Şimdi Ara

İSTANBUL KADIKÖY-KARTAL METROSUNDA ÇALIŞIYORUM ( SORULARINIZI ALAYIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hocam makinist misiniz? Nasıl girdiniz ne okudunuz? Detaylı bilgi istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi dursk güvenlik misin makinist mi her gün biniyorum

• Yere düşen metroları ne yapıyorsunuz ?

• Gece metroda saklansam farkedilmeden sabaha kadar uyuyabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Hocam makinist misiniz? Nasıl girdiniz ne okudunuz? Detaylı bilgi istiyorum

Hocam makinist değilim referansla girdim 14-07-2005 tarihinde M 2 Yenikapı - Hacıosman metrosunda İstasyon Görevlisi olarak işe başladım o zamanlar Taşerondum 01-01-2007 tarihinde gişeye geçtim 31-12-2009 tarihinde şirket gişeleri kapattı ve JETONMATİK'ler geldi bizde şirketi SENDİKA yardımıyla mahkemeye verdik çünkü gişe para işi oduğundan TAŞERON olarak çalıştırılaımaz kaidesince KADRODA olmamız lazımdı davayı kazandık ve benim alacağım 70 bin civarındaydı çoğu arkadaşlarım paralarını alıp çıktılar bizede haklarımızdan feragat karşılığında KADROYA alacaklarını söylediler ve bizi kadroya aldılar 01-01-2010 tarihinde Çalışma İzni Düzenleme Ofisi Personeli olarak kadroya geçtim 17-08-2012 tarihinde açılan M 4 Kadıköy - Kartal metrosunun açılmasıyla ve evimin KADIKÖY'de olması nedeniyle Anadolu Yakasına geçtim başka bir sorunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Gece metroda saklansam farkedilmeden sabaha kadar uyuyabilir miyim?

İstasyonlarda ve araçlarda kamera var bu imkansız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Hocam makinist misiniz? Nasıl girdiniz ne okudunuz? Detaylı bilgi istiyorum

Hocam makinist değilim referansla girdim 14-07-2005 tarihinde M 2 Yenikapı - Hacıosman metrosunda İstasyon Görevlisi olarak işe başladım o zamanlar Taşerondum 01-01-2007 tarihinde gişeye geçtim 31-12-2009 tarihinde şirket gişeleri kapattı ve JETONMATİK'ler geldi bizde şirketi SENDİKA yardımıyla mahkemeye verdik çünkü gişe para işi oduğundan TAŞERON olarak çalıştırılaımaz kaidesince KADRODA olmamız lazımdı davayı kazandık ve benim alacağım 70 bin civarındaydı çoğu arkadaşlarım paralarını alıp çıktılar bizede haklarımızdan feragat karşılığında KADROYA alacaklarını söylediler ve bizi kadroya aldılar 01-01-2010 tarihinde Çalışma İzni Düzenleme Ofisi Personeli olarak kadroya geçtim 17-08-2012 tarihinde açılan M 4 Kadıköy - Kartal metrosunun açılmasıyla ve evimin KADIKÖY'de olması nedeniyle Anadolu Yakasına geçtim başka bir sorunuz ?

Makinist olmak için ne yapmak gerekli hocam

• 70 bin liradan vazgecip kadroyu sectiginize gore iyi para aliyorsunuz. Maasiniz ne kadar?

Bi de suan metro 55 kurus falan basiyor galiba ogrenci akbiliyle. Yilbasindan sonra 1.10 mu olacak ogrenci?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 15 Aralık 2015; 17:05:53 >
  • Normalde kartal yönüne doğru giden metro soldan geliyor ya,bazen o sağ tarafta duruyor yani kullanılmayan yerde bunun sebebi ne hep merak etmişimdir...

Bir de bu soru değil insanlardan kaynaklanan bi sıkıntı.Metroda kapının durduğu yerin o orta boş kısmında,koskoca inenlere öncelik veriniz yazısını görmeyip üstlerinden atlayarak inmemizi bekleyen insanlar,daha inmeden hemen binmeye çalışanlar,bide yürüyen merdivenin sol tarafında duran tipleri gördükçe sinirim bozuluyo ya.Zaten biri solda duruyosa,yürüyceğim yoksa bile inatla sol taraftan gidiyorum ki o duran kişinin rahatını bozıyım.
  • Raylara dusen insanlari ne yapiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

70 bin liradan vazgecip kadroyu sectiginize gore iyi para aliyorsunuz. Maasiniz ne kadar?

Bi de suan metro 55 kurus falan basiyor galiba ogrenci akbiliyle. Yilbasindan sonra 1.10 mu olacak ogrenci?

Allaha sonsuz hamd olsun maaşım 2.800 TL yılda 4 kez İKRAMİYE alıyoruz ikramiye 2.500 12 aya böldük mü ortalama 835 TL yapar bu miktarıda 2.800 TL'yle topladık mı ortalama maaşım aylık 3.635 TL yapıyor Allahn bereket versin M4 hattımızdaki ücret soruna gelince ne yazıkki indirim 31-12-2015 tarihinde bitiyor bu arada hala ısrarla İSTANBUL KARTA AKBİL diyenlere GICIK oluyorum bilmiş ol
  • Bu metro kullanan makinistlerin uçak uçuyormuş gibi bir havası var neden ?

• Kocaeli'den geleceğim t200 Kartal'da indiriyormuş metroyla Kadıköy'e gidersin dediler tam istediğim konu oldu resmen , kart vs gerekli mi metroya binmek için yoksa nakit mi ? İlk defa bineceğim için bilmiyorum mazur gör :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rinoritze kullanıcısına yanıt
    İstanbul kart ile yada paraya kıyıp jetonmatikten alacağın jeton ile metroya giriş yapabilirsiniz

• Anadolu yakasinda sahilde oturan milyonlarca insan magdur bu metro yuzunden. Ne kadar uzaga yapilmis. Bazen 2 vesaite binmen gerek metroya binmen icin. Yani tam bir zulum. Seneler oldu hala banliyo yapilmadi. Oylede duruyor. Tabiki sizinle ilgisi yok. isinizde basarilar diliyorum ama ayni zamanda bu durumdanda sikayetciyim. Istanbula gitmek tam bir iskence oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Anadolu yakasinda sahilde oturan milyonlarca insan magdur bu metro yuzunden. Ne kadar uzaga yapilmis. Bazen 2 vesaite binmen gerek metroya binmen icin. Yani tam bir zulum. Seneler oldu hala banliyo yapilmadi. Oylede duruyor. Tabiki sizinle ilgisi yok. isinizde basarilar diliyorum ama ayni zamanda bu durumdanda sikayetciyim. Istanbula gitmek tam bir iskence oldu.

İstanbul dediğiniz OLD TOWN'mı ?
  • İşe giriş hikayenden bal damlıyor he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Kredi kartıyla neden abkil dolduramıyoruz ki halen?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.