Şimdi Ara

İstanbulular bu plakaya dikkat edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dha.com.tr/istanbulda-supheli-otomobil-alarmi-son-dakika-haberi_211143.html

Aracın içinde bulunanların elinde uzun namlulu silahlar olduğu yonunde ihbarlar gelmiş. Belki ankaradaki patlamanın etkisinde kalan birisinin yanlış görüp ihbar ettiği bir durum olabilir. Ama ciddiyeti korumak lazım iyice azdılar çnuku nereye saldırcakları belli değil şüpheli her otomobili ihbar edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 22 Eylül 2011; 14:38:18 >

Yanlız yeri gelmişken söyleyim. Polis bazen bu konularda gerektiği gibi davranmıyor. Bundan iki sene once bir okulun alt sokağında sokak ortasına arabaların geçişini engelicek şekilde çapraz olarka park edilen arabayı ihbar etmiştim polis geldi 2-3 dk durdu arabaya baktı ve gitti ondan sonrada gelen giden olmadı.

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Yukarı. Herkes gorsun beyler.

Yanlız yeri gelmişken söyleyim. Polis bazen bu konularda gerektiği gibi davranmıyor. Bundan iki sene once bir okulun alt sokağında sokak ortasına arabaların geçişini engelicek şekilde çapraz olarka park edilen arabayı ihbar etmiştim polis geldi 2-3 dk durdu arabaya baktı ve gitti ondan sonrada gelen giden olmadı.

Doğru sölüyor arkadaş,genelleme yapmayalım genede haklısın.

PSN:Darkhate90
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Yukarı. Herkes gorsun beyler.

Doğru sölüyor arkadaş,genelleme yapmayalım genede haklısın.

Genelleme yapmıyorum ama boyle davranan ekipler var çoğunlukla. Geçen kütahya'da en işlek segi yolunda şüpheli bir paket gordum cami girişinde gorseniz o caddeden gun içerisinde binlerce kişi geçiyo. Baktım paketi alan eden yok yoldan geçen çevik kuvvete soyledim aradılar hemen amirlerini amiri geldi telsiz anteni ile hafif açık olan kutunun kapağını kaldırdı ve üzümüş yav diyerek olay yerinden ayrıldılar.

Boyle durumlarda polisin bu şekilde davranması çok gereksiz bence. Kendi canını ve çevredeki insanların canını tehlikeye atıyosun çunku. Bilmiyorum belki 155 arasaydım direk imha ekibini yollayabilirlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.