Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP'yi sevmem ama cemaat bu kavgadan galip ayrılınca iyice kadrolaşmış olacaklar hemde heryerde...
    Artık istemedikleri tethtit olarak gördükleri kişileri kafalarına göre şantaj baskı vs gibi şeylerle yıldırıp tasviye edecekler...Zaten yapıyorlardı,artık tamamiyle onların kontrolünde de olabilir...

Benden söylemesi...

inşallah yanılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 18 Aralık 2013; 17:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Hırsız hırsızdır.
    Zekeriya ÖZ keşke bu operasyonu cemaat ile hükümetin bozuşması üzerine yapmasaydı.
    Şimdi çoğu insan olaya cemaat komplosu olarak bakıyor ve adım gibi eminimki bu olaydan AKP karlı çıkacak.

bu işin arkasında cematin olduğuna inandım ben malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

AKP'yi sevmem ama cemaat bu kavgadan galip ayrılınca iyice kadrolaşmış olacaklar hemde heryerde...
    Artık istemedikleri tethtit olarak kişileri kafalarına göre şantaj baskı vs gibi şeylerle yıldırıp tasviye edecekler...Zaten yapıyorlardı,artık tamamiyle onların kontrolünde de olabilir...

Benden söylemesi...

Aynı fikirdeyim.
    Eğer Tayyip bunların hakkından gelemezse cemaat laikliği bile kaldırır bu ülkeden.
  • quote:

AKP'yi sevmem ama cemaat bu kavgadan galip ayrılınca iyice kadrolaşmış olacaklar hemde heryerde...
    Artık istemedikleri tethtit olarak gördükleri kişileri kafalarına göre şantaj baskı vs gibi şeylerle yıldırıp tasviye edecekler...Zaten yapıyorlardı,artık tamamiyle onların kontrolünde de olabilir...

Benden söylemesi...

inşallah yanılırım.

Erdoğan bir şeye güvenmese cemaati şimdi gözden çıkarmazdı. Cemaat zararlı çıkacak bu işin sonunda
  • cemaat dediki dershaneme dokunma ben de sana dokunurum

peki hükümet bunca sene sonra neden şimdi dokundu,cemaate sabırımz yetti inceldiği yerden kopsun diye mi düşündüler
  • hocam asıl laikliği getirir bu cemaat
  • bu işin arkasında cemaat olsada yalan bir iftira değil .. var olanı su yüzeyine çıkardılar
  • quote:

Benden söylemesi...

inşallah yanılırım.

Sıra AKP de..5 emniyet müdürünün alınması, cemaatin tokatının karşısında çok zayıf kalır. İki tarafında elinde kendisini bitirecek şeyler var.
    Sanırım AKP büyük bir DARBE dosyası daha hazırlıyor..Bunun içine cemaati ve gezicileri de katıp, yeni bir AKP yi bitirme planı yalanı uydurulup, bir çok tutuklamalarla taçlandıracaklardır bu yalanı.
  • İşe bak dün gezicileri solcuları şamar oğlanına çeviren gülen cemaati bugün onlarla el ele :D İktidara yürüyecekler diyecektim de ölünceye kadar iktidar yüzü göremeyecekleri için zor hayalden oteye geçmez hele ki 2001'de yapılan yolsuzluklardan sonra :)) Yolsuzluklara lazım yok ama AKP'ye çamur atanlar emin olun bu süreçten AKP öyle güçlü çıkacak ki şaşıracaksınız çünkü bütün diğer cemaatter şu süreçte gülen cemaatine nefret duymaya başladı. Zaten gezi olayları da dağılma sürecine giren partiyi toparladı bu ise tam bir kenetlenme sağlayacaktır. Bu süreç kısa vadede hükümeti muhtemelen yıpratacak ama orta ve uzun vadede tüm kadroları temizleme imkanı sunacak. Mükemmel bir fırsat geçti ellerine :))
  • bence cemaat kılıcı erken çekti .

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

der geçerim. akp çakaldır :)
  • Iyi yemis Akp tebrik etmek lazim insallah ve masallah diyerek, aciklama yapip hala komplo falan diyebiliyorlar halada bakanlar görevinde kimse istifa etmedi. Icisleri bakanin oglu böyle yiyorsa bakanin kendisi ve digerleri nasil yiyordur kimbilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 18 Aralık 2013; 16:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

quote:

Benden söylemesi...

inşallah yanılırım.

