|
hatırı sayılır bir zamandır yazmadım buralara, sadece tarihe NOT düşmek adına bu konuyu açmak istedim. öncelikle Galatasaray tarihinin en rezil başkanlık seçimi yapıldığı için kendi adıma utandım.. bu kulüp hiç bir zaman bu kadar acınası duruma inanın düşmemişti. çünkü GS diğerlerinden farklı olarak bir kültürün tarihin simgesidir. bu yüzden her zaman genel kurullarda, başkanlıklarda en çatışmalı, en demokrasili, en '' bizans'' lı , en kaoslu ama özgür şekilde geçer. kötü başkan ŞUTLANIR ve asla ona uzun zaman tenezzül dahi edilmez. ama ilk kez rezaletin arşa çıktığı bu seçimli genel kurulda tarihin DİBİ gördüğü en berbat yönetimin başında ki bu ZAT yeniden başkan seçildi. bu olayın hala olabildiğine, bunun bu kulüpte yaşanabildiğine HALA inanamıyorum. ama maalesef ki kendimizi her zaman uzak tuttuğumuz bu rezil sistemden biz de nasibimizi aldık. o yüzden bundan sonraki süreç artık KAYYUMU beklemek olacaktır. ayrıca balık hafızalı arkadaşlar, yahu o kadarda kötü biri değildi yaa diyen tatlı su gslılar , biz skorcuyuz diyen saf kesim ve genç arkadaş için, bu dibin dibini görmüş zat geçmişinde neler yapmış buradan muhteşem yazılmış şekilde okuyabilirsiniz. ama önden uyarıyorum mideniz bulanabilir... Tuğrultwitter“Dursun Özbek dönemi;
Grosskreutz'un evraklarını yetiştiremeyen
Sakat Sigthorsson'u transfer edip, 1 maça bile çıkmadan gönderen
Trabzon'un bedavaya bile göndereceği Cavanda'yı, 1.7m € serbest kalma maddesine rağmen 1.8m €'ya transfer eden” https://twitter.com/parcalibeyi/status/1528099704537497601?s=20&t=e5eIhJYiWAcSLw_bvrOcgwişte tam da bu yüzden, 32 yaşında bütün hayatını bu kulübe vermiş bir abiniz olarak ben hayatımda ilk kez Galatasaraylılığımı bu zat yeniden gidene kadar askıya alıyorum.. hiç bir zaman bunu yapacağımı düşünmedim çünkü Galatasarayda her zaman bir umut , bir kahraman, bir şans olmuştur. ama artık bunu da yerle yeksan ettiler. koca kulüp beceriksizlerin elinde böyle oyuncak oldu. Ali sami yen , metin oktay, Mustafa cengiz şuan kemikleriniz sızlıyor biliyorum. ama meraklanmayın bugünlerde elbet geçecek. sizin yeniden rahat uyuyacağınız zaman da gelecek. şimdilik kulüp onların olsun, içinizden bazıları da '' biz isimci değiliz kii biz takımcıyızz'' diyerek anca züğürt tesellisiyle taraftarın yanında çişini yapan , boş bardaktan su içen, fatih altaylıya dediği gibi sırf parasını alabilmek için '' EVET BEN BANKAYIM'' diyebilen bir adamı her gördüğünüzde '' sucuk ekmekle'' alkışlarsınız :) biz o kadar geniş olmayacak kadar sevdik bu renkleri. hadi adios ''fikri hür , irfanı hür, vicdanı hür'' |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt