Şimdi Ara

Adana il olarak nasıl bir yer? Yaşanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adanada yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Not: Şu an izmirde yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekanikizm -- 14 Ocak 2016; 20:11:38 >

• Şu video yardımcı olacaktır:

• Yaşanmaz her taraf suriyeli kayniyo yerel halki da beter zaten tek iyi yani yemekleri gerisi çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yürürken hiç bir sey yapmadigin halde omuz atıp bıçak çekenler (bali çekmiş oluyolar),araba park kavgası yüzünden adliyelik olanlar vs bunun gibi olaylarla dolu bir şehir tek iyi tarafi insanlarının yemek kültürü var (mide sorunun yoksa)yemekleri de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozon94 -- 14 Ocak 2016; 20:33:01 >
  • Patlayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senedir adanadayım. belli başlı yerleri hariç olaylar olmuyor. oralarda oturanlarda tahmin ettiğiniz insanlar. yolunuzun düşeceği yerlerde değil zaten. korkulacak herhangi bir yanı yok, baya abartılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşağılarda oturmayacağın sürece sıkıntılı tipleri hayatında az görürsün görmezsin demiyorum özal demirel barajyolunda bile varlar çünkü
    Yemek kültürünü türkiyenin gitmediğim birtek doğusu kaldı diyebilirimki böyle yemekleri ve salata adı altındaki bedava gelen mezeleri başka bir şehirde göremezsin herhangi bir şehirde salata istediğinde 5 tl ekliyorlar üstüne marul getiriyor resmen
    Ulaşım öğrenciye ucuzdur sivile diğer yerlere nazaran yinede daha iyidir
    Denizi yok denir evet merkeze direk ulaşabileceğin bir deniz yok ama yumurtalık karataş gibi yerler adanaya bağlıdır denize girilebilir ama sorarsan ben deniz için mersin , antalya veya izmiri tercih ederim
    Üniversite için geleceksen üniversitesi şehrin içinde bir.şehir gibi yürüyerek bi çırpıda bitirebileceğin bir yer değil üniversitede okuduğunu ciddi manada hissedersin ktü deyim ben çukurovaya imreniyorum keşke deniz bilimleri fakültesi olsaydıda geçsem diye
    Esnafı iyidir kötüdür diyemem çünkü 1001 türlüsü var ama genel manada küçük ve orta derecedeki dükkanlardan alış veriş yaptığın zaman bi çay , su ikram etmeden bırakmazlar
    Trafik leş kilitlenmeyecek yerde bile trafik saygısı olmadığından kilitlenir yapacak bişey yok
    Avm si büyük olarak 2 tane sayabilirim ama çok daha fazla olduğuna emin olabilirsin 1.Real M1 Tepe olarak geçer genelde avm olarak burası dolanılır
    2.Optimum Outlet buda yeni açıldı konum olarak aşağılara doğru kaldığı için cono dediğimiz o sıkıntılı sınıftaki kişileri görebilirsiniz
    Aklıma gelenler bunlar bunlar benim görüşüm tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gitme kardeşim başka şehir mi yok?!1

• Adanalıyım. Yazın sıcağını saymazsak anlatılanlar tamamen belirli bölgelerde yaşanıyo. Her şehirde pislik bikaç mahalle vardır. Adanada bu mahalle sayısı biraz fazla hepsi bu. Turgut Özal, barajyolu, kenan evren, gazipaşa, reşatbey, Süleyman Demirel gibi yerlerde yaşam fazlasıyla lüks kaliteli ve iyi. Ortalıkta adanaspor yada demirspor formasıyla falan gezmezsen ve paratoner tadında bela çekiciliğin yoksa hiçbişey olmaz. 25 yaşındayım üç ay öncesine kadar doğma büyüme Adanalıyım o süreçte sadece bir kez kavgaya karıştım. Görürsen uzaktan seyredecen hepsi bu

• Başka alternatifler değerlendirilmeli

• Fotoda gördüğün Seyhan nehrinden sol Tarafa geçme yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Fotoda gördüğün Seyhan nehrinden sol Tarafa geçme yeter

Aynen soluna geçme sıkıntı yaşamazsın tüm hikaye orda başlıyor çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAH kurtarsin kardes

• Ne ili hocam ülke olmuş orası
  • ADANA MERKEZ PATLIYOR HERKEZ
  • her an patlayabilirsin
  • Repliği bile var.
    Yine mi Adana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen merkez camiiden ötesine geçme,hatta merkez camii çevresine bile gelme,çarşıya inmene bile gerek yok...Baraj yolu,Turgut Özal,Güzel Yalı,Kenan Evren tarafları çarşıdan farksız zaten hatta çarşıdan daha iyi ve gelişmiş bile sayılır...Giyim istiyorsan orada,restourant cafe istiyorsan en güzelleri saydığım yerlerde...

• quote:

Onlar sağ tarafa çok geçiyor mu peki ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.