Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kasva57

biliyomusun diye merak tan yoksa benim için aynı

Elbette biliyorum, telaşlanacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Bu kadar fanatik olmayın ya.Yolsuzluk yapan bakanları istifaya zorlayacağına, soruşturmayı açan emniyet müdürlerini görevden almak nedir?

Emniyet müdürü kendi kafasına göre operasyonu yapmış demekki emri başka bir yerden almış. O yüzden görevden alındı

Aaa pardon özür dilerim.O zaman kaçırmadıkları paranın 2 katı bakanlara geri verilsin.

Hayır operasyonun yürütülmesi taraftarıyım ama görevini kötüye kullananlara göz yumulmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

vedat uşaklıgil kim aslan parçası

Vedat Uşaklıgil, Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ın akrabası, 33 yaşında intihar eden ve eşcinsel bir diplomat. Sonuç?

Arkadaş Rıza Nur denen şizofrenin kitabından bahsediyor sözde lafı Atatürk'ün eşcinsel olduğuna getirmeye çalışıyor.Bu Rıza Nur'un anlattığına göre Atatürkle Vedat'ın ilişkisi varmış Latife hanım da o yüzden boşanmış falan filan,yok İsmet Paşa karısına sarkmış nasıl bir fantezi dünyası varsa adamda?

Nasıl bir fantezi dünyası var anlatayım. Rıza Nur kitabında, genc bir harbiyeliye nasıl tutkuyla aşık olduğunu, başka bir ara da gece uyurken kendisine tecavüz edildiğini falan anlatır. Tam bir ruh hastasıdır. Tabi yobazlar için de bulunmaz nimettir.

Adam kendisinin bazen kadın olmak istediğinden,içip içip Abdülhamid'e sövdüğünden bahsediyor,bizim yobazların hiç ağızlarına aldıkları yok bunlarıAtatürk şöyle bir söz söylemeliydi:''Dincilerin tek derdi ben olmuşum,demek ki zamanında iyi k......''

• arınç ın ne açıklamasını bekliyorsunuz? :)
    dava sonuçlanıncaya kadar birşey söylemek uygun değil diyecek.
    temiz toplumu siyaseti destekliyoruz diye zırvalayacak.
    biraz da cehape ye çakar
    ve konuşma biter

cemaat anca hakkından gelir bunların
  • sorun yok bilgili insana her zaman saygım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

arınç ın ne açıklamasını bekliyorsunuz? :)
    biraz da cehape ye çakar
    ve konuşma biter

Cemaatin de gücü yetmeyecek İnşallah.
  • Mesele Atatürk değil arkadaşlar.
    Çirkin yakıştırmalar hoş değil. Mesele cinsel kimlik değil, zaten cinsel kimlik kimsenin meselesi de olamaz.
    Aynı şey alkol içinde geçerli. O kişinin alkollü kafa ile yaptığını bugün sağlam kafa ile kaç kişi bir araya gelse düşünemez.
    Insanlari yaptıkları ile eserleri ile degerlendirmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

biraz da cehape ye çakar
    ve konuşma biter

Ben olsam ağlardım. ''Biz halka ve Hakk'a hizmet ederken şer odakları önümüze engel koyuyorlar, o bulunan paralar da aslında depremzedeler için toplanan yardım paralarıdır'' filan derdim.

Çok mu saçma geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Kanunu ciğneyen kim olursa olsun cezasını çeksin. Burada bir sıkıntı yok ama kuyruk acısı olanların bayram etmeleri garip.bu insanların mutlu olduğu nedir acaba?
    Mahkeme gerekli cezayı verecektir ama bundan kime ne?
    Soz gelimi suç bulunamadı veya dış güçlerin oyunu çıktı, naralar ata ata mutlu olanlar utanabilir mi acaba?
    Hiç sanmıyorum.

Ne demek kime ne yahu? Yıllardır muhalefetin bas bas bağırdığı yolsuzluk iddialarının üzeri iktidar tarafından örtülüyor, ciddiye bile alınmıyor ve şimdi de bu durum tam tersi. Tabii ki mutlu edecek insanları? Ne yani üzülmeli miyiz bakan mahdumlarına?

Sen baya sıkıntılısın.
    Muhalefet, ha şu başarılı ne konuşacağıni bilmeyen, muhalefeti beceremeyen, sizleri yıllardır iktidar rüyasında uyutanlar.

Merak ediyorum muhalefet ne kadar temiz? Kılıçdaroğlu veya x kisi acaba neler neler yaptı, bunlar şimdilik sumen alti. Olmaz ya, iktidar olursa çıkar ortaya onlarda. Ben o zamanda adalete güvenirim.

