Şimdi Ara

İstanbuldaki tümsek ve kasis sapıklığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün geceyarısı Pendik'te seyir halinde ilerlerken aydınlatmanının iyi olmaması sebebiyle son anda bir tümsek gördüm ve frene asıldım. Arkamdaki araç takip duramadı ve çarptı!

    Millet yavaş gitsin diye bu tümsekler yapılıyor anladım ama bu işin resmen cılkı çıktı. Artık apartman otopark çıkışlarının olduğu yerlere bile kasis konuluyor hem de saçmasapan ara sokaklarda! Adam otoparkından çıkarken millet yol versin diye! Anladığım kadarıyla apartman sakinlerinin başvurusuyla belediye yapıyor bu işleri..

    Özellikle istanbul anadolu yakasında kasis ve tümsek olmayan arasokak ve ana cadde kalmadı. Zaten asfalt kalitemiz berbat. Her taraf çukur ve rögar kapağı dolu. Trafik çok yoğun. Bir de bunlarla mı uğraşacağız! Belgrat, Bükreş, Budapeşte, Berlin gibi avrupa şehirlerinde araç kullandım hiçbir yerde böyle bir sistem görmedim!

    Tamam millet cahil belki sürat yapıyor ama çözüm bu olmamalı. Caydırıcı cezalar verilmeli. Arabanın içinde tümseklerden zıplamaktan bıktım!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 3 Eylül 2017; 19:11:36 >







  • Ben de 9 yıldır yaşamak zorunda kaldığın sapık mekanı caddeye tümsek ve kaldırım yaptıramadım.

    Allah belalarını versin

    Mutlaka birkaç can kurban vermek gerekiyor.
  • Ben de 5ayda 6ülke 19bin km yaptım şirket aracı ile avrupada tumsek gördüğümü doğru dürüst hatırlamam fransada bir iki yerde hatırlıyorum ki onlar da okulların olduğu yerde idi ve doğru yerlerde idi.

    TR'de çok olmasının sebebi insanımız hayvan psikolojisi araba sürdüğü ve bencil olduğu için kural tanımaz arsız sürücülerle dolu. Onları eğitmek yerine zorunlu olarak yavaşlatmak için tümsek kullanmak pratik bir çözüm :)
  • Sultangazide oturuyorum gereğinden fazla set var, hadi koydunuz o setleri oraya bari sarıya falan boyayında uzaktan görelim onları yolla aynı renkte koyuyorlar son anda gelen çoğu sürücü zıplıyor. Yazıktır
  • Avrupa'da araçlar yola adım atan yaya gördü mü direk duruyor yaya geçiti veya ışık gerekmiyor. Bizim öküzler gibi kullanmıyorlar
  • Kesinlikle birkaç metre öncesinden uyarı tabelası ve kasis üstüne yapılması gereken reflektörlü boya eksikliği var hepsinde de. Gerçi bu ülkede ne doğru düzgün yapılıyor ki bu iş doğru yapılsın.
  • Avrupa kelimesini görünce bir gülme geldi...



    Adam ciddi ciddi Avrupa ile karşılaştırıyor
  • Bir de benim gibi şiddetli bel fıtığı ağrılarınız varsa, nasıl sövüyorum bilemezsiniz...
  • TÜMSEK TERS ORANTI MEDENIYET SEVİYESİ
    Eğitimsiz cahil kitle, levha bilmez kural bilmezse tümsekle yavaşlatılırlar
  • Kasislerin aslında çok insancıl bir standartı var, Denetlenmiyor.



    Bu arada İstanbul'da Trafikte de hayatta da İnsanlar sapık, kasis sapık olsa ne yazar.




