YKS sınavında 120 sorudan 15 tane net yapsa geçilebilecek olan barajı sınava katılan ögrencilerin %32'si geçemedi. Kendi ana dilinde 5 tane bile net yapamayan bir nesil... Kaynak ve haberin devamı: YKS'de adayların yüzde 32'si barajı geçemedi https://www.birgun.net/haber/yks-de-adaylarin-yuzde-32-si-baraji-gecemedi-353233< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 9 Ağustos 2021; 18:7:1 > |
İşte medet umulan Z Kuşagı. %32'si barajı dahi geçemedi!

-
-
her konuda bilgililer
soruyu sormadan cevabı yapıştırıyorlar
gerçekten internet in nimetlerinden faydalanıyorlar
en uzman olduğunuz konuda bile sizi yere serebiliyorlar.
ama
icraat yok.
-
sanki x y kuşağı full çekiyordu, hep aynı, değişen bir şey yok, her sene aynı terane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 9 Ağustos 2021; 18:26:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AKP iktidarında eğitim sistemi 15 kez
Milli Eğitim Bakanları 9 kez değişti
Suç öğrencilerde mi
Madem sorun öğrencilerde eğitim sistemi neden 15 kez değişti
Madem sorun öğrencilerde neden Milli Eğitim Bakanlarının biri gitti biri geldi,9 Bakan yediler
Medet umulan sisteme laf yok
Medet umulan Bakanlara laf yok
Medet umulan yöneticilere laf yok
Liyakatsizlere,beceriksizlere,iş bilmezlere ve basiretsizlere laf yok,bütün suç milletin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 9 Ağustos 2021; 18:40:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu çocukların tamamı Akp dönemindeki eğitim sisteminde eğitim gördü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106
sanki x y kuşağı full çekiyordu, hep aynı, değişen bir şey yok, her sene aynı terane90' lar kuşağıyım.
Akıl olsaydı ÖYS' de 51 adet Türkçe netiyle istediğim hukuk fakültesini kazanabilirdim.
Bize düşünmeyi öğretmediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim kuşak atom parçalıyordu ya Z kuşağı zayıf kaldı öyle mi?
ÖSS varken yine dünya kadar sıfır çeken oluyordu
Z kuşağı 1996 dan sonra doğanlar….
2010 barajı geçemeyenlerin oranı %17,1
2011 % 21,4
2012 % 27,7
2013 % 31,7
Y kuşağı atomu parçalıyordu…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 10 Ağustos 2021; 16:56:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Barajı geçememiş 0.1 iq'lu çocukları nasıl savunabiliyorsunuz ya. İsterse 999 defa sistem değişsin. Türkçe'den 10 net dahi yapamıyor ya bu çocuk neyini savunuyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizler bu kafayla gittikten sonra 5 yıl sonrada pek birşey değişmeyecek. 15 yıl sonra da.
Adı üstünde Milli Eğitim Bakanlığı.
Milli politikalar oluşturmalı. Siyasetten etkilenmemeli.
Geleceğe yönelik planı projeleri olmali.
Ezber değil faydalı bilgiler vermeli.
Hak etmeyen öğrenci sınıf geçmemeli. Diploma da almamalı.
Disiplinsiz davranan öğrenci mutlaka ceza almalı.
Yoksa iktidar değişince eğitimin çağ atlayıp, dünya siralamamizin artacaginimi sanıyorsunuz?
Sosyal medyada V harfi yerine w harfi kullananmi ararsin,
Günlük kullanılan kelimelerin yazılışını bile bilmeyenmi ararsın.
12 yılda çarpım tablosunu dahi öğrenmeyen mi ararsin
Ne ararsan gel!
Forumda bile her mesajına La diye başlayanlar var.
Siyasi irade tabiki sorumludur. Ancak halkın düşünce yapısı da önemli.
