Bildirim
Türkiye'nin en uygun 5 litrelik suyu 19 TL Kızılay Su tüm Happy Center şubelerinde satışta
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Marka hoş değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
Kızılay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Badempınarı, assu vs. 19 liradan ucuz bunlar. En ucuz falan değil.
_____________________________ -
Kızılay bedava verse almam. Depremde olanlardan sonra hala alıp kullananlari gördüm şok oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
Kızılay ile alakalı hiç bir şeye bulaşmıyorum, düzenli kan verirdim onu bile ihtiyaç halinde direkt hastaneye veriyorum kızılay a yağmurlu günde su yok.
Ne yönden hoş değil ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Ne kadar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
abanttan başka su almam asla ve asla
Badempınarı 16.5, assu değişiyor, 17ye var 18e var 20ye var.
Lokasyon Ankara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 17 Mayıs 2025; 12:41:45 >_____________________________ -
İstanbul'da A.101, BİM ve ŞOK gibi marketlerde 5 litrelik ASSU, Kardelen, Sarnıç, Özkaynak ve Hamidiye sularını 23 TL'ye satılıyor
BSN -
Oda iyi A101'de satılıyor
BSN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt