ELİMFE BULUNAN TOOLLAR .GFX .STRİNKLOOP .PAK .TXT .lANG .LNG .XML TELTALE OYUNLARI HEPSİ DEİL AMA ÇOĞU (UNITY OYUNLARINA İSTEMEYİN ÇÜNKÜ ONLARA TR YAMA YAPMAK KOLAY ÖRN=https://forum.donanimhaber.com/unity-oyunlari-otomatik-ceviri-programi--146380150) YADA DİL DOSYASI KOLAY OLAN OYUNLARA YAPABİLİRİM İSTEKLERİNİZİ BELİRTİN :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRATRUSSYTA -- 5 Ocak 2021; 9:55:38 > |
İSTEDİĞİNİZ OYUNLARA TÜRKÇE YAMA YAPABİLİRİM
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sakar.şakir
Bu mesaj silindi.DİL DOSYASINA GÖRE BİDE OYUNUN TR YAMASI VAR MI İYİ ARAŞTIRIN
-
Owlboy harika bir oyun ama ceviren hic cikmadi -
Tales of Zesteria, Tales of Vesperia, Tales of Berseria, Tales of Sympohonia diyerek jrpg seven kardeşlerimi selamlıyorum.
-
dragons dogma dark arisen.
-
Dtpa little hope
Mortal kombat 11
-
Ön yargılı olmak istemem ama, değil kelimesini deil şeklinde yazarsan çevirini insan sorguluyor normal olarak :)
-
tmm deil
-
dil dosyaSI NERDE
-
Zaten translate yapıyor, çok da şaapmamak lazım
-
Bana öğretirsen her türlü yardımcı olabilirim bu konulara merakım çok sadece şu dil dosyaları vesaire nerden buluyoruz nasıl açıcaz onları bilmiyorum
Cities Skylines bu oyunun tüm DLC lerini kapsayacak bir yama hazırlayabilirmiyiz yardım edermisin ?
-
Cities Skylines için bana yardım edermisin dosyalarını nasıl açarız nasıl yapılıyor bu iş çeviriyide makine çevirisi var onla yaparız ztn oyun arayüz sadece çeviri olarak
-
DİL DOSYASI NERDE BİDE TOOL VAR KOLAY İŞLER DEİL (DEİL)
-
-
Phantom Doctrine ve Yes,Your Grace
-
kardeşim bu Türkçe ile nasıl çeviri yapacaksın?
''bide'' değil ''bir de''
''yada'' değil ''ya da''
''deil'' konusuna hiç girmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: samtigerkardeşim bu Türkçe ile nasıl çeviri yapacaksın?
''bide'' değil ''bir de''
''yada'' değil ''ya da''
''deil'' konusuna hiç girmiyorum.
hiç yapılmamasından iyidir ama dimi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FIRATRUSSYTADİL DOSYASI NERDE BİDE TOOL VAR KOLAY İŞLER DEİL (DEİL)
ztn hali hazırda bi çevirisi var yapan arkadaş parayla satıyor ve sadece steamdan alanlara veriyor korsana vermiyor internette dolanan dlc lerin sadece bir kısmını kapsayan bi yama var onu geliştirsek olmazmı ?
-
tmm deil
bide nasılsın :)
istedigim gibi kullanırım
Ön yargılı olmak istemem ama, değil kelimesini deil şeklinde yazarsan çevirini insan sorguluyor normal olarak :) |
Bir şey yapacağı yok boş boş istekte bulunuyorsunuz. |
Sen once turkcene yama yaptir
|
Türkçe Yama yapmak yerine Türkçenizi geliştirmenizi öneririm. |
Benzer içerikler
- planet coaster türkçe yama
- call of the wild the angler türkçe yama
- mafia trilogy türkçe yama
- ace combat 7 türkçe yama
- chrono trigger türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X