanbul Başakşehir eine Katze auf grausamste Weise getötet‼️‼️‼️ Das Video ist schrecklich – der Täter schlägt die Katze brutal zu Boden und zertritt sie mit dem Fuß‼️‼️‼️ Der Name des Täters ist Burak A. – bitte helft, das Video zu verbreite @hervorheben #Katzenvideos #Katzenliebhaber #Katzenliebe #Tierfreunde #Tierliebe #Tierrechte #BurakAlanFestnehmen #TerrorGegenTiere İstanbul Başakşehir'de bir katil var! 📣📣📣 İKİNCİ EROS VAKASI‼️‼️‼️ 🆘 Acil, acil, acil‼️‼️‼️ Geçtiğimiz günlerde İstanbul Başakşehir'deki Yeditepe konut sitesinde bir kedi vahşice öldürüldü‼️‼️‼️ Video korkunç - fail kediyi vahşice yere düşürüyor ve ayağıyla eziyor‼️‼️‼️ Failin adı Burak A. - lütfen videonun yayılmasına yardımcı olun. @highlight #KediVideoları #KediSeverler #KediSevgisi #HayvanSeverler #HayvanSevgisi #HayvanHakları #BurakAlanTutuklama #HayvanlaraKarşıTerör Geri bildirim gönder Yan paneller Geçmiş Kaydedilenler"
    https://www.instagram.com/reel/DM0zCpcIZnE/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

kedinin sahibi olayı gözyaşları içinde açıklıyor...

x (formerly twitter)
    TÜMYAD (@Tumyad4) on X
    https://x.com/Tumyad4/status/1951373312015343943

Eleman yakalanmış...

Alıntı

metni:
    İstanbul Başakşehir’de bir kedinin acımasızca tekmelenerek öldürülmesine ilişkin sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında derhal adli soruşturma başlatılmıştır.
    Şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, şiddet olayına ilişkin adli işlemler titizlikle sürdürülmektedir.
    Bu şiddet görüntüleri ne vicdanen ne de hukuken asla kabul edilemez. Hayvanlara yönelik şiddet asla cezasız kalmayacaktır.

x (formerly twitter)
    Yılmaz TUNÇ (@yilmaztunc) on X
    https://x.com/yilmaztunc/status/1951328630442754289

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ağustos 2025; 0:15:14 >

• Yok olmaz olamaz bunu yapan yarın elini kolunu sallaya sallaya çıkamaz.

Bu yaratıklar için özel bir birim olması lazım emniyette idam falanda değil çözüm. İşkence birimi olması lazım bu birim bunun gibi kamera ile vs. kesin olarak kanıtlanmış suçluları bu yaratıkları bir odaya alacak suçun çeşidine göre günlerce yada haftalarca akla hayale gelmeyecek işkenceler edecek bayilmamasi için gerekli kimyasallarıda eksik etmeyecek. Bayilmayacak ki herşeyi zerresine kadar hissedecek. Öldürün beni diye yalvaracak. Ceza süresi bittiğinde de karanlık bir hücrede aç susuz bırakılarak ölüme terk edilecek. Ve bu işkencenin her saniyesi kayıt altına alınıp herkese açık olarak izlenebilecek. Bakalım bir yaratık daha aklından bile geçirebiliyormu savunmasız bir canlıya işkenceyi, tecavüzü,cinayeti vs. vs.

Çok şükür Allah var Allah'ın adaleti var yoksa içim soğumaz
    Dur tahmin edek

Ana baba, akrabasından birisi kedi tüyü boğazına kaçtı öldü

Bebekken kedi cırmaladı

Kapısına kedi pisledi

Gerçi bu olay kedi, köpek meselesi değil.

Çünkü bu ve bu gibi itlerin
    İçinde şiddet var

Belki iş arkadaşına, belki komşusuna, belki sokakta yürüyen herhangi birine yapmak istiyor. Ama yapamıyor.

Sokakta yüyürken kadına kıza yumruk atanlar, ağacı tekmeleyenler

İşte bu itler hep aynı familyadan.
    Bu itlerin toplum içinde yeri yok.

Bu nu anlayacak kanun koyıcu var mı
    O da yok.

İster ortadan kaldırılsın, ister bir yere tıkılsın.