Sıra AKP de..5 emniyet müdürünün alınması, cemaatin tokatının karşısında çok zayıf kalır. İki tarafında elinde kendisini bitirecek şeyler var.
    Sanırım AKP büyük bir DARBE dosyası daha hazırlıyor..Bunun içine cemaati ve gezicileri de katıp, yeni bir AKP yi bitirme planı yalanı uydurulup, bir çok tutuklamalarla taçlandıracaklardır bu yalanı.

Konuşmalardan bende bekliyorum . Kurunun yanında yaşta yanabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bülent Arınç utanç verici bir konuşma yapıyor. Her zamanki komedi ''hökümetimizi yıpratmaya çalışıyolarr'' minvalinde devam ediyor. Yazık, ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Es

İşe bak dün gezicileri solcuları şamar oğlanına çeviren gülen cemaati bugün onlarla el ele :D İktidara yürüyecekler diyecektim de ölünceye kadar iktidar yüzü göremeyecekleri için zor hayalden oteye geçmez hele ki 2001'de yapılan yolsuzluklardan sonra :)) Yolsuzluklara lazım yok ama AKP'ye çamur atanlar emin olun bu süreçten AKP öyle güçlü çıkacak ki şaşıracaksınız çünkü bütün diğer cemaatter şu süreçte gülen cemaatine nefret duymaya başladı. Zaten gezi olayları da dağılma sürecine giren partiyi toparladı bu ise tam bir kenetlenme sağlayacaktır. Bu süreç kısa vadede hükümeti muhtemelen yıpratacak ama orta ve uzun vadede tüm kadroları temizleme imkanı sunacak. Mükemmel bir fırsat geçti ellerine :))

Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müthiş bi espiri yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Bülent Arınç utanç verici bir konuşma yapıyor. Her zamanki komedi ''hökümetimizi yıpratmaya çalışıyolarr'' minvalinde devam ediyor. Yazık, ayıp.

Arsız bunlar ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Bülent Arınç utanç verici bir konuşma yapıyor. Her zamanki komedi ''hökümetimizi yıpratmaya çalışıyolarr'' minvalinde devam ediyor. Yazık, ayıp.

Aynen ya . Bu ne rahatlık pişkinlik her zamanki gibi . O bakanları almıcaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

cemaat dediki dershaneme dokunma ben de sana dokunurum

peki hükümet bunca sene sonra neden şimdi dokundu,cemaate sabırımz yetti inceldiği yerden kopsun diye mi düşündüler

Olay dershane olayı değil sen hala anlamadınmı?
    Irak petrolü,Azarbeycan doğalgazı,İrandan gelen paralar.....
    ABD hazine müsteşarı David Cohen (Yahudi asıllı) denetlemeye geliyor Türkiye İran gibi bazı yaptırımlara maruz kalabilir.
    Cemaat resmen İsrail ve ABD ile ortak operasyon yapıyor Türkiyede.
    AKP gitsin kim gelirse gelsin ilk işi bütün cemaatçileri ömür boyu kodese tıksın Allahtan en büyük dileğim budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

hocam asıl laikliği getirir bu cemaat

Ne laikliği getirir nede götürür akp'nin oylarını böler buda bize yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Zeki kardeşim,burada din faşistliği yapmana gerek yok.Senin dininden önce de Türk milleti vardı.Onlar çarpışırken ellerinde Kuran la çarpışmadılar.Türk milletinin doğuşuyla İslamın doğuşunu bir tutmayın.Kurtuluş Savaşında çarpışan mehmetçikler de torunları için,milletleri için çarpıltılar,tıpkı geçmişteki Türk askerleri gibi.Bu iş din olayı değil vatan,millet meselesi bilmem anlatabiliyor muyum? İnsanları ateist,kemalist diye böldüğünüz yetmediği gibi kendi dindaşlarınızı da alevi,sunni diye bölüyorsunuz.Anlaşılan bölücülük sizin kanınıza işlemiş.

konu ne ..ne amaçla yazdım ben kızdığınız ifadelerimi..

pai mei vatan - vatanseverler üzerinden gönderme yaptı bende kendi açımdan yorumladım..yani konu türk milletin insanlık sahnesine adım atışları değil..

ve atanız sizi yalanlıyor anılarından alıntı

quote:

