Daha düne kadar 'televizyonda izleyip iç geçirdiğimiz' büyük yıldızlar Beşiktaş çatısı altında buluştu
Beşiktaş, İnter'den Barça'ya Real'den Manchester'a Avrupa devlerinde forma giyen oyuncularıyla dünya karması kurdu
Beşiktaş Yıldırım Demirören'in başlattığı 'Dünya kulübü' projesinde büyük adımlar atıyor. Çok değil 2-3 sene öncesine kadar televizyon başında adrenalinimizi yükselten futbolun yıldızlarını Türkiye'de hayal bile edemezdik. Beşiktaş önemli bir transfer başarısı sergiledi ve R.Madrid, Barcelona, M.United, Chelsea ve Inter formaları giyen fiyakalı yıldızları Türkiye'ye getirdi.
BÜYÜK REKLAM YAPTI PORTO, Barcelona, Inter ve Chelsea'de oynayan Ricardo Quaresma'nın, R.Madrid'in markası Guti'nin ve Dünya'nın tanıdığı Simao'nun Siyah-Beyazlılar'a reklam açısından yaptığı büyük katkının maddi bir değeri yok! Beşiktaş'ın kadrosundaki önemli isimlerin, oynadıkları takımlardan Şampiyonlar Ligi'nde kalbur üstü 3 grup yapabilirsiniz.
REAL'İN TERCİHİ BEŞİKTAŞ HER ne kadar geçen sezon tohumları atılan 'Dünya kulübü' projesi, sportif açıdan beklenen hedeflere ulaşmasa da, dünya devi Real Madrid'in 'Bernabeu kupası' için Beşiktaş'ı davet etmesi gelinen noktanın ispatıydı. M.United'dan Bebe ve Benfica'dan Sidnei gibi devlerin genç star adaylarının da Beşiktaş'ı tercih etmesi, Kartal'ı dünyanın dört bir yanından gelen yıldızlarla dolu 'Dünya kulübüne' çevirdi. Avusturya'nın köklü kulübü Rapid Wien'den transfer edilen Veli Kavlak ve Tanju Kayhan da cabası oldu.
yeni kurallardan sonra rahat rahat yazıyoruz diğerleri gelip zıplamıyorlar konuya ne güzel... kimse kabullenemese de bu böyle. sanırım bütün sene fbli arkadaşların bize dalaşmasının sebebi de bu. Büyüksün Beşiktaşım.
Çok gurur duydum. Türkiyenin tek büyük dünya kulübüyüz.
Türkiyenin gururu, bu gurur hepimizin.
Allah'ım gözlerim yaşlarla dolu. Büyüksün Beşiktaş !
Biz sonuna kadar arkalarındayız. Yeterki terinin son damlasına kadar oynasınlar .
Yalnız o değilde dh yönetiminin yaptığı son uygulama oldukça iyi olmuş.Bu tarz konularda trolleri görmemekde oldukça güzel bir duygu.
kadro kalitesi bakımında şuan ligin açık ara en iyisi biziz
Özellikle Real Madrid'in teklifi zaten ne kadar popüler olduğumuzun ve doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi, keza gene Ronaldo'nun da bizden övgüyle bahsetmesi çok güzel. Keşke Real ile maç yapabilseydik , inşallah bir şekilde ayarlanır. İnşallah bu popülariteyi sportif başarılara da yansıtırız bundan sonra
Off off resime baktıkça ağlayasım geliyor biyerde Q7, biyerde Guti, Simao ...
Sportif başarı sonra gelsin madrid maçları
quote:
Orijinalden alıntı: -quaresma-
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Allah'ım gözlerim yaşlarla dolu. Büyüksün Beşiktaş !
Ben sevinçten ağladım hüngür hüngür.
Bu gurur hepimizin.
Quaresma-Sporting Lizbon,Barça,Porto,İnter,Chelsea Simao-Benfica,Barça,Atlethico Madrid Guti-Real Madrid Fernandes-Valencia(ki son anda İnter'in kapısından dönmüş),(yetiştiren kulubü unuttum büyük ihtimalle Benfica),Everton Almeida-Werder Bremen(Kimin yetiştirdiğini unuttum ve büyük ihtimalle bizden sonra Real Madrid'e gidecek) Sidnei-Benfica Bebe-Manchester United
Çok önemli isimler.
Türkiyeyi samanyoluna çevirdik. Beşiktaşımız ile ne kadar gururlansak az.
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Quaresma-Sporting Lizbon,Barça,Porto,İnter,Chelsea Simao-Benfica,Barça,Atlethico Madrid Guti-Real Madrid Fernandes-Valencia(ki son anda İnter'in kapısından dönmüş),(yetiştiren kulubü unuttum büyük ihtimalle Benfica),Everton Almeida-Werder Bremen(Kimin yetiştirdiğini unuttum ve büyük ihtimalle bizden sonra Real Madrid'e gidecek) Sidnei-Benfica Bebe-Manchester United
Çok önemli isimler.
İbretlik bir tablo Bunların bize gelmeden önce yaptıkları bonservis anlaşmalarını toplasan 100m euro eder sanırım. Tekraradan gurur duydum açıkcası