Şimdi Ara

İSTANBUL NEDEN KİTLENDİ KALDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga İstanbul sayım sırasında diğer illere göre bakıldığında başta koptu gitti İmamoğlu çıktı bir beyfendi gibi uyardı sonra ne olduysa kitlendi kaldı sayım hiç normal degil... Uysal atın çiftesi pek olur derler... İmamoğlundan korktum oto kontrol mükemmel....
    Hayırlısı ne ise o olsun Allah Cc. bileği ile kazananın yanında olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani sandık başında görev yapan görevlilerin hepsi aptal oluyor ve kendi partilerine olan sorumluluklarını yerine getiremeyecek derecede aciz duruma düşüyorlar diyorsun. devlet bahçeli ne dedi kk' ya 1 oy fark var ise kazanmışsındır. ysk' nın seçim sonuçlarını açıklaması resmiyet kazandırır. yani şöyle yazıyorsunuz ya adamı deli ediyorsunuz. kk da çıkıyor diyor ki sayım bitmeden kazandım diyen by' yi eleştiriyor. sen niye ankara' yı kazandım demiyorsun? bırakın bu işleri ya. var ya çok partili sistemi rezil eden de senin gibi düşünenler bence. sana kalsa helada büyük işini hallettikten sonra elini yıkamak için lavaboya yöneldiğinde her daim su akacak di mi? öyle olmuyor işte bir bakıyorsun su akmıyor. hiç arıza olmayacak yani. ondan sonra da vay diyorsun bu su niye akmıyor. şimdi diyeceksin yine bu arıza da hep bizi mi buluyor. veri akışına ait dataların hepsi sandık başındaki görevlilerde var. bütün sandıklardaki oyları her parti ekran haricinde de takip ediyordur sen merak etme. veri akışı kesilmişmiş. senin yapmadığın ne malum? şu memleketde partili muhabbetinin bittiği gün bu ülke daha hızlı kalkınacak görünüyor. bıktırdınız be yedi düvel bir araya geldiniz anca yetiştiniz. bu seçimde ön plana çıkan tek parti var o da saadet partisdir. varsa aranacak bir ayıp klimse başka yerde aramasın.
  • Kesin bi haltlar karıştırılıyor
  • Tayyip erdoğan balkon konuşması yaptıktan sonra veri girişi devam edilecek demişti dersiniz. Bariz bir manipülasyonla oldu bittiye getiricekler ama bu sefer aynı filmi yememek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi pislik dönüyor buna emin olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    yok toplumda infial etkisi yaratmaması için milletin yatmasını uyumasını istiyorlar
  • aga yeminle dizileri en heyecanlı yerinde bırakırlar ya o misal kim kazandı ise açıklasınlarda millet yatsa..

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    yani sandık başında görev yapan görevlilerin hepsi aptal oluyor ve kendi partilerine olan sorumluluklarını yerine getiremeyecek derecede aciz duruma düşüyorlar diyorsun. devlet bahçeli ne dedi kk' ya 1 oy fark var ise kazanmışsındır. ysk' nın seçim sonuçlarını açıklaması resmiyet kazandırır. yani şöyle yazıyorsunuz ya adamı deli ediyorsunuz. kk da çıkıyor diyor ki sayım bitmeden kazandım diyen by' yi eleştiriyor. sen niye ankara' yı kazandım demiyorsun? bırakın bu işleri ya. var ya çok partili sistemi rezil eden de senin gibi düşünenler bence. sana kalsa helada büyük işini hallettikten sonra elini yıkamak için lavaboya yöneldiğinde her daim su akacak di mi? öyle olmuyor işte bir bakıyorsun su akmıyor. hiç arıza olmayacak yani. ondan sonra da vay diyorsun bu su niye akmıyor. şimdi diyeceksin yine bu arıza da hep bizi mi buluyor. veri akışına ait dataların hepsi sandık başındaki görevlilerde var. bütün sandıklardaki oyları her parti ekran haricinde de takip ediyordur sen merak etme. veri akışı kesilmişmiş. senin yapmadığın ne malum? şu memleketde partili muhabbetinin bittiği gün bu ülke daha hızlı kalkınacak görünüyor. bıktırdınız be yedi düvel bir araya geldiniz anca yetiştiniz. bu seçimde ön plana çıkan tek parti var o da saadet partisdir. varsa aranacak bir ayıp klimse başka yerde aramasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIRADA NE KALDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800 milyar dolar olduğu söylenen rantı bende kaybetsem açıklatmazdım

şaka şaka silivri soğuktur

• aga sayın binali bey kazandım dedi ama sonra ses soluk çıkmadı ilgili kurum keza öyle fırtına öncesi sessizlik gibi..

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 1 Nisan 2019; 3:8:22 >
  • Beşiktaş sandıklarının %25'i açılmamıştı, şimdi %100 olmuş ama artış yok kimsede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seglopsi

800 milyar dolar olduğu söylenen rantı bende kaybetsem açıklatmazdım

şaka şaka silivri soğuktur
    İSTANBUL NEDEN KİTLENDİ KALDI...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 bin oy fark var, bu ne loo
  • Yandas satilmiş ysk ve anadolu ajansi her zamanki gibi maniplasyonla hileyle akp nin silme götürdüğü yerleri saydilar saydilar yazdilar sonra ellerindeki oylar bitti geri kalan burun oyla chp nin oylari olunca göt lalesi gibi ortada kaldilar.
    Utançlaeindan giremiyorlar sisteme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga imamoğlu adam gibi uyardı keşke zaman geçmeden adam gibi açıklasalardı hiç olmazsa zan altında kalmazlardı...
    ne demişler ateş olmayan yerden duman çıkmazmış..
    hayırlısı olsun artık..

• İstanbul önemli şehir o yüzden

• Vermeyecekler abi istanbulu ekrem beye

• Başakşehir takımına olan destek kesilecek..

Bakın kesilecek diyorum, en ufak örnek bu. Daha neler var nelerr..
  • sabah dolar alayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.