Şimdi Ara

İşte Roketsan’ın uydu fırlatma aracından ilk tasarım görüntüsü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu haberin bazı haberlerde olduğu gibi yorumlara kapatılması daha iyi olabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonEyes

    Arkadaş bu roketsan,aselsan bizimle oynuyor mu yoksa cidden böyle projeleri yapacak gücü var mı? her gün roketsan şunu yapacak,aselsan şunu üretecek baktığın zaman yapmadığımız etmediğimiz şey kalmamış ama ortada elle tutulur bikaç İha var,cirit füzesi var tank var(zaten vardı) tüfek var. ya bizi yiyolar sürekli haber yapıp yada devleti kandırıyolar yada bu adamlar bir dahi dostum...

    https://www.instagram.com/turk.savunma.sanayi/
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun için diyorum gerçek anlamda bir araştırma yapmanız lazım ya da gerçekten bu alanda uzman olan kişilerin bu projelerde yapılan doğruları ve yanlışları objektif bir şekilde paylaşan savunma sanayi uzmanlarının yazılarını takip edebilirsiniz. Haberin altında yer alan Yusuf Akbaba bu insanlardan biridir twitter hesabında oğuz bey vardır yine kendileri gerçek anlamda medyada şişirilen haberleri eleştirdiği gibi yapılan işlerin doğrularını ve yanlışlarını paylaşırlar.

    Ama size şu kadarını söylemeliyim ki umutsuz olmayın bu alanda bir çok insan emek veriyor ama gerekli psikolojik desteği göremediği için inciniyor. Bu çalışmalara emek veren insanlar için böyle bakmayı deneyin lütfen
  • CenSoredGive C kullanıcısına yanıt
    O saydığın ülkelerin hepsi 2.dünya savaşına girdi,müttefikleriyle teknoloji transferleri yaptılar,topraklarına müttefik fabrikalar kuruldu,hayatta kalabilmek için varlarını yoklarını ortaya koydular,biz diplomasiyle kurtarmaya çalıştık,halkımızın burnu bile kanamadı,ama tarafsız olarak kalmamızın cezasını ödedik,hala ödüyoruz,yanlış hatırlamıyorsam 38'de kendi ürettiğimiz uçaklarımızı kanada gibi ülkelere satabiliyorduk,çoklu partiye geçtikten sonra halk her güzel söz söyleyene koştuğu için oyuncak olduk,bilerek alınan yardımlarla dışarıya muhtaç edildik,katma değeri yüksek üretim yapan fabrikalarımız engellendi,eğitim projelerimiz askıya alındı,
    egitim içerikleri amerika ile düzenlemeye başlandı,birilerine pazar olduk,kıbrıs çıkartması sonrasında aklımız başımıza geldi biraz,bir şeyler yapmaya çalıştık askeri alanda.

    bu ülkenin sağcı solcu problemi yok,cehalet problemi var,osmanlıdan kalma bir şey bu.

    şuan halk hala kendisine güzel söz söyleyenlere koşuyor,dışarıya günden güne muhtaç ediliyoruz,egitim sistemi üzerinde deneyler yapılıyor,cahiliyete prim veriliyor,bunların hepsi dini kullanarak yapılıyor.


    bunu görememek için kör olmak gerek sanırsam.

    bu dediklerim yanlış mı allah aşkına söyle?

    ayrıca programlama hakkında bir bilgin var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 8 Ağustos 2017; 12:5:13 >




  • Millet roketi indirme derdinde biz hala fırlatmaya çalışıyoruz.....

  • kagan6161 kullanıcısına yanıt
    dönemin dinamiklerine,tarihine bakmadan ön yargıyla yorum yapmak için böyle bir cümle kurmak,cahillik başka açıklaması yok.


    o dönemin savaş karşıtlığını bir araştır,o dönem ki ingiliz hükümetinin etraftan nasıl yardım istedigini oku,hükümeti nasıl kaybettiklerini oku.

    ayrıca bizim topraklarımızda alacakları bir doğal kaynakta yoktu,etrafı ikna etmekte bu yüzden zorlanmış olabilirler belki,almak istediklerini 1.dünya savaşı sonrasında aldılar osmanlı yıkıldığında,işimizi kolaylaştırmış olabilir belki bu.

