Şimdi Ara

İstanbul-Sinop yolu giden var mı yakında? Mıcırdan nasıl korunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadallar merhaba kısa zamanda İstanbul-Sinop arası gidip geleceğim 1 hafta kalıp. Bu aralarda bu yolu kullanan arkadaşlarımız var mı acaba? Forumda baya araştırdım en büyük bela mıcır diye duydum. Cam çatlağını geçtim aracın tamponu kaputu ezilmesin istiyorum. 8 bin kilometredeyim daha eski aracımızı sattık hevesimiz kursağımızda kalmasın. ne tavsiye edersiniz veya giden var mı yok durumu hakkında bilgi alabilir miyim google maps Sakarya Düzce Bolu tarafından yönlendiriyor yol durumunu nasıl öğrensbiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

İstanbul Samsun buldum fakat Sinop bulamadım
    Otobana giriyorsunuz. Boluyu geçtikten sonra karabük yol ayrımına sapıyorsunuz oradan kargıya kadar dümdüz gidiyorsunuz ama dikkat edin radar olabiliyor. Kargıdan boyabata yönleniyorsunuz ve 80 kmlik bir dağ tırmanış ve inişi yapıyorsunuz. Sonrasında Sinop'a gitmek için 90 km bir yol kalmış oluyor. Bu yolların hiçbirinde mıcır yok. İlk çıktığınız otoban nasılsa yol boyunca aynı kalitede yoldan geçeceksiniz.

SE Xperia™ Neo
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Otobana giriyorsunuz. Boluyu geçtikten sonra karabük yol ayrımına sapıyorsunuz oradan kargıya kadar dümdüz gidiyorsunuz ama dikkat edin radar olabiliyor. Kargıdan boyabata yönleniyorsunuz ve 80 kmlik bir dağ tırmanış ve inişi yapıyorsunuz. Sonrasında Sinop'a gitmek için 90 km bir yol kalmış oluyor. Bu yolların hiçbirinde mıcır yok. İlk çıktığınız otoban nasılsa yol boyunca aynı kalitede yoldan geçeceksiniz.

Aynen bu şekil. Fakat otobandan çıktıktan sonra Karabük Samsun istikametine devam ettikten 30-40 km sonra Karabük'e bir ayrım daha var (Karabük safranbolu) oradan girmeyin (girerseniz o yol da gidiyor ama mıcır sorunu yaşama ihtimali var), samsun istikametinden devam. Kargı sapağına kadar devam...

Çok teşekkürler hocam. Kesinlikle aklımda bulunsun içim rahatladı. Navigasyonu açsam yanlış gider miyim ya da sizin söylediğiniz adresten başka yere atar mı acaba daha önce gitmediğim için Sinop'a yanlış gitmemek için dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Aynen bu şekil. Fakat otobandan çıktıktan sonra Karabük Samsun istikametine devam ettikten 30-40 km sonra Karabük'e bir ayrım daha var (Karabük safranbolu) oradan girmeyin (girerseniz o yol da gidiyor ama mıcır sorunu yaşama ihtimali var), samsun istikametinden devam. Kargı sapağına kadar devam...

Çok teşekkür ederim. mıcır olmadığına sevindim hem yol güvenliği adına hem de hevesimiz kursağımızda kalmadığına kısmetse 4-5 gün içerisinde çıkacağız yola.

• Ben Kastamonu da yaşıyorum ve yol durumunu biliyorum, Karabük -Araç arasında 20 km civarında yol yapım çalışması vardı bitti, Mıcır tehlikesi yok denebilir. Taşköprü - Hanönü arasında 500 metre yol yapım çalışması var, toprak yol ve araçlar yavaş geçtiği için sorun olmuyor. Ondan sonra sinop a kadar sorun yok.

Kargı yolu otoban gibidir hiç sorun yaşamazsınız ama yolu 1 saatten fazla uzatırsınız. Tercih sizin. Navigasyon sizi yanlış yönlendirmez zaten bol bol tabela da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende cuma gecesi gideceğim Sinop a. Ben devamlı Karabük araç Kastamonu üzerinden giderim. Arkadaşın dediği gibi yol çalışmaları da bitti ise bu yol daha iyi.

• Hocam gectigimiz aylarda Sinop merkeze degilde Durağan'a Karabuk sapagini kacirdim Ankara uzerinden gittim.Duragana gelene kadar tekere cok cok az mıcır degdi desem yeri sadece bi Duragan-Vezirkopru yolunda calisma vardi orasi bozuktu biraz.

Kesinlikle navigasyonu alin kaybolmazsiniz benim gidisim cenaze yuzunden aceleye geldi ondan kayboldum navigasyonu almayi unuttum yoksa bende kaybolmazdim.

Orijinalden alıntı: soulstriper

Ben Kastamonu da yaşıyorum ve yol durumunu biliyorum, Karabük -Araç arasında 20 km civarında yol yapım çalışması vardı bitti, Mıcır tehlikesi yok denebilir. Taşköprü - Hanönü arasında 500 metre yol yapım çalışması var, toprak yol ve araçlar yavaş geçtiği için sorun olmuyor. Ondan sonra sinop a kadar sorun yok.

