Bildirim
KEDİMİ ÖLÜ OLARAK BULDUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kendimi ölü olarak buldum diye okudum ciddiyim
konuyu okuyunca editlicem
edit: hocanın kedisi neden ölmüş bi hastalık falan olabilir
bide diğer kedi yavrularını alanlara sorun onlarda sıkıntı varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert-TR -- 1 Haziran 2015; 1:56:51 > -
Burada "olarak" kelimesine ne lüzûm var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan 1 hafta önce kardeşimin öğretmeninin kedisi ölmüş. 9 yavru ortada kalınca ogretmen almak isteyen varmı falan demiş kardeşim almıs eve getirmis.
Belkide o kedilerde bir hastalik vs vardi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
Bundan 1 hafta önce kardeşimin öğretmeninin kedisi ölmüş. 9 yavru ortada kalınca ogretmen almak isteyen varmı falan demiş kardeşim almıs eve getirmis.
Belkide o kedilerde bir hastalik vs vardi?
Bilmiyorum hocam olabilir aşıları yapılmıştı bi tane dışında. O aşınında 4 aylıkken yapılması gerekiyormuş. Annem dün gece uyumadan önce kediyle 1 saat kadar oturmuş kedi tuhafmış biraz öyle dedi bana telefonda
Aynı cins aynı renk aynı yaştaki kediyi bida al besle ismini bile aynı koy tuhaf bi yöntem ama acını dindirir
quote:
Orijinalden alıntı: Mert-TR
Hocam valla hiç bilmiyorum ama okadar alısmıstımki cok seviyordum ya cidden cıkıp oynuyordum onunla minik topu vardı of cok üzgünüm ya. Kardeşim yazlıkta suan söyledim telefonda cok aglamıs. 8. Sınıfa gidiyor bide bazı sorunları var saglık olarak. Sara hastası. Bayılıyor falan üzülmüş baya cocuk keşke söylemeseydim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kedilere o aylarda süt verilmesi sakıncalı normal inek sütünü sindiremiyorlar anne sütü alması veya keçi sütü vermeniz gerekirdi ondan olmus olabilir veya ölen annesinden gecen bir hastalik olabilir
Kediler konusunda çok hassasım çok müthiş tatlı hayvanlar.
Benimde ölmüştü kardeşi hala yaşıyor ama ölen kedi bi ayrıydı ya çok tatlıydı çok sevdirirdi kendini hala aklıma geliyo hüzünleniyorum. -
Soğuktan ölmüş olabilir, yemeklerden zehirlenmiş olabilir. Bundan sonra kedi besleyecekseniz evin içinde besleyin. Temiz hayvandır kedi. Terasta saksı gibi beslenmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
Soğuktan ölmüş olabilir, yemeklerden zehirlenmiş olabilir. Bundan sonra kedi besleyecekseniz evin içinde besleyin. Temiz hayvandır kedi. Terasta saksı gibi beslenmez.
Tüy döküyor diye annem eve almak istemedi. Yemek dediğin mama kedi maması. Soguktan öleceğini hic düsünmüyorum cünkü hem hava soguk değildi hemde kulubesı var soguk geçirmez. Ahşaptan yapılmıstı. İcinde yastık vardı onunda. Yani kedi icin her türlü şeyi düşündük aslında. Hala üzüntülüyüm
Bende yavru alacaktım. Karga saldırmış sonrasında kapıda bulmuşlar. Bakamayınca da yuva arıyorlardı. Dayanamamış ölmüş... -
quote:
Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd
Bende yavru alacaktım. Karga saldırmış sonrasında kapıda bulmuşlar. Bakamayınca da yuva arıyorlardı. Dayanamamış ölmüş...
Hocam bizimki yastıkta uyurken ölmüş gibi duruyor cünkü yastıkta uyuma pozisyonunda duruyordu
Yüksek ihtimalle zehirlenme o yaştaki kedilere hazır gıda asla verilmemeli. Sütü bile marketten değilde sütçüden alsanız daha mantıklı olurdu. Uyuma poxiyonunda öldüğü içinde zehirlenme diye düşünüyorum. Balık verip süt falan mı içirdiniz. Son yediklerini yazarsanız anlarız. Kediler 9 canlıdır kolay kolay ölmez.
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0611
Yüksek ihtimalle zehirlenme o yaştaki kedilere hazır gıda asla verilmemeli. Sütü bile marketten değilde sütçüden alsanız daha mantıklı olurdu. Uyuma poxiyonunda öldüğü içinde zehirlenme diye düşünüyorum. Balık verip süt falan mı içirdiniz. Son yediklerini yazarsanız anlarız. Kediler 9 canlıdır kolay kolay ölmez.
Hocam balık falan vermedik hiç et vermedik hep yavru kedi mamasıyla besledik. Onun harici yogurt süt su vardı kaplarda. Başka birşey yoktu yani neden zehirlensinki hayvan boş yere
Her kedisi ölen konu acacaksa isimiz var
Kardeşim başın Sağolsun öncelikle arkadaşların dediği gibi yemeklerden olabilir , soğuk olabilir ve kediler böcek felan görünce kovalıyor belki öyle birşey yemiştir ama senden kaynaklanan birşeyde olmayabilir olan olmuş artık kendini üzme kardeşimizede ALLÂH Rahmet eylesin bi dahakine daha çok dikkat edersin ve hemen eve götürmeden veterinere bi muayeneye götür neyi var neyi yok yine bi baktırın tekrar ALLÂH Rahmet eylesin başın Sağolsun kardeşim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCr7
Kardeşim başın Sağolsun öncelikle arkadaşların dediği gibi yemeklerden olabilir , soğuk olabilir ve kediler böcek felan görünce kovalıyor belki öyle birşey yemiştir ama senden kaynaklanan birşeyde olmayabilir olan olmuş artık kendini üzme kardeşimizede ALLÂH Rahmet eylesin bi dahakine daha çok dikkat edersin ve hemen eve götürmeden veterinere bi muayeneye götür neyi var neyi yok yine bi baktırın tekrar ALLÂH Rahmet eylesin başın Sağolsun kardeşim.
Sagolun hocam allah razı olsun. Şuan hastalık falan olabilir diye esyalarını atıyorum kücük kuzenim var 4-5 yasında allah korusun bişey olur terasta oynarken falan. Bize geldiğinde. Suan moralim cok bozuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mert-TR
bide diğer kedi yavrularını alanlara sorun onlarda sıkıntı varmı
bende aynen kendimi ölü buldum sandım -
Iyi yaparsınız , üzülmeyin olan olmuş çok Üzücü birşey ama yapıcak birşey yok bi dua edin ve bi dahakine daha dikkatli davranırsınız dışarıdakilere bi süt su yemek verin öyle dışardakilere bakın şimdilik 👍🏻
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hindi eti hormonlu olur mu
- 30 yaşından sonra yapılabilecek meslekler
- jilet sakal çıkarır mı
- fon mu faiz mi
- okuldan gelince çok yorgun oluyorum
- 6.8 inç telefonlar
- çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- walmart dolandırıcılığı
- resim çizen yapay zeka
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X