Z kuşağı şişirilmiş bir balondur.
z kuşağında da zaten en az yüzde 30luk cumhur ittifakı destekçisi var
insanlar bu milletin cehaletini küçümsüyor
Halk Ekranıyoutube
Yarın Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirsiniz? (Mayıs 2021) | Sayaçlı Anket Yarın Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz? Sayaçlı Anket! 2020-2021 son anketler! Anket şirketlerinin tüm seçim anket sonuçları ve seçim anketleri burada! Kronolojik sırayla CB seçim anketi ve anket sonuçları Siyasetin nabzını tutan anketler, vatandaşa tercihleri konusunda fikirler veriyor. Anket sonuçlarını merak edenler için tüm anketleri derledik ve tek başlıkta topladık. İşte 2020-2021 seçim çalışması anketler ve anket şirketlerinin anket sonuçları! Anketlerin güvenilirliği tartışma konusu olmasına rağmen anketler ardı ardına anketler yayınlıyor ve yayınlanan anketler gündemin ana konuları arasına giriyor. İşte anket şirketlerinin tüm seçim anketleri sıralı tam listesi!2021 ANKETLERİ AREA/ ŞUBAT 2021 AK Parti: 34,8 CHP: 26,2 İYİ Parti: 13,1 HDP: 9,1 MHP: 7 Gelecek Partisi: 2,7 DEVA Partisi: 2,5 TDP: 1,6 Memleket Hareketi: 1,5SP: 0,7 AREA/ ŞUBAT 2021 "Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusuna katılımcılardan yüzde 36,1'i AKP, yüzde 24.1'i CHP, yüzde 14'ü İYİ Parti ve yüzde 10'u MHP cevabını verdi. ORC ARAŞTIRMA/ ŞUBAT 2021AK PARTİ: %36,8CHP: %22,3MHP: %11,6İYİ PARTİ: %10,8HDP: %8,2GELECEK PARTİSİ: %2,6TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ: %2,4DEVA PARTİSİ: %2,1SAADET PARTİSİ: %1,3DİĞER: %1,9 AVRASYA ARAŞTIRMA/ ŞUBAT 2021Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz, şubat ayı seçim anketinin sonuçlarını paylaştı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarışması halinde Erdoğan'a yüzde 30.9,İmamoğlu'na yüzde 32.5 oy çıktı.İkinci tura Erdoğan-İmamoğlu kalırsaErdoğan'a yüzde 35.1, İmamoğlu'na ise yüzde 45.3 destek çıktı..AVRASYA ARAŞTIRMAAraştırmaya göre, oyların dağılımı -kararsızlar ve oy kullanmayacaklar dağıtılınca- şöyle::AK Parti: Yüzde 34.1CHP: Yüzde 27.3İYİ Parti: Yüzde 14HDP: Yüzde 10.1MHP: Yüzde 7.5Gelecek Partisi: Yüzde 2.7DEVA Partisi: Yüzde 2.4SP: Yüzde 1.4Diğer: Yüzde 0.5https://www.youtube.com/watch?v=gJp1ydI5o0U -
Bu sene sınava giren yeni mezun öğrenci iki yıldır eğitim almıyor. Uzaktan eğitim ile eğitim almış gibi görülüyor ama öyle değil işte. Suç kimde? Ona eğitim olanağı sağlamayan devlette mi, onunla ilgilenmeyen ailesinde mi yoksa öğrencisi ile yeterince iletişimde bulunamayan öğretmende mi? Yoksa öğrenci mi suçlu?
Başarının babası çoktur başarısızlık yetim kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 9 Ağustos 2021; 20:12:25 > -
Ne alaka? bahsetiğiniz kesim sınav stresine girmiş olabilir, test mantığını çözememiş olabilir, ailesine gıcıklık olsun diye boş kağıt vermiş olabilir, olabilir de olabilir.
Bu sıfır çekenlerin, içinde bulunduğu duruma bakış açısı, farkındalık, teknoloji kullanımı,
" Bagh yiğen buralar çöp dağıydı, gılışdaroğlu ssk yı batırdı, bagh cebinde 5 milyarlık telefon, telefonun yoksa elinde su" diyen akp seçmeninden kat be kat gelişmiştir.
Sıfır çekmesi, dünyadan bir haber, akpliler gibi huloooğğ şeklinde yaşıyor anlamına mı gelmeli?
-
Tamamen iktidara sallamak için yazılan boş bir yorum. 15 net bile yapamayan adam bırak üniversiteye gitmeyi sokağa bile çıkmamalı.
Eğitim sisteminin rezilliğinden olabilir mi? Ötekileştireceğiniz bir bu gençler kalmıştı. Oy vermeyecekler size.
