Şimdi Ara

My Opel uygulaması hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, my opel uygulamasını bağladım aracıma fakat verimli değil yani birçok seyahati kaydedemiyor arada kaydediyor falan herkesin böyle mi acaba veya yanlış yaptığım bir durum mu var ?

Bluetooth full bağlı araca ama eksik kalıyor hep seyahatler. Var mı bu tarz sıkıntı yaşayan ?

• araç kaç model

• cricet C kullanıcısına yanıt
    2023 corsa ultimate paket

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de ayni problem var Opel Combo Life :(

Bluetooth la bagliyim, kablo ile de bagliyorum ama Seyehatlerimi yakalayamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavuz Can Çiçek Y kullanıcısına yanıt
    Aynen arada sürekli gidiyor internettende hiç bir bilgi bulamadım maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim MyOpel kusursuz çalışıyor, şasi numarasını girince aracın rengini gösteriyor. Başka özellik de eklese olurmuş aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de yeni opel grandland elektrikli var. Sadece ana sayfa da (myopel) aracın nerede olduğunu görebiliyorum. Total km’yi bile gğncellemiyor, şarj ile ne kadar gideceğimi göstermiyor. Daha C5 Aircross kullanıyordum onun uygulaması kusursuz çalışıyordu. Opel uygulaması tam bir fiyasko.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    My Opel Servis Açıldı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk aldığımdan beri telefonda kurulu amma çok ucube bir program. Aynı şirketin kendisi gibi ne zaman Almanların elinden çıktı. O günden sonra çöp olmuş amma bazı şeyleri denemeden bilemiyorsun işte, servisinden en üst kademesine kadar çöp …

• BARlŞ kullanıcısına yanıt
    Evet şasi numarasını girdiğinde; aracı rengi ile görüyorsun, şasi numarasını görüyorsun, bir de aracın nerede olduğunu navigasyon haritasından görüyorsun. C5’in uygulaması bile Opel’in ıygulamasından çok çok da iyi idi.

• ertanakbas E kullanıcısına yanıt

Ben de ironi yapmayı becerememişim; uygulamanın rezaletliğinden bahsetmek istemiştim aslında, uygulama hiçbir şekilde araçtan veri almadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.