Şimdi Ara

TARİHİN EN KÖTÜ BAŞKANI GERİ GELDİ. G.SARAYLILIĞIMIZ ARTIK ASKIDADIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hatırı sayılır bir zamandır yazmadım buralara, sadece tarihe NOT düşmek adına bu konuyu açmak istedim. öncelikle Galatasaray tarihinin en rezil başkanlık seçimi yapıldığı için kendi adıma utandım.. bu kulüp hiç bir zaman bu kadar acınası duruma inanın düşmemişti. çünkü GS diğerlerinden farklı olarak bir kültürün tarihin simgesidir. bu yüzden her zaman genel kurullarda, başkanlıklarda en çatışmalı, en demokrasili, en '' bizans'' lı , en kaoslu ama özgür şekilde geçer. kötü başkan ŞUTLANIR ve asla ona uzun zaman tenezzül dahi edilmez. ama ilk kez rezaletin arşa çıktığı bu seçimli genel kurulda tarihin DİBİ gördüğü en berbat yönetimin başında ki bu ZAT yeniden başkan seçildi. bu olayın hala olabildiğine, bunun bu kulüpte yaşanabildiğine HALA inanamıyorum. ama maalesef ki kendimizi her zaman uzak tuttuğumuz bu rezil sistemden biz de nasibimizi aldık. o yüzden bundan sonraki süreç artık KAYYUMU beklemek olacaktır. ayrıca balık hafızalı arkadaşlar, yahu o kadarda kötü biri değildi yaa diyen tatlı su gslılar , biz skorcuyuz diyen saf kesim ve genç arkadaş için, bu dibin dibini görmüş zat geçmişinde neler yapmış buradan muhteşem yazılmış şekilde okuyabilirsiniz.


    ama önden uyarıyorum mideniz bulanabilir...




    Tuğrultwitter
    “Dursun Özbek dönemi; Grosskreutz'un evraklarını yetiştiremeyen Sakat Sigthorsson'u transfer edip, 1 maça bile çıkmadan gönderen Trabzon'un bedavaya bile göndereceği Cavanda'yı, 1.7m € serbest kalma maddesine rağmen 1.8m €'ya transfer eden”
    https://twitter.com/parcalibeyi/status/1528099704537497601?s=20&t=e5eIhJYiWAcSLw_bvrOcgw

    işte tam da bu yüzden, 32 yaşında bütün hayatını bu kulübe vermiş bir abiniz olarak ben hayatımda ilk kez Galatasaraylılığımı bu zat yeniden gidene kadar askıya alıyorum..


    hiç bir zaman bunu yapacağımı düşünmedim çünkü Galatasarayda her zaman bir umut , bir kahraman, bir şans olmuştur. ama artık bunu da yerle yeksan ettiler. koca kulüp beceriksizlerin elinde böyle oyuncak oldu. Ali sami yen , metin oktay, Mustafa cengiz şuan kemikleriniz sızlıyor biliyorum. ama meraklanmayın bugünlerde elbet geçecek. sizin yeniden rahat uyuyacağınız zaman da gelecek. şimdilik kulüp onların olsun, içinizden bazıları da '' biz isimci değiliz kii biz takımcıyızz'' diyerek anca züğürt tesellisiyle taraftarın yanında çişini yapan , boş bardaktan su içen, fatih altaylıya dediği gibi sırf parasını alabilmek için '' EVET BEN BANKAYIM'' diyebilen bir adamı her gördüğünüzde '' sucuk ekmekle'' alkışlarsınız :)


    biz o kadar geniş olmayacak kadar sevdik bu renkleri. hadi adios  


    ''fikri hür , irfanı hür, vicdanı hür''