Kargı yolu otoban gibidir hiç sorun yaşamazsınız ama yolu 1 saatten fazla uzatırsınız. Tercih sizin. Navigasyon sizi yanlış yönlendirmez zaten bol bol tabela da var

Hocam navigasyon Bolu yoluna doğru Sakarya vs Karadeniz'e yakın taraftan düz olarak gitmeyi gösteriyor google maps daha doğrusu. Arkadaşların ve senin dediğin yol bahsettiğimiz yer mi? Doğru mu haritanın gösterdiği yol çok teşekkürler arkadaşlar tekrar hepinize içim rahatladı

• quote:

quote:

Ben Kastamonu da yaşıyorum ve yol durumunu biliyorum, Karabük -Araç arasında 20 km civarında yol yapım çalışması vardı bitti, Mıcır tehlikesi yok denebilir. Taşköprü - Hanönü arasında 500 metre yol yapım çalışması var, toprak yol ve araçlar yavaş geçtiği için sorun olmuyor. Ondan sonra sinop a kadar sorun yok.

Hocam navigasyon Bolu yoluna doğru Sakarya vs Karadeniz'e yakın taraftan düz olarak gitmeyi gösteriyor google maps daha doğrusu. Arkadaşların ve senin dediğin yol bahsettiğimiz yer mi? Doğru mu haritanın gösterdiği yol çok teşekkürler arkadaşlar tekrar hepinize içim rahatladı

Kardeşim alt yoldan gidersen beton asfalttan gidersin, Karabük Kastamonu Sinop yolu Sathi kaplamadır, mıcır olmasa bile doğal hali bile pürüzlüdür acayip ses yapar ve çok tekerlekli kamyonlar sürekli taş atar sağa sola.

Ben o yolda 2-3 defa öncam kırdım, bit defa kaput yamulttum vs vs ...

Şimdi aly yoldan gidip kargı sapağından giriyorum, boyabattan çıkıyorum dranaz tüneli ve Sinop, çok daha stabil bir yoldur. Kargı boyabat arası da beton yeni nesil kaliteli asfalttır.

• Evet hocam şimdi kontrol ettim, bizim bahsettiğimiz yol o. Yalnız Çerkeş civarında kavşak var, biri Karabük diğeri Ilgaz yoludur. Siz Kargı üzerinden giderseniz Ilgaz Tosya sapağına gireceksiniz. Aksi takdirde Karabük yolundan gideceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hocam şimdi kontrol ettim, bizim bahsettiğimiz yol o. Yalnız Çerkeş civarında kavşak var, biri Karabük diğeri Ilgaz yoludur. Siz Kargı üzerinden giderseniz Ilgaz Tosya sapağına gireceksiniz. Aksi takdirde Karabük yolundan gideceksiniz

Haritaya şimdi baktım hocam Karabük tarafına yaklaşınca dediğiniz gibi soldan karabüğe girip devam yolu var bir de Kargı tarafından otomatik haritanın oluşturduğu yol var diğer Karabük yolunu gördüm şimdi haritadan oraya girmeyeceğim o zaman dediğiniz gibi arkadaşlar

quote:

Evet hocam şimdi kontrol ettim, bizim bahsettiğimiz yol o. Yalnız Çerkeş civarında kavşak var, biri Karabük diğeri Ilgaz yoludur. Siz Kargı üzerinden giderseniz Ilgaz Tosya sapağına gireceksiniz. Aksi takdirde Karabük yolundan gideceksiniz

Haritaya şimdi baktım hocam Karabük tarafına yaklaşınca dediğiniz gibi soldan karabüğe girip devam yolu var bir de Kargı tarafından otomatik haritanın oluşturduğu yol var diğer Karabük yolunu gördüm şimdi haritadan oraya girmeyeceğim o zaman dediğiniz gibi arkadaşlar

Alıntıları Göster
    sakına mıcırlı yoldan gitme.yeni arabanının önü felaket olur.bir sürü boyası kalkmış kucuk darbeler görürsün.düzeltilmiyorda onlar.

• Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    Sinop girişte polis-jandarma çevirir daima. Boyabat-Sinop arası tehlikeli sayılır ama kurallara uyduktan sonra sıkıntı yok. Karabük üzerinden giderseniz her yer radar kaynıyor bilesiniz. Mıcır muhabbeti eskilerde kaldı, artık yollarda pek olmuyor öyle. Kaputa illa ki ufak tefek kum tanecikleri çarpacak iz yapacak, ona çare yok. Ya da kaput maskesi takacaksınız ki sallayın gitsin o kadardan bişey olmaz. Silecek suyunuzu bolca doldurup basın gitsin.

• Ayrica aklinizda bulunsun tosyadan gelirken kavsaktan sola dogru kargiya giriceksiniz o kavsakta dikkatli olun orayi yapan cok muhterem muhendis(aklini sevdigim)bastan savma sus niyetine bi gobek yaptigi icin sanirsam ordan arabanin donecegini akil edememis donuste ne bi saklanma payi ne baska bisey gobege girmek icin yavaslayinca arkanizdaki arac hemen arkaniza yapisiyo dikkatli olun lutfen yapildigindan beri cok sayida kaza oldu yapanlarin is bilmezliginden allah bi daha kimseye gostermesin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.