Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bülent Arınç umarım mantıklı bir açıklama yapar
    aksi takdirde oy moy yok kimseye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

vedat uşaklıgil kim aslan parçası

Vedat Uşaklıgil, Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ın akrabası, 33 yaşında intihar eden ve eşcinsel bir diplomat. Sonuç?

Arkadaş Rıza Nur denen şizofrenin kitabından bahsediyor sözde lafı Atatürk'ün eşcinsel olduğuna getirmeye çalışıyor.Bu Rıza Nur'un anlattığına göre Atatürkle Vedat'ın ilişkisi varmış Latife hanım da o yüzden boşanmış falan filan,yok İsmet Paşa karısına sarkmış nasıl bir fantezi dünyası varsa adamda?

Diyelim ki Atatürk eşcinselin teki. Ne değişir ki?

• Yahu onu geçtim şu bakan bozuntusu hortumda güler hala utanmadan gorevinde duracak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Bu kadar fanatik olmayın ya.Yolsuzluk yapan bakanları istifaya zorlayacağına, soruşturmayı açan emniyet müdürlerini görevden almak nedir?

Emniyet müdürü kendi kafasına göre operasyonu yapmış demekki emri başka bir yerden almış. O yüzden görevden alındı
  • savcı öz görevden alındı dava burada bitmiştir.bakan çocukları bir umre bide hac yapar bir dahaki seçimlerde babalarının yerine milletvekili olurlar.hadi hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vedat Uşaklıgil, Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ın akrabası, 33 yaşında intihar eden ve eşcinsel bir diplomat. Sonuç?

Arkadaş Rıza Nur denen şizofrenin kitabından bahsediyor sözde lafı Atatürk'ün eşcinsel olduğuna getirmeye çalışıyor.Bu Rıza Nur'un anlattığına göre Atatürkle Vedat'ın ilişkisi varmış Latife hanım da o yüzden boşanmış falan filan,yok İsmet Paşa karısına sarkmış nasıl bir fantezi dünyası varsa adamda?

Diyelim ki Atatürk eşcinselin teki. Ne değişir ki?

Hiçbir şey değişmez.Bu gereksiz,ilkokullu şeriatçıların Atatürk'ü karalamak için yaptıkları saçma numaralar.Yukarıda Deadman87 adlı arkadaş güzel bir cevap yapıştırmış zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: printer87

savcı öz görevden alındı dava burada bitmiştir.bakan çocukları bir umre bide hac yapar bir dahaki seçimlerde babalarının yerine milletvekili olurlar.hadi hayırlı olsun.

Alınmadı, yalan, medya iyi karıştırıyor ortalığı, bu bakanlar hemen görevden alınmalı, ak kara ortaya çıkıncaya kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)
  • kim bir kişinin hakkını yediyse ALLAH belasını versin varsa yolsuzluk sonuna kadar gidilmeli.Ben her zaman derim fetullahtan uzak duracaksın ılımlı islamcılar zaten sizdende bu beklenirdi.
  • quote:

savcı öz görevden alındı dava burada bitmiştir.bakan çocukları bir umre bide hac yapar bir dahaki seçimlerde babalarının yerine milletvekili olurlar.hadi hayırlı olsun.

zekeriya özü bu kadar seveceğin aklıma hiç gelmezdi, ergenekon operasyonunu da yürütürken bu kadar seviyor muydun?
  • birşey degiştirmez benim için bak sana cvb veriyorum çnkü gerçekten mantıklı şeyler konuşuyosun canis beni ne kdr tahrik etsende cvb vermicem sana
  • http://vimeo.com/m/82150539

kahkaha attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Alınmadı, yalan, medya iyi karıştırıyor ortalığı, bu bakanlar hemen görevden alınmalı, ak kara ortaya çıkıncaya kadar.

görevden alınırsa toplumda suçlu oldukları algısı oluşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Bu kadar fanatik olmayın ya.Yolsuzluk yapan bakanları istifaya zorlayacağına, soruşturmayı açan emniyet müdürlerini görevden almak nedir?

Emniyet müdürü kendi kafasına göre operasyonu yapmış demekki emri başka bir yerden almış. O yüzden görevden alındı

Aaa pardon özür dilerim.O zaman kaçırmadıkları paranın 2 katı bakanlara geri verilsin.
  • Cemaat AKP ye büyük tokat attı..Ama bir anlamda bir çok cephanesini de harcadı..
    Sıra AKP de..5 emniyet müdürünün alınması, cemaatin tokatının karşısında çok zayıf kalır.
    Bakalım neler olacak.
  • quote:

birşey degiştirmez benim için bak sana cvb veriyorum çnkü gerçekten mantıklı şeyler konuşuyosun canis beni ne kdr tahrik etsende cvb vermicem sana

O halde neden yana yakıla defalarca Vedat Uşaklıgil kimdir diye sordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Cemaat AKP ye büyük tokat attı..Ama bir anlamda bir çok cephanesini de harcadı..
    Sıra AKP de..5 emniyet müdürünün alınması, cemaatin tokatının karşısında çok zayıf kalır.
    Bakalım neler olacak.

10 dk sonra Bülent Arınç açıklama yapacakmış bakalım bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl bir fantezi dünyası var anlatayım. Rıza Nur kitabında, genc bir harbiyeliye nasıl tutkuyla aşık olduğunu, başka bir ara da gece uyurken kendisine tecavüz edildiğini falan anlatır. Tam bir ruh hastasıdır. Tabi yobazlar için de bulunmaz nimettir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• biliyomusun diye merak tan yoksa benim için aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Aaa pardon özür dilerim.O zaman kaçırmadıkları paranın 2 katı bakanlara geri verilsin.

Adamlar yakalamis ki yapmış operasyonu ne olacaktı yakaladiktan sonra soracaklar miydi

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.