Şimdi Ara

İstanbul Göztepe uygun akaryakıt. Benzin 4.14

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sabah işe giderken gördüm. Petrolün adını bile tam okuyamadım ama yeni açılmış gibi balonlar falan vardı. Class petrol gibi bir şeydi, opet sandım ama değilmiş.

Kadıköy'den Kartal tarafına giderken göztepe köprüsünü geçince hemen sağda kalıyor. Girişi biraz ters gibi ama otobüs duraklarının oradan giriliyor gibi gördüm.

Benzin 4,14tl idi. Mazota dikkat etmedim ama o da uygundur :)

Çoğu şehirde uygun benzin bulmak kolay ama istanbulda zor. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.

Başka bildiğiniz uygun benzin varsa paylaşırsanız ana konuya eklerim, İstanbuldaki arkadaşlar yararlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 14 Şubat 2015; 13:51:57 >

Hatta google maps den işaretleyebilirseniz süper olur.

Orijinalden alıntı: panick666

hocam istasyonu biraz tarif edebilecek misiniz? Göztepe ama neresi.

Hatta google maps den işaretleyebilirseniz süper olur.
    keşke yerinide söyleseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

keşke yerinide söyleseydiniz

Alıntıları Göster
    Unutmuşum, kusura bakmayın. İlk mesaja ekledim.

Orijinalden alıntı: panick666

sanırım Medical Park Göztepe Hastanesinin sağındaki BP istasyonundan bahsediyorsunuz. Anlattığınıza göre Eski BP desek daha yerinde olacak
    2 hafta önce BP ydi. şimdi Class diye bir petrol olmuş.

Orijinalden alıntı: isseyy

2 hafta önce BP ydi. şimdi Class diye bir petrol olmuş.

Alıntıları Göster
    İstanbul kartım var ta beylikdüzünden kadıköye metrobüs ile gidiyorum hemde 3.25 tl ye :D arabayla gitsek ne kadar tutar acaba :D arabamı sattım benzin fiyatları yüzünden böyle daha rahatım trafik derdimde yok :D

M.Kemal Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha düne kadar çok uygun lpg veriyordu. Çok kez aldım. BP idi. Şimdi değişmiş o zaman class olmuş deniyor nasıl bir firma acaba? Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun aksam pendikten kartal istikametine dogru giderken pendik lisesi ve yunus emre kultur merkezini gecince sagda gordum.mazot 3.59du sok oldum.istasyonda 3 4 tane hatli minibus bi okadar da arac vardi.Depoda 17tl fark yapar.almayi dusunmuyor degilim.daha once classdan yakit alan var mi?

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Dun aksam pendikten kartal istikametine dogru giderken pendik lisesi ve yunus emre kultur merkezini gecince sagda gordum.mazot 3.59du sok oldum.istasyonda 3 4 tane hatli minibus bi okadar da arac vardi.Depoda 17tl fark yapar.almayi dusunmuyor degilim.daha once classdan yakit alan var mi?
    Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine göztepede ki yerden 3 4 defa akaryakıt aldım. Dizel getzim var ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım aynı şekilde arkadaşımda da dizel c3 c-elysee var hala almaya devam ediyoruz adamlara neden ucuz dediğimde reklam amaçlı dediler.
    Fiat kullaniyorum dizel motoru diger motorlara gore daha dayanikli diyorlar Ama herseyi goze alip bi deneyecegim.

• İnanmayin arkadaslar reklam muhabbetine zamaninda ford aracimla fullden mazot aliyodum arac her seferinde depoda su var diye gosteriyordu. Diger araclar gostermiyor diye boyle katki koyuyorlar. Ucuz diye araci bozmayin dusuk devir yuksek vites kullanin aracin fabrika verisini yakalarsiniz

İletişim • Contact • 联系
  • Akaryakit istasyonlarii EPDK tarafindan ciddi denetleniyor ve buyuk yaptirimlarii var turkiyenin heryerinde motorin Erodizeldir fark etmez ,yakitta su veya kirli olmasii o istasyonun peryodik bakim ve temizligine bakar yakit kalitesii yasalarla belirlenmistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNEN KATILIYORUM DANDİĞİN DANİSKASI. ARABAM LPG Lİ CLASS PETROL DE BENZİN 5,25 TL İKEN 20 KRŞ İNDİRİMLİ VERİYORDU 60 TL LİK BENZİN ALDIM BENZİN SEVİYESİ ÇEYREK DEPOYDU İBRE YARIYA GELDİ, ARABA 2, 3 KM SONRA GAZA GEÇDİĞİ HALDE, 2 , 3 HAFTA SONRA İBRE ÇEYREYE DÖNDÜ TİKSİNDİM ORADAN KÖPÜK MÜ BASTILAR BİLMİYORUM PİSLİKLER DAHA SU ALMAM CLASS PETROLDEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hboluk -- 8 Şubat 2017; 16:28:37 >
    Tutamayacağım sözler vermem...Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem...Basit kişilerle polimiğe girmem , Dünyada kimse üzülsün istemem Bazı şeyleri asla affedemem...Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem...! DOSTLARIMA asla laf ettirmem...! "
  • İSTANBULA TAŞINMAKTN NİYE VAZ GEÇTİN HEMŞERİM YAPILIRMI BU İSTANBULA. LAF ARAMIZDA AMAN BULAŞMA BURALARA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.