Bildirim
İstanbuldaki iyi opel servisleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
istanbulda yasıorum bu arada onu belırteyım.ıstanbuldakı iyi servisler icin bilgi verirseniz... -
hangi ilçe hangi semtte yaşıyorsun??? -
Evet lütfen bende arıyorum Aksaraydayım özel veya yetkili memnun kaldıklarınız varsa buraya yazın fiyat olarakta normal olan varsa özellikle. -
dolma bahçe opel gerçek ALLAH muhafaza yaklaşmayın -
Beylikdüzü Opel Erdemir; bende uzak durun derim.arabanın ilk bakımında hata yapıp onlara götürdüm ve akılalmaz bir kazık yedim,faturayı görünce şaka sandım ama oldu bir kere -
Memnun kalınan bi servis yokmu yahu.Opel gerçek için iyi diyordum ama değilmiş demekki. -
araç kaçbin km bakım için servise gidecek garantisi varmı?
bak kitapciğına neler değişiyor al servisten dişarda yaptır bakımını
servisin bakımı 400ytl500ytl standart -
Arkadasim ben Gedizler Opel servisinden memnunum. Musteri iliskileri, servis vs vs herseylerinde cok memnunum. Tavsiye ederim. -
ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum arabamın garantısı var.anadolu yakasında arkas var gedızler var su an aklıma gelenler.benım aracın garantısı oldugu ıcın servıse goturmek zorundayım.ıyı servıs ıcın yonlendırırsenız sevınırım.vede nelere dıkkat etmem gerek bu daha ılk bakımım olucakta.. -
o kadar tutmaz 300-350 lira eğer extradan parça değişmeyecekse. ben garanti bitsede yetkili servise giderim. dışardaki ustalara güven olmaz bişi oldumu kayboluverir ortadan. ama yetkili servis sonuna kadar arkasında kapatıp gitme şansı yok
quote:
Orjinalden alıntı: newerdais
araç kaçbin km bakım için servise gidecek garantisi varmı?
bak kitapciğına neler değişiyor al servisten dişarda yaptır bakımını
servisin bakımı 400ytl500ytl standart
-
bostancı oto sanayi sitesinde
özel opel bostancı servisi fena değil... -
Bursada yaşıyorum ve servise istanbul arkas akatlara gidiyorum. Sonderecede memnunum... (ufak sorunlar için bile bi şekilde zamanını denk getirip arkasa gidiyorum)
(Bu arada bursada 2 tane servis var....) -
yorumlar ıcın cok tesekkurler. umranıye de arkas tan memnun olan var mı? -
Beylikdüzü Opel Servisi ' ne de bir göz atabilirsiniz. -
Ailece opel kullanıcısıyız,daha önce yetkili servisten başkasına gitmiyorduk,artık uygun fiyatlı iyi bi özel servis bulalım dedik İstanbul kartal sanayide Akıncı Opel Chevrolet Servisini bulduk çok memnunuz işinin ehli bir yer fiyatlarıda uygun.Ustalarıda eskiden opel yetkili servislerinde ustabaşılık yapmış güvenle gidiyorum ve aracımı bırakıyorum.Bu devirde usta bulmak zor istanbul’da olan tüm forumdaşlara tavsiye ederim yardımcı olurlar 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsÖztrk -- 10 Ocak 2021; 23:25:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet katılıyorum. Bu Opel Servisi (Gerçek Oto) Balmumcu'ya Sabah Gazetesi Gen.Müdürlüğü' nün arkasındaki sokağa taşındı. Bize iyi bir kazık attılar. Kaç yıl geçti aradan, hala unutamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X