Şimdi Ara

İSTANBUL DEPREMİNDE OLACAKLARI SÖYLEYEYİM SİZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben osmaniyede yaşayan istanbulda okuyan birisiyim. Dolayısıyla istanbul depreminde olacak olan şeyleri size rahatça söyleyebilirim çünkü büyük depremi de gördüm istanbulda da yaşadım biliyorum. Burada deprem olunca bizler açık alanlara gidiyoruz arabaları çekiyoruz boş alanlara çadırlar kuruluyor ve yardım geliyor. İstanbulda yardım gelmeyecek bu 1.si. Avrupadakiler elenecek çünkü kaçacak bir yer yok ve yardım gelene kadar köprü vs trafik kilit olacak komple. Kaçacak boş alan da yok işin garibi hadi binan yıkılmadı dışarı çıktın nereye kaçacaksın yer yok ki. İstanbulda deprem olursa ülke sıfırlanır borsa sanayi lojistik her şey istanbulda. İç savaş çıkar yüksek ihtimalle depremde sonra. Bu depreme köpek gibi hazırlanılması lazım şu an herkesin bilinçlenmesi hazırlık yapması lazım. Binaları güçlendirmek tahliye planları yapmak lazım. Korkutma amacıyla yazmıyorum zaten korkmanız lazım. Gelecekte bunu okuyan insanlara sesleniyorum umarım bu deprem olmamıştır ve ben hayattayımdır. 21.02.2023

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra hazırlanmak artık yetmez. Nüfus çok arttı ve çarpık kentleşme aldı başını gitti. Evler berbat durumda. Olası 7.5-8 civarı bir depremde dünyanın bütün ülkeleri toplansa ayağa kaldıramaz burayı. 20 milyon insan dipdibe yaşıyor.

• deprem olarak 6.8 diyolar max. söylediklerine katılmakla birlikte harbi deprem olduğunda kaçacak bir yer olmayacak ve de çoğu kişi maalesef üzülerek söylüyorum enkaz altında vefat edecek ki zaten o binalar yıkıldığında girilecek yol olmayacak :(

• Bugün avrupa tarafında işim vardı bayrampaşadan geçtim öyle mahalleler var ki ben bırak oturmayı arabamı park etmeye çekinirim binalar zaten kurtuluş savaşından kalma gibi.

Esenyurta falan hiç gitmedim yolum düşmez oralar daha kötü diyorlar ama ben bayrampaşayı amerikanın ırak için yaptığı savaş filmlerindeki yerlere benzettim.

Özellikle fakir semtler büyük sıkıntılı.

• Belediye chpde
    Hükümet akpde

İkisinin de hazirlanmasi lazim yoksa bu vebalin altindan ikisi de kalkamaz

Partiler üstü çok ciddi bir mesele var ortada

Nispeten düşük nüfuslu yerde olan depremi Türkiye kaldıramadı millet de devlet de suan ne yaptiysa yetmiyor yetmedi binlerce insan enkazin icinde soguktan acliktan susuzluktan öldü

İstanbul depremi Türkiyeyi gercekten onlarca yıl geri götürecek bir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen büyük bir kahine benziyorsun, bu kehaneti daha önce hiç duymamıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİR'DE DEPREM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • youtube
    San Andreas Fayı 29 Mayıs'ta sinemalarda
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OLBebob6M0M

e hep böyle eğlenecekmiydiniz...

• çok çok haklısınız;

ben olacakları düşünemiyorum bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.