Şimdi Ara

istanbul Fatih nasıl bir yerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,izmirden yaklaşık 2-3 ay sonra İstanbul'a taşınacağım orada bır fıtness salonu açmayı planlıyoruz.fatih ilçesi nasıl bır yerdir tutarımı bu iş orada insanların bu işe yaklaşımı nasıl olur Fatih nasıl bır yerdir.Bilgi verenlere teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Fatih İstanbul'un merkezidir çoğu kişiye göre.Spor salonunu historiaya yakın taraflarına yda Kıztaşına açarsanız tutabilir.Özellikle kıztaşının kitlesi fena sayılmaz.Her türlü yolunu bulursun spor salonlarında

Hem bana indirim yaparsanız ilk müşteriniz olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 5 Temmuz 2015; 21:35:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih orta kesimin yaşadığı bir yerdir. Fevzipaşa Caddesi ile Haliç arasında kalan mevkisi giriş ve orta seviye ailelerin fevzipaşa ile vatan arası ve vatanla diğer taraflarda orta seviye ve üst seviye ailelerin bulunduğu yerdir. İşlek caddelerinde güzel bir yer bulursanız tabikide tutar. Ayrıca Fatih'te çok yoğun bir Arap yerleşimi var ve 2+1 daireler bile 450 500 bine gidiyor yani spor salonunuzda Arapça bilgilendirmelerde yaparsanız ve Araplarada bilgilendirme yapabilirseniz çok iyi tutar. Ancak iyi bir saha çalışması yapmanızı öneririm.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmiri mumla ararsın fatihte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    fatihin işlek bi caddesindeymiş yerimiz.Beklerim tabikide hatırlat kendini bana
  • anladım tesekkür ederim.Fatihin işlek güzel bir yerindeymiş yerimiz.Seçmece insanların oldugu bir mekan acmak istiyorum açıkcası arapların konumu nasıl olur acaba ?
  • Fatih çok büyük bir ilçe, semt mahalle söylersen yardımcı olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın dediği gibi hocam kıztaşı,historia vatan caddesi nin etrafı daha orta seviyeli daha kaliteli ama edirnekapı tarafı giriş seviye bir yer fevzipaşa caddesi beyazıta doğru gitdikçe kalitesi artan bi yer açılınca haber verin geliriz inşallah
  • TURK_ATMACA T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır o zaman açtıgımızda konudaki herkesi bilgilendirecegim.
  • Daha gidip görmeden forumdan bilgi alıyorsan o iş tutmaz

• j4cksp4row58 kullanıcısına yanıt
    10 gün sonra oradayım.Sadece yaşayan gören insanlardan fatih hakkında bilgi alıyorum.Önyargına hasta kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sımakotid -- 6 Temmuz 2015; 14:38:12 >
  • Mini arabistan olmuş. İstanbulun dindar semtcigi.

Bakırköy taraflarina bakın bence

• Çapa, Aksaray, Vatan Caddesi tarafları gayet iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.