Şimdi Ara

İstanbulda hissedilen deprem. 04 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Zeytinburnu beşik gibi salladı ve uzun sürdü
  • Öncü mu artcmi birileri cikar aciklar artik
  • 6 büyüklüğünde diyor doğru olabilir iliklerimize kadar hissettik istanbul

• #DEPREM Büyüklük:5.9 (Mw) Yer:Gölyaka (Düzce) Tarih:2022-11-23 Saat:04:08:15 TSİ Enlem:40.823 N Boylam:31.025 E Derinlik:6.81 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 23 Kasım 2022; 4:26:32 >
  • Aşırı salladı. 7 diye tahmin ettim. Ve üstelik baya uzun sürdü.
    Merkez üssü düzce ve 6 imiş
  • aschil kullanıcısına yanıt
    nerede oturuyosunuz? ben Çekmeköy deyim, uyanık idim, çok hafif sallandı burası. uyuyor olsam uyanmazdım ve uykum da hafiftir aslında.
  • Tuzla'dan iyi hissedildi. Normalde uyanmam ama buna uyandım. Bir süre devam etti sallanmaya.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Esenler. Hissedilme oranı binaya göre değişiyor benim anladığım. Benim bina 23 yıllık. Sallama sonrası başka binaya geçtim. Sokakta giderken insanları gördüm. Kimisi camdan bakıyor falan.

Beklenen İstanbul depremi geldiğinde durumumuz içler acısı olacak ne yazık ki.
  • istanbul büyükçekmece den hissettik, ailecek uykudan uyandık depremde. mahlukatlar sandım, sonra başım dönüyor sandım ama en son anladım depremmiş.

saat 4:08 de oldu

• Depremin odak noktası nekadar uzaksa hissedilen sarsıntı okadar azdır..bende gece baktım sallantı var. Hiç istif bozmadım. Hanımı uyandırdım bak deprem oluyor diye. Sonra dedim bizim millet meraklı şöyle ve camdan bakayım. Millet camlarda. Sonra hemen kiracıyı aradım Sakarya'da o..uyanıkmış hissettiniz mi dedim. Çok hissettik dedi. Sonra tabi Boğaziçi düzce deyince Düzce'de ki arkadaşı aradım varmı yıkım falan. Birşey yok burada dedi.
    Depremin Abartılacak bir büyüklüğü yok. Zaten kırılması beklenen ama kırılmayan bir segment. İzmir'deki depremler sonucunda kaf üzerindeki kırıklarda enerji boşalacaktı. Bence iyide oldu. Daha uzun bir kırılma daha büyük bir deprem yaratır. Ufak ufak eyidir.
  • Ben Ataşehir'de hissetmedim ama İstanbul'da o kadar çok yer var ki hisseden, Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.