''Size BOMBASIRTI vak'asını (olayını) anlatmadan geçemeyeceğim. (Düşmanla) Karşılıklı siperlerimiz arasındaki mesafe sekiz metre. Yani ölüm muhakkak... Birinci siperdekiler tamamen şehit düşüyor. ikinci siperdekiler onların yerine gidiyor. Fakat,ne kadar gıptaya şayan bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz?... Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, en ufak bir fütur (gevşeklik) göstermiyor. Sarsılmak yok... Okumak bilenlerin ellerinde Kur'anı Kerim, Cennete girmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler, Kelime-i Şahadet çekerek yürüyorlar. Bu, Türk Askerindeki ruh kuvvetini gösteren, şaşılacakve övülecek bir misaldir. EMiN OLMALISINIZ Ki, ÇANAKKALE MUHAREBESiNi KAZANDlRAN, BU YÜKSEK RUHTUR''

sözün özü ellerinde kuran dillerinde islam olan mehmetçiğin kan et ve kemikleri üzerine devlet kurup mehmetçiğin dinine saldıranları aşşağılayanları o mehmetçiklerin torunları olan bizleri yobaz mürteci diye yaftalayanları mahkum ediyorum..

ama öncesinde keneliğe terfi ettiriyor..sona bölücü olmakla suçluyorum..ardı sıra mahkum ediyorum

gücenmek yok durum bu ...

çok konuşan gördüm de bu kadar bilgisiz ve yanlış konuşanı görmedim.
    Atamız, şimdi sizin kahraman ilan ettiğiniz tüm hainlere rağmen kurtardı vatanı.

askerin imanı her zaman yerindeydi, ama anlamak istemiyorsunuz ki kurtuluş savaşı'nın sonuna kadar olan 10 yıllık süreçteki büyük askeri başarıların alayında mustafa kemal imzası varken, "iman sayesinde kazandık" diyecek kadar alçalma. Mustafa Kemal, kendine yakışan şekilde tevazu göstermiş ki kendisi hiçbir zaman savaş stratejileri ve kazandığı zaferler konusunda övünmemiş, bunlardan bahsetmekten kaçınmış biridir.

"baaak atanız ne diyoooor" diyeceğine biraz yorumla olayları. ama 2013 Türkiye'sinin şartlarında değil, o günün şartlarında değerlendir.

he babam, askerin imanı sayesinde kazandık çanakkale'yi. sormazlar mı 1.5 yıl önce balkan savaşı'nda ufacık devletler seni kepaze ederken o asker imansız mıydı?

arada liderlik farkının olduğunu kabullenemeyeceksin biliyorum. ne kadar uğraşsanız da sizin gibi beyni yıkanmış Atatürk düşmanlarının sayısı, sandığunuz Türkiye'deki ateist sayısını (hani 0.001 denir ya hep) geçmeyecek.

kuru ezber ..de hashus bana işlemez..

ilki ben askerin imanı sayesinde kazandık demedim..(eğer öyle olsa idi uhudu kazanırdık ki yenilgi söz konusu ..ve ben bunu sizlerden daha iyi bilmekteyim )

bu sebeble balkan harbi kıyası fasid ben hep es geçilen asıl faktörlerin başında gelen mehmetçik ve sahip oldukları dünya görüşü üzerinden fikir belirttim..tek başına ülkeyi kurtardı saçmalığına beyin uzatıp yıkatan siz iken üstelik..ayrıca asıl vurgum ne idi

şeriatçı ümmetçi mehmetçiğin kan kemik ve etleri üzerine kurulup şeriat ve ümmete aynı zamanda islama saldırıyı eleştirdim (bknz:kene göndermesi)

ilgili alıntı ..

çanakkale savaşına dair ve canis majoris kuran ve Allahın bahsi dahi yoktur savaşta demişti

ayrıca o savaşta atanız 400 yarbaydan biri idi..

tek yarbay değildi..tek komutan da değildi..ilgili sürecin tümünde diğer komuta kademesinin can alıcı girişimleri görmezden geliniyor ..

benim bu başlıkda kahraman ilan ettiğim isim Muhammed Diyauddin hz k.s idi bu mubarek şeyh efendi düşmana karşı yüzlerce müridi ve kardeşini şehid verdi..sağ koluda savaş esnasında koptu..

atanızın mektubu forumda ...1. sayfaya bakıverin

devir lehine dönünce şeyhler dervişler ülkesi olamaz diyen de kendisi...!!