Haaa bana kalsa
    Bu arkadaşın cezası
    Aç bıraklımış bir kaplan kafesine sokulmak.
    Bakalım gücünü bir de öyle test etsin

Abartmak mı ? Az bile söyledim. Videoyu izledinmi izlemediysen izleme de zaten az vicdanın varsa az bile yazmışsın dersin. Tamamını okudunmu bilmiyorum ama bunu sadece hayvanlara yapılanlar için yazmadım her türlü cani, psikopat, sapık vs. vs. için yazdım.

Ve evet yazdığımın sonuna kadar arkasındayım elimde gerekli güç ve mevki olsa yazdığım şeyi yapmak için 1 saniye bile düşünmem. Toplumdaki sorunların çoğu kökünden hallolur. Bu tür yaratıklar için korku en büyük caydiricidir.

O iste Türkiye'de yaşayanların genellikle görgü kurallarını sallamamasından kaynaklanan bir durum.

Adam öküz kadar kangal köpegini yatak odamın karşısına koymuş sabaha kadar havlatıyordu mesela, bu iti buradan al diyorum, benim gapımın önü burası diyor.

Etkili bir konuşma yaptım sorun çözüldü, it gönderildi. Ancak kökten çözümü, yine de daha kaliteli bir semte taşınarak buldum.

Konuşma içeriği, ahlak edep ve forum kurallarına aykırıdır, sözsel siddet icerir ama başka çözüm yolu olmadığı icin mecbur kaldım, çünkü savcılığa bile sikayet etmistim ama ciddi bir sonuc vermemisti neyse o yüzden de buraya yazamıyoruz.

Daha önce de defalarca kez söyledim zaten bu forumda, hayvanla hiçbir sorunum yok, hayvanları seviyorum, kedi, köpek, kuş, aklına ne gelirse, yılan bile severim egzotik geliyor, ancak bunlarla uğraşan tayfayı sevmiyorum demistim.

@Vanished Man

• Yok olmaz olamaz bunu yapan yarın elini kolunu sallaya sallaya çıkamaz.

Bu yaratıklar için özel bir birim olması lazım emniyette idam falanda değil çözüm. İşkence birimi olması lazım bu birim bunun gibi kamera ile vs. kesin olarak kanıtlanmış suçluları bu yaratıkları bir odaya alacak suçun çeşidine göre günlerce yada haftalarca akla hayale gelmeyecek işkenceler edecek bayilmamasi için gerekli kimyasallarıda eksik etmeyecek. Bayilmayacak ki herşeyi zerresine kadar hissedecek. Öldürün beni diye yalvaracak. Ceza süresi bittiğinde de karanlık bir hücrede aç susuz bırakılarak ölüme terk edilecek. Ve bu işkencenin her saniyesi kayıt altına alınıp herkese açık olarak izlenebilecek. Bakalım bir yaratık daha aklından bile geçirebiliyormu savunmasız bir canlıya işkenceyi, tecavüzü,cinayeti vs. vs.

Çok şükür Allah var Allah'ın adaleti var yoksa içim soğumaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle haberleri okuyunca çok sinirleniyorum.

Kendinden güçsüz bir canlıya işkence yapmak, öldürmek...

İnsanın inancı bile sarsılıyor.

Allah'ın belası bilmem ne evladı ! Bunu kanırta anırta günlerce santim santim doğrayıp geberteceksin ! 

Ana baba, akrabasından birisi kedi tüyü boğazına kaçtı öldü

Bebekken kedi cırmaladı

Kapısına kedi pisledi

Gerçi bu olay kedi, köpek meselesi değil.

Çünkü bu ve bu gibi itlerin
    İçinde şiddet var

Belki iş arkadaşına, belki komşusuna, belki sokakta yürüyen herhangi birine yapmak istiyor. Ama yapamıyor.

Sokakta yüyürken kadına kıza yumruk atanlar, ağacı tekmeleyenler

İşte bu itler hep aynı familyadan.
    Bu itlerin toplum içinde yeri yok.

Bu nu anlayacak kanun koyıcu var mı
    O da yok.

İster ortadan kaldırılsın, ister bir yere tıkılsın.

