Bildirim
My Opel uygulaması hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
araç kaç model
-
2023 corsa ultimate paket
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de ayni problem var Opel Combo Life :(
Bluetooth la bagliyim, kablo ile de bagliyorum ama Seyehatlerimi yakalayamiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen arada sürekli gidiyor internettende hiç bir bilgi bulamadım maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim MyOpel kusursuz çalışıyor, şasi numarasını girince aracın rengini gösteriyor. Başka özellik de eklese olurmuş aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de yeni opel grandland elektrikli var. Sadece ana sayfa da (myopel) aracın nerede olduğunu görebiliyorum. Total km’yi bile gğncellemiyor, şarj ile ne kadar gideceğimi göstermiyor. Daha C5 Aircross kullanıyordum onun uygulaması kusursuz çalışıyordu. Opel uygulaması tam bir fiyasko.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk aldığımdan beri telefonda kurulu amma çok ucube bir program. Aynı şirketin kendisi gibi ne zaman Almanların elinden çıktı. O günden sonra çöp olmuş amma bazı şeyleri denemeden bilemiyorsun işte, servisinden en üst kademesine kadar çöp …
Evet şasi numarasını girdiğinde; aracı rengi ile görüyorsun, şasi numarasını görüyorsun, bir de aracın nerede olduğunu navigasyon haritasından görüyorsun. C5’in uygulaması bile Opel’in ıygulamasından çok çok da iyi idi.
Ben de ironi yapmayı becerememişim; uygulamanın rezaletliğinden bahsetmek istemiştim aslında, uygulama hiçbir şekilde araçtan veri almadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X