    edit:ciddiye alıp yorum atmışım birde,kurtuluş savaşına sahte diyenler 15 temmuzu kutsal görüyor,amerikanın başa getirdigi kişileri takip ediyorlar,gerçekten çok gülünç.

    bir insan kendi ülkesinin değerlerine nasıl düşman olur ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 8 Ağustos 2017; 11:42:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagan6161


    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadzzo

    Her boka muhalefet olan mallar çok komik. Sanki akp yapmış bunu gibi RTE'yi övenler daha da komik. Çalışan kitlenin %95i akp karşıtı burada haberiniz olsun akpliler

    kesin öyledir ak parti karşıtıudır bu arada ecevitin proksimne centauri güneş sistemine gönderdiği sonda dan haber varmı malum 4.5 ışık yılı mesafede varmış olması lazım 17 yıl geçti



    İşte Roketsan’ın uydu fırlatma aracından ilk tasarım görüntüsü




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • genç muhalifler rahatsız.
  • kagan6161 kullanıcısına yanıt
    Kim yalamış anlat bakalım?

    ayrıca dediklerimi geçiştirmen durumunu özetliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 8 Ağustos 2017; 12:2:58 >
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim takip ettiğim kadarı ile -ki uzay,bilim,teknoloji acaip ilgi alanıma girer- bana eksik gelen tarafları yapmacık gelen taraflarından bahsettim bu benim şahsi görüşüm, he her haberini okuduğumda göğsüm kabarır yeri geldiğinde de hertürlü desteği çıkarım ama dediğim gibi eksik kalan yapmacık tarafları var gibi bazı açıklamalar vs çok tatmin edici ve bu işin uzmanıymış gibi gelmiyor adamlar bana, sanki daha çok bocalayan birilerine şirin görünmeye çalışılma gibi durumlar var gibime geliyor. İnş. tüm projeler hakkıyla yapılır da benim kaptığım bu izlenimler boşa çıkar.
  • güzel evet ama teknolojiye yatırım yapmadan önce insana yatırım yapmak lazım. bu teknolojiyi geliştirecek yönetecek insanlar yokken istediğin kadar yatırım yap.
  • Yalan ne kadar büyük ve sık tekrar edilirse o kadar inandırıcı olur demiş Goebbels. Her geçen gün vatandaşa yeni vergi yükü bindir, emlak vergisi %500 artsın kimi yerlerde. Sonra kağıt üstünde fantastik roket tanıtımları yapıp eleştirenleri "ülkenin gelişmesini engelliyor, istemiyor" diye çamur at.

    Ne oldu bir elektrikli araba mevzusu vardı, borla mı çalıştırmaya karar verdiniz en son ?
  • Chp eylem yapmasin
    uzayimiza dokunma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir haber ama şu detaya dikkat çekmek lazım. Falcon gibi sıvı yakıt kullanıyor demek komik olmuş. Katı yakıtlı roketler en son aya giderken kullanımdaydı zaten
    Ferrari gibi benzinle çalışan araba yapıyoruz demek gibi komik olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Balistik füze" sözünü duymak bile insana müthiş bir heyecan/keyif veriyor.
  • Bu tür faaliyetleri sonuna kadar destekliyorum ama at gözlüğü de takmadım. İnşallah sonunu getirirler, inşallah havada kalmaz. Güçlü Türkiye, bağımsız Türkiye her Türk'ün arzusudur.

    Nihayetinde elimizde sadece bir tasarım görüntüsü var ki, şu forumda dahi böyle bir tasarım çizebilecek kapasitede onlarca üye vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quard

    "Balistik füze" sözünü duymak bile insana müthiş bir heyecan/keyif veriyor.

    adamların tüm amacı o zaten, heyecan/keyif verip cahil kitleleri uyutup, oy kapmak.
    vaatleri gerçekten çok uzak, onlar da biliyor hayal sattıklarını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Bu haberin bazı haberlerde olduğu gibi yorumlara kapatılması daha iyi olabilirdi.

    yaw arkadaş size kalsa zaten bütün forum konuları kitlensin, ne gerek var eleştiriye, fikir alışverişine.
    size ters gelen her şey hakaret sayılıyor.
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    Zorunami gitti gercekler? Hulooggg

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kagan6161 kullanıcısına yanıt
    Tamam sonuçta yörüngeye giriyorsa zaten öyledir. Ben benzetilen örnek alınan bir tasarıma benzeten var mı yoksa tamamen özgün mü diye sorduydum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.