    Manyağız yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Eylül 2017; 21:21:21 >




  • yapıyolar bari uzun geniş yapsınlar. yapıyolar dimdik milletin aracının altı cart curt sürtüyor yazık
  • Bunların bir de hiç bir şekilde belli olmayanları var. Şöyle ki asfalt ile aynı renkte ve hiç bir şekilde belli olmuyor. Kanatlandığınızda anlıyorsunuz.
  • Yollar leş leş koca koca çukurlarmı dersin lanet olsun böyle şehire
  • Kasis standarta uygun olsa eyvallah ama adamlar öyle yüksek Kasis yapıyor ki çıkış ve iniş yeri o kadar dik ve sert ki sanki kaldırıma çıkıp iniyoruz hani tamircilerle ortak çalışılsa bu kadar olmaz yani lanet ediyorum Kasis gördüğümde şikayet edip sonuç alabileceğimiz yer de yok ki
    Ekleme: yollara hiç değinmiyorum köstebek çukuru her yer yol yapıyorlar yaptıkları yollar ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 4 Eylül 2017; 0:4:17 >
  • Memleketten döndüm daha önce kasis olmayan bir yere simsiyah asfalttan kasis yapmışlar. Gecenin yarısı 60 ile giderken virajın ortasında araba tek tekerden daldı kasıse. İçimde perişan olduk. Bebek falan uyuyor olsa çocuğun aklını alacaktık. Böyle olmaz bu gerçekten sapıklık. Ağzınıza sağlık. Yapılan kasislerin çoğunda arabalar altını sürtüyor.



    Geçen Avrupa yakasına geçtim büyük çekmece sahilde bir kasis girdim vallahi araba takla atıyordu. Kulaklarım tıkandı rakım bir anda yükselince.



    Tamam yapalım ama bunun bir n düzeni var. Yapan hanzo olunca ürün de sapık oluyor. Buna sarı boya ve kedi gözü koymayanlara cezayı yazacaksın. Herkesin hayatını tehlikeye atıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Bunların bir de hiç bir şekilde belli olmayanları var. Şöyle ki asfalt ile aynı renkte ve hiç bir şekilde belli olmuyor. Kanatlandığınızda anlıyorsunuz.

    Sabah işe gidiyorum, tam uyanamamışım ama çevremde olup bitenden haberim olacak kadar uyanık bir halde işe gidiyorum. Her gün geçtiğim yol, o gece kasis yapmışlar daha yepis yeni kasis böyle ilk geçen ben olacağım, öyle bir kasis. Bir de belli de olmuyor, son anda gördüm ama frene basamadım... Arabanın süspansiyonlar sert olmasa orada bırakırdım herhalde.




  • öyle demeyin istanbul dediğiniz yer medeniyet kokan suriyeli sığınağı.

    ortaköye inen olduysa sureiyeli dışında Türk gören varsa bana ulaşsın.


    ufuk dağın tepesinde yaşıyorsunuz. zorlamayın bazı şeyler için kendinizi.
  • Birkaç ay önce de büyükdere caddesinde sarıyer istikametine 3 tane koymuşlar. 2 tanesi normalde bitanesi öyle böyle değil hayatımda ilk defa böyle bi tümsek gördüm. Alçak arabalar durarak geçmek zorunda kalıyor böyle 10-15 cm uzunluğunda demir plaka gibi birşey haliyle tümseğe kadar trafik...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrkarahan

    Avrupa'da araçlar yola adım atan yaya gördü mü direk duruyor yaya geçiti veya ışık gerekmiyor. Bizim öküzler gibi kullanmıyorlar

    Avrupada yayaya carptigin an cezasi çok agir ondan, Tr de denetim vs gibi şeyler olmadigi için normal hayvan gibi surmeleri
  • Leventte iş kulelerinin önündeki ana yolda 2 tane demir plakayla kaplı tümsek var.Tumsekler o kadar yüksek ki, hemen her gün ciddi kazalar yaşanıyor.4 gece üst üste arabanın kontrolünü kaybeden vatandaş gördüm.Bahsettigim yerde 2 polis motorsikleti de dahil olmak üzere kaza yapan, takla atan bir çok araç mevcut.



    Buradan geçerken çok dikkatli olun, daha dün gece bir panamera gözümün önünde bu tumsekleri farketmeyerek hızlı girdi ve hava yastıklarını açtı.Akil almaz derecede gerizekalı insanların işleri bu tümsekler...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.