Haaa bana kalsa
    Bu arkadaşın cezası
    Aç bıraklımış bir kaplan kafesine sokulmak.
    Bakalım gücünü bir de öyle test etsin

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Bu şahıs ceza alsa ne olacak, bunun gibi onbinlerce ruh hastası aramızda dolaşıyor.

Ama burada asıl sorumluluk, yıllardır yapılmayan kısırlaştırma, cins köpek satışının kısıtlanarak sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesi vb. basit tedbirleri almayıp, paraları cukka eden malum partinin suçlarını örtbas etmek için yaptığı katliam çağrılarına destek veren kişilerdedir. Sonra kalkıp burada "öyle yapılsın, şöyle yapılsın" demeleri son derece samimiyetsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ağustos 2025; 13:22:18 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 2 Ağustos 2025; 17:24:59 >

Şu videodaki arkadaşı biraz aç bırakıp.

İki ayaklı itide videodaki arkadaşın yanına atacan

Bitti gitti.

Birde bunda gücünü test etsin.

Oturup izliyecen

Mis.

WildFilmsIndiayoutube
    Caged man-eater! Tiger growling inside cage, after having been captured for having killed a village woman who was cutting grass... This video will certainly send chills down your spine just by the growl of this angry caged tiger. It certainly looks like he does not want to be caged.The roaring sound is so loud and real that you would feel you are actually there in reality. Check it out for yourself - a caged and angry, roaring tiger at the Nainital Zoo. This footage is part of the professionally-shot broadcast stock footage archive of Wilderness Films India Ltd., the largest collection of imagery from South Asia. The Wilderness Films India collection comprises of thousands of hours of high quality broadcast imagery, mostly shot on HDCAM 1080i High Definition, HDV and XDCAM. Write to us for licensing this footage on a broadcast format, for use in your production! We are happy to be commissioned to film for you or else provide you with broadcast crewing and production solutions across South Asia. We pride ourselves in bringing the best of India and South Asia to the world... Reach us at rupindang [at] gmail [dot] com and admin@wildfilmsindia.com.
    https://www.youtube.com/watch?si=Wzny-VhZRj4fJviC&v=tlCn2qkQeuk&feature=youtu.be

Tsavo Man Eaters var onlara verelim. Hikayesini de oku, ingiliz somurge hindistaninda mi kenyada mi ne ortaya cikip milleti yiyorlar ama tatli niyetine yiyorlar, sonra bir ingiliz albay avliyor bunlari falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ağustos 2025; 18:37:50 >

Halk TVfacebook
    🔴 İstanbul Başakşehir'de 'Cezve' isimli kediyi vahşice katleden Burak Alan isimli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı...
    https://www.facebook.com/share/p/16gToFmnwS

Ya düşün ki, kedisin. Sokakta yemek bulma, barınma, köpekten kaçma, soğuktan kaçma, sıcaktan kaçma, su bulma, çocuklardan kaçma gibi problemlerin falan var, sonra zaten bu kadar problemin varken, şeytani bir varlıkla karşılaşıyorsun ve kuyruğundan yakalıyor.. Sonrası malum..

Yani böyle problem yokken, hani problem yaratmak istiyorlar. Bu videodaki insan tipi tam anlamıyla bu tarz insan. Kendi halinde takılan canlıyla, problematik mevzular istiyor. Böylelerini odunla dövsen, odunu sırtında kırsan, adam edemezsin bence. Böyleleri dayağa direnclidir muhtemelen.. Büyürken babalarından kayışla dayak yiyorlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ağustos 2025; 20:12:16 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eros öldürüldükten sonraki bayram köye gittik, konusu açılınca adamın teki filistinde her gün çocuklar öldürülüyor kimsenin sesi bu hayvan kadar çıkmıyor dedi, babam ve dedeme ayıp olmasın diye sustum ama içimden iyi beddua ettim

Düşünsene gariban bir kedisin, ruh hastası tarafından canice katlediliyorsun, ama bir ömür boşa yaşamış insanın teki gelip altı üstü bir hayvan ölmüş diyor

Maalesef böyle insan da çok, iyi insan da çok, aklı başında insanların daha fazla kenetlenmesi lazım, toplumda bu konuda iyileşmeler var son yıllarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.