Ağzından çıkanlar mutlak doğrular tabi, gerçekten kuru ezber. geçeceksiniz bunları, şu tarihi işinize geldiği gibi kullanma eğiliminden de kurtulun bir zahmet.
    askerin imanı sayesinde kazandığımızı ima eder bir alıntı yapıp "ben öyle demedim" deyip sıyrılman da "bunlar yalnızca kuru ezber" deyip sıyrılmanla eşdeğerdir.
    bunun yanında, balkan savaşı da dahil osmanlı'nın kaybettiği savaşların alayına bakalım, o elinden kuran düşmeyen askerler galibiyetin en büyük sebebi miymiş?
    öyle olmadığını, bu sözün Atatürk tarafından neden söylendiğini zaten söylüyorum ancak hazmedememe gibi bir durumun var malesef.
    kuzu komutasındaki aslan ordusunun başına neler geldiği osmanlı'nın son yüzyılında herkesin malumudur. askeri yönetebilecek bir liderin yoksa savaş kazanamazsın.
    çanakkale savaşı'nda görev yapmış kaç yarbay, tümen komutanlığı ve ardından grup komutanlığı yapıp, ordunun yarısından fazlasının çembere alınıp daha savaşın başında imha edilmesini TAMAMEN KENDİ İNİSİYATİFİYLE engellemiş? 2-3 tane saysan yeterli.

eskiden sever, saygı duyardım sana ne kadar zıt düşünsek de. ancak "atanız" tabirini sürekli kullanarak içine düştüğün durum bu değeri de alıp götürüyor. Atatürk hakkındaki çekememezliklerini gayet iyi biliyorduk oysa ki.
    ancak sen "müslüman çocuklar ölsün, laik ateist kemalistler şunu bunu yapsın" tarzında gerçekten iğrenilecek laflar kullanıyorsun.
    keşke zamanında Atatürk gaddarlığın sınırlarını zorlasaymış da bugün bu saçma ve buram buram kışkırtıcılık kokan laflarına cevap verir durumda olmasaydım.

hashus ne diyorsun Allah aşkına sen yahu yazdıklarım forumda duruyor tek noktasına dokunmadım..

paime ne yazdı

alıntılıyalım

quote:

Yazık ülkeme, yazık bu vatan için canını verenlere..

mesele bu ifade üzerine başladı

ben ne demişim

alıntılayalım

quote:

bu ülke için kimler can verdi bilirmisin

şeriatçı ümmetçi müslümanlar..hani senin ilkel çağdışı diye yerdiğin dinin mensubları

mehmetçik ki kurtuluş savaşında malını canını etini kemiğini verdi..Allah Allah nidaları ile ellerinde kuran..düşmana karşı duran ümmetçi şeriatçı müslümanlardı..laik ateist kemalistler değil..

o mehmetçiklerin kan kemik ve etleri üzerine pişkince oturan keneler ise semirdikçe semirdi..şiştikçe şişti..onlardan çok güya sözüm ona vatansever kesildi..

gücü ele geçirmek için ümmetçi şeriatçı tarikatçı müslümanların elini eteğini öpen şahsiyetlere en büyük..örnek vesikalı hemde nutuk da var

http://forum.donanimhaber.com/m_85313685/tm.htm

link burada ne demişim açık değil mi..ne imanı ne iman ile savaş kazanımı ..uhudu örnek verdim hatta okumuyor önyargı ile yaklaşıyor yargılayıp aklınca hükme varıyorsun..

buna kuru ezber denmezde ne denir..

gelelim atanız ifademe ..eskiden beri beni bilirsin ata olarak benimsemediğim biri idi..bu sebeble kalkıpda atam diyemem ..

kendimce çok sebebim var

haa başlangıç adına buyur kaynaklı bilgi belge..içine siniyorsa atam demeye devam et..benim sinmiyor

doğumundan okul başlangıcına sebataycı şemsi efendiden taa 30 yıllara dek süren vetire..ne sen sor ne ben söyleyim

ha bu arada dr rıza nur ateist idi ve sıkı kemalist hatta lozan heyetinde 2. sırada idi (sonaa yahudi haham başı ayağını kaydırdı ne işi varsa yahudinin lozan heyetinde) yediği kazıkların acısı fevkaladeninde fevkine çıkınca haklı olarak isyan etti ve şahit olduğu gerçekleri hissi duygular ile hatıratında yayınladı ..hatıratı halen yasak bu ülkede bildiğim kadarı ile..

madem kaçıktı yalancı ve deli..ne işi vardı mustafa kemalin kadrosunda ve lozan heyetinde ..iş bi takım saklı gerçeklerin ifşaasına gelince mi deli ilan edildi..

lütfen bunu yapmayın...insanları aşşağılamaya hakkınız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 18 Aralık 2013; 17:42:09 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.