  • Kör ölür badem gözlü olurmuş misali ergenlere anlatamıyoruz şunu. Rahmetli kelimenin tam anlamıyla beyefendiydi ama basiretsiz bir beyefendi idi. Finansal, sportif, yönetimsel her anlamda rezalet bir dönemdi. Bir de çok iyi bir mirasın üzerine gelmişti diğerleri gibi enkaz falan almadı tarihin en büyük başarılarının üzerine geldi ve batırdı gitti.
    Belmas onun tahtını alabilecek potansiyel gösteriyordu erken postalandı.
    Adnan Polat ise bana göre şanssızdı. Transferler kağıt üzerinde iyiydi. Feldkamp rijkard bilent vs teknik direktör olarak da kağıt üzerinde kötü olmayan tercihler yapmıştı. Her iki konu da da şansı gülmedi. Stad konusunda da emeği çok büyüktür ayrıca.
  • seçime niye aldınız? almasaydınız. altaylı da son yorumunda eleştirmiş. ikisinden de memnun değil. iyi de onu isteme, bunu isteme. niye seçim yaptınız o zaman? diğer aday için yorum yapmıyor olmanı gayet iyi anlıyorum. kibirli olman nedeniyle senden böyle bir yorum gelmesi de senin için normal.

  • İŞTE KLASIK GALTASARAY TARAFTAR PROFILI

    YÜZDE DOKSANI BOYLEDIR

    BASARI VARSA VAR YOKSA ANINDA ARAZI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca camia bir tane düzgün başkan adayı çıkaramadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haamdi7twitter
    “tüm kelimelerin ikinci harflerini birleştirin amk AHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ÖLECEM”
    https://twitter.com/hamd1kr/status/1535700387663167488
  • Bizim Galatasaray'lılığımız birilerine bağlı değil.

    Her koşulda Galatasaray'ımız baki ve bu ülkenin en büyük kulübüdür.

    Şuan birileri başkan seçilmiş olabilir. Yarın başkası olacak.

    Bunlar yüzünden Galatasaray'lılığı askıya almak nedir yani ?

  • Dursun Özbek ve yancısı Erdem Timur mu ne başarılı olacağını sanmıyorum.Şu ana kadar ne kadar beceriksiz olduklarını birçok hamlede gördünüz.Tek başarılı işleri Okan buruk u getirmek.Onunda başarılı olması için istediği oyuncular alınması lazım ve Floryada otoritesi sarsılmamalı.
    Özetle bu senede şampiyonluk yok ufukta.Burak ve Terim önümüzdeki sezonlarında içine ettiler...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Evet o kadar başarılı ki gelene geçene 3-4 milyon maaş vermiştir.


    Seni beni koy bende o kadar transfer yaparım.

  • hiç sevmediğim ve galatasaray adının yanına hiç yakıştıramadığım bir adamdır bu dursun

    eşref hamamcıoğlu'nun iki seçimi de çokta iyi oy alarak bunlara kaybetmesi çok kötü oldu köklü bir değişim yapacaktı ve izin verilmedi

    ünal aysal dönemi vizyonunu arıyor klüp yönetim eksikliği ve futbolcularda oluşan lakayıt tavırlar ve isteksizlik çözülemezse ilerde çok farklı sorunlar ortaya çıkacaktır

  • Hala askıda mı? Delikanlı gibi yorum yapacak mısın, çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    puahahahaha konuya bak kaç yaşında adam birde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihin en kötü başkanı canaydın, en iyi başkanı süren dir. bunlar tartışmaya açık konular değil

    özbek i şimdilik kurtaran erden timur ve rahmetli cengiz in florya yı geri almasıdır

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Birde aşçı yamağı var onu unutma çok güzel salata yapıyor.

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Birebir aynı şekilde düşünüyorum. Bu takım rahmetli can Aydın'dan daha kötüsünü ve Faruk Sürenden daha iyisini gormedi. Bu arada Canaydin'ın takıma para bulucam diye Saim Som mudur nedir böyle bir dolandiriciya kulübün kasasından para verip dolandırılmasına sebep olmasını ve Frank Ribery gibi bir yıldızın öpücükle oynayacak sanıp sözleşme maddelerine uygun şekilde parasını zamanında ödemediğimiz için elinden kaçırılmasını hiç unutmayacağım.Galatasayin UEFA kupasiyla kendine yaptığı yatırımı yerle bir eden başkan olarak aklımda kaldı. Beyefendiligi umrumda bile değil. Hala kızıyorum aklıma Canaydın geldikçe. Ben de efendiyim beni de başkan yapsinlar madem öyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

  • burak elmasın yaptığını gs ye, aziz yıldırım yapmadı.

  • En kötüsü Özhan Canaydın'dir, sonrası Burak Elmas.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 5 Haziran 2023; 10:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.