Şimdi Ara

İstek üzerine jant çalınıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekşide gezerken gördüm, aklıma gündüz migrosun önünden ekranı çalınan bmw geldi.
    Bilmeyenler için:
    https://forum.donanimhaber.com/aracimin-ekrani-calindi--129898736

quote:

Uzun süredir aracıma yeni ve bir jant takımı arıyorum. ilginç bir dükkan buldum ellerinde her şey var ve bağcılar'da. dün bu abilerle bir telefon görüşmesi yaptım. aynen şu şekilde ;

ben : abi şu şu model var mı?
    bağcılar : var abi
    ben : peki şu var mı, ben nakit gelip alıcam direk.
    bğc : o da var abi. sen ne arıyorsun abim anlat hele
    (buraları hızlı geçiyorum, abi benim istediğimi bulduğum an trink gelip alacağımı çözdü, iştahı baya kabardı)
    ben : bana şu şu lazım.
    bğc : abi sen müsait misini haftasonu 2 gün ?!
    ben : nasıl yani müsait miyim ?
    bğc : abi sen cumartesi sabahtan gel bi çayımızı iç, bize göster modeli internetten, bizim çocuklar bulur.
    ben : nasıl yani ?
    bğc : abi sen gel, bize istediğini söyle, pazar akşamı gel al bizim gençler hızlıdır, 24 saatte bulur çıkartır onu.
    ben : dumur @!?

mevzuyu çözemeyenler için tercüme edelim, abiler gayet umarsız gayet rahat tavırlarla bana sen ne istediğini söyle biz onu sana 1 gecede hacılar yarına ayarlarız dedi.. ilk defa bu işlerin nasıl döndüğünü anlamış oldum,

https://eksisozluk.com/entry/75198276

Ben cidden anlamıyorum bir insan nasıl hırsızlık yapıp ardından gece yastığa başını koyup uyuyabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Nisan 2018; 22:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni Türkiye

• Allah belasını versin bunların topunun...Ülke hırsız kaynıyor...

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee normal cezası yok
  • Yeni ve se..i yazınca noluyo da sildiniz orayı?

• Böyle bir arz-talep meselesi var, jant/ayna/multimedia vs. sipariş üzerine uçuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babamın 1999 model Passatında şifreli bijon var. Bildiğim kadarıyla yeni nesil birçok arabada hâlâ yok. 4 adet şifreli bijon ve ona uygun anahtarı temin etmek lazım. Çıkmacılarda belki bulunabilir..

Açıkcası bu tarz hırsızlıkların ciddi oranda azaldığını ve geçmişte kaldığını düşünürdüm. İçinde bulunduğumuz durum gerçekten kötü.

• bu tarz hırsızlıklar eskiden de vardı şimdi de var, hatta araç fiyatlarının uçması nedeniyle aşırı derecede arttı, malum bmw lerin hayalet gösterge ve direksiyonları kapış kapış gidiyor, özellikle kaliteli jantlar ciddi paralar edebiliyor

ancak bu tarz satış yapanların tamamına da hırsız muamelesi yapmak yanlış, teknolojik imkanlar sayesinde artık insanlar çok daha çabuk iletişim kurabiliyor, birçok tanıdığım parçacı böyle bir durumda atıyor ortak whatsapp grubuna, elinde parça olan hemen gönderiyor, çıkmacılardaki bu sen söyle biz buluruzun aslında açıklaması bu
  • Oto hırsızlığı zaten sipariş üzerine döner. Özellikle oto tamircileri sipariş ederler ve hırsızlarda arabayı ya da temin eder. Günaydın diyim size

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    bende 2015 golf vardı. sol katlanır aynayı itina ile sökmüşlerdi. adam mekanizmaya hiç hasar vermemişti.

bmw nbt ekran gördüler mi affetmiyorlar. sökmesi çok kolay olduğu için 2-3 dakikada iş bitiyor.

bu tip işlerde güvenilir olsun diye seri numaralı fatura bile sahte üretiliyor. o yüzden dikkatli olmak da fayda var.

ancak şu an devlet bu işlerle neredeyse hiç uğraşmıyor.
  • Akla hayale gelmeyecek şekilde suçluları adalete teslim edebilen Türk polisi eğer bu konuda yetersiz kalıyorsa:

1- Hukuk sistemi yetersiz kalıyordur. Tekrara düşmüştür olay yani.
    2- Devletin içinde bir çete tarafından korunuyorlardır bazı dizilerdeki gibi. Dayıları vardır hani. Organize suç dediğin o kadar da kolay değil.

Sektör olmuş. Mafya galericiler de keza.
  • bu ülkede kaskosuz arabaya binmek imkansız hale geldi neredeyse, çalınmada Allah'tan kasko var. evet kaskoda uğraştırıyor ama hiç olmamasındansa az uğraşıp bir kısmını almak daha mantıklı.

hırsızlığın suçu yok, olmadığı sürece de böyle kalacak bu işler. adam arabayı çalmış 45 kilometre sonra yakalanmış bir gece nezarette yatıp çıkmış. adam neden caysın ki vicdanı olması dışında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.