-
internet böyledir beyninizi milyonlarca boş şeyle doldurur ama adınızı sorduklarında onu bile unutursunuz bu yüzden chp liler z lileri hemen kandırabiliyorlar. garipler görmediler ki şeker tüp ekmek benzin kuyruklarını
ARZU FİLMyoutube
Çöpçüler Kralı - itmeyin Canımhttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tPchEvy7PwI
yaklaşık linkteki gibi bir şeydi sanal başka gerçek başka
seviye tiktok seviyesi.
sadece onlarda da değil yaşlı teyzeler metro da telefonlarındaki topları birbirine çarptırıyorlar hava sıcak ve küresel ısınma almış başını gitmiş insanlar internette zombi olmuş tarih bilgisi sıfır kim ne derse hemen inanıyorlar.
z ye laf yok herkes bir acaip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Ağustos 2021; 21:19:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ha işte tam da bu yüzden liyakat herkese lazım. Köyüne mercedes gelse peşinden koşacak adamlara koltuk, mevki, makam verilmez. Verilirse ilkokul mezunu cahil bi vaiz gelir hepsini kandırır, muz cumhuriyetinde olduğu gibi.
Şükür bizim ülkemiz asla böyle değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
AKP iktidarında eğitim sistemi 15 kez
Milli Eğitim Bakanları 9 kez değişti Suç öğrencilerde mi Madem sorun öğrencilerde eğitim sistemi neden 15 kez değişti Madem sorun öğrencilerde neden Milli Eğitim Bakanlarının biri gitti biri geldi,9 Bakan yediler Medet umulan sisteme laf yok Medet umulan Bakanlara laf yok Medet umulan yöneticilere laf yok Liyakatsizlere,beceriksizlere,iş bilmezlere ve basiretsizlere laf yok,bütün suç milletin |
Bu çocukların tamamı Akp dönemindeki eğitim sisteminde eğitim gördü. |
sanki x y kuşağı full çekiyordu, hep aynı, değişen bir şey yok, her sene aynı terane
|
Z kuşağı 1996 dan sonra doğanlar….
2010 barajı geçemeyenlerin oranı %17,1 2011 % 21,4 2012 % 27,7 2013 % 31,7 Y kuşağı atomu parçalıyordu… |
Barajı geçememiş 0.1 iq'lu çocukları nasıl savunabiliyorsunuz ya. İsterse 999 defa sistem değişsin. Türkçe'den 10 net dahi yapamıyor ya bu çocuk neyini savunuyorsunuz.
|
Tamamen iktidara sallamak için yazılan boş bir yorum. 15 net bile yapamayan adam bırak üniversiteye gitmeyi sokağa bile çıkmamalı. |
Bizim kuşak atom parçalıyordu ya Z kuşağı zayıf kaldı öyle mi?
ÖSS varken yine dünya kadar sıfır çeken oluyordu |
her konuda bilgililer soruyu sormadan cevabı yapıştırıyorlar gerçekten internet in nimetlerinden faydalanıyorlar en uzman olduğunuz konuda bile sizi yere serebiliyorlar. ama icraat yok. |
Bizim kuşak bu kadar şişirilmemişti Z kuşagı resmen ülkenin hatta dünyanın kurtarıcısı olarak pazarlanıyor sosyal medyada ama sonuç ortada. Yahu Türkçe'den 10 tane net bile yapamamak demek Türkçe sorularının çogu sadece okuyup anlamaya dayalı benim 10 yaşındaki kuzenimi soksam bu sınava sadece Türkçe'den 20 net yapar! Böyle bir başarızlık ne egitim sistemiyle ne pandemiyle ne uzaktan egitim ile açıklanabilir. Z kuşagı böyle zeki, şöyle ülkeyi uçuracak böyle uçuracak deniyor yahu adamların neredeyse yarısı barajı geçememiş hala siyaset yapılıyor burada. Ama şaşırmıyorum tabi matematikten sıfır çekenin mühendis olabildigi, üniversitelerin hükümet için şehrin ekonomisini canlandırma, okuyanlar için ise askerligi erteleme kurumu olarak görüldügü bir ülkede normal bu olaylar. |
Benzer içerikler
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- iran"da araba fiyatları 2025
- almanlar türkleri seviyor mu
- twitter ifşa
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- yurt dışı telefon
- ps plus
- byd seal fiyat
- tango yasaklandı mı
- pes 21 türkçe spiker
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X