Şimdi Ara

İstanbul daki elektrik kesintileri İllallah ettirdi artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kağıthanede oturuyorum ve yılbaşından sonra toplam 6 gün elektrikler kesildi. Yani 3 gün + 2 gün + 1 gün olmak üzere. Bu nasıl bir iş anlayamadım. 1 yılda toplam 48 saat elektriğimizi keserlerse tazminat ödemeleri gerekmiyormu? Evimiz buz gibi çocuklar hasta olacak diye yorganın altından çıkartmıyoruz. 10 gün kadar öncede 3 gün elektrikler kesildi dolaptaki tüm gıda ürünleri bozuldu. Bunları tazminatla alamıyormuyuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 15 Ocak 2017; 7:39:12 >



  • Hocam borçlu çıkartırlar sizi tazminat diye giderseniz. Susup donmayı bekleyecez. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında yarın komple bina gerekirse sokağımızda yaşayanlardan imza toplayıp topluca mahkemeye vereceğiz. 1 kuruş borcum yok zaten attıkları kazıkları sindiriyoruz birde bu kadar rezillik içinde yaşamaya bırakırlarsa bende elimden geleni yaparım.
  • Burası Türkiye. Hak aramaya çıkan devlete karşı borçlu çıkar. Ama ben sizin yerinizde olsam yine de mahkemeye basvururum hak aramak lazım.
  • Koca fabrikalar elektriksiz kaldı diye 3 gün üretim yapamadı. Onların zararını düşün. Biz sıradan vatandaşı iplemezler. Modern köyde kendi kurallarımızla yasamaya zorlanıyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik özelleştrildikten sonra bunlar olmaya başladı. Bence özel sektör elektriği kasten kesiyor. Nasıl olsa bizim gibi koyunlar sesini çıkartamıyor değilmi. Fatura gelincede eşek gibi ödüyoruz. 2 gün gecikince hemen kapatıyorlar. Nasıl olsa güç onlarda. Ben davayı açacağım ne olursa olsun. Yılbaşından bu yana toplam 6 gün kesikti bu 7. gün oluyor. Kanunlara göre 48 saatten sonra mecburen tazminat ödeyecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.