Hahaha cemaat Wars, çocukları aldilar, karikatürler, saçma sapan işler yapmam. Sizin ki kuyruk acısı o yüzden yağlarınız eriyor.
    Benim siyaset takintim yok sizin gibi. Siyaset boş adamların işidir.

Ayrıca seninle tartışmam.sen o gözlüklerle burnunun ucunu göremiyorsun.

Konuyu neden muhalifete çekiyorsun ki ? Senin görüşünde adam yolsuzluk yapıcak ama iktidar diye hiç kimse konuşmayacak mı sanıyorsun ? Sizin gibiler yüzünden ülke bu duruma geldi. Sığ düşünceleriniz ile daha durumu anlamıyorsun. Adam zaten seninle tartışmaz bu kafada birine birşey anlatmaya kalkacağına başka işle meşgul olur daha iyi.

Anlamasan bile tekrarlayım. Muhalefet bahsini açan zaten kendisi, ne sacmaliyorsun?
    Sig olan sensin.Ülke asıl sizin gibiler yüzünden bu halde, Batıdan vs den 20-30 yıl geride isek sizin eseriniz.
    Ben kimse konuşmasin demedim sadece lay lay lom yapanların derdi farklı diyorum. Adalet yerine gelsin. Cezayı hakedenler cezasını bulsun var mı sorun?

Sen daha ne istediğini yada ne düşündüğünü bilmiyorsun. Muhalefet bahsi diyorsunda adam bu olayları daha önceden dile getirmişler diyor sen kalkmış onlar çok mu temiz diyorsun. Yani senin aklında yazıların arasında sonsuz ayrım var ve sen kısır bir döngü içerisinde buraya yazılan senin yorumlarına ters her şeye muhalifet olucaksın. Yada orgazm.

Ne saçmalıyorsun? Virgül filan koy da anlaşılır olsun.
    Bende muhalefetin de aynı şeyin farklı rengi olduğundan bahsediyorum, sana mı soracağım açıklamalarımda neye değineceğimi?

kardeş eğer öyle birşeu olsaydı muhalefette çoktan ortaya çıkmıştı heryer akpnin elinde.

adamlarınn evlerinden milyonlar çıkıyor ve sen hala onları eleştireceğine muhalefete bok atıyorsun!! yazık

•  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

• sana sorduklarında söylersin
  • quote:

Mesele Atatürk değil arkadaşlar.
    Çirkin yakıştırmalar hoş değil. Mesele cinsel kimlik değil, zaten cinsel kimlik kimsenin meselesi de olamaz.
    Aynı şey alkol içinde geçerli. O kişinin alkollü kafa ile yaptığını bugün sağlam kafa ile kaç kişi bir araya gelse düşünemez.
    Insanlari yaptıkları ile eserleri ile degerlendirmek lazım.

Bunlar güzel cümleler, tebrikler.
  • Yuh diyorum size, insanda biraz utanma olur,
    Adamlar memleketi soyup soğana çevirmiş, hırsızı yakayan polise ödül verileceğine görevden alınıyor; soruşturmayı sulandırma amaçlı savcılarla oynanıyor. Birileri çıkıp bu hırsızları savunabilmek için konuyu Atatürk'e, Rızaya ıvıra zıvıra 100 sene öncesine çekmeye çalışıyor.
    Bu memeleket hırsıza hırsız diyebildiğinde birşeyler düzelmeye başlayabilir ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

biraz da cehape ye çakar
    ve konuşma biter

Cemaatin de gücü yetmeyecek İnşallah.

haklısın gardaşım lanet olası yahudiler yine işin içindeler

• Bu adamlar yolsuzluk yaptımı ? Evet
    Operasyon oldumu ? Evet
    sorun nerde......
  • profil foton güzelmiş yalnız deidklerinede +1 milyon
  • Arınç yutkunarak, nefes nefese, sesi titreyerek konuşuyor. Su verin adama!
  • bu adamı diğer dünyada görmek istemem ...

adalet hükmünü verecek diyor ... adalet kimin elinde?

bu kadar parayı nasıl açıklayacaksın ... noel baba mı verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 18 Aralık 2013; 17:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Arınç yutkunarak, nefes nefese, sesi titreyerek konuşuyor. Su verin adama!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsız hırsızdır.
    Zekeriya ÖZ keşke bu operasyonu cemaat ile hükümetin bozuşması üzerine yapmasaydı.
    Şimdi çoğu insan olaya cemaat komplosu olarak bakıyor ve adım gibi eminimki bu olaydan AKP karlı çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.