Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA





    cuuk diye oturmuş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA







  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Icisleri bakaninin oglu gozaltina alinmadan once icisleri bakanina haber vermeleri gerekiyormuş. Suç delillerini ortadan kaldirabilmek icin.

    Bu da çok ilginçti. ''Be mübarek insan haber verir di mi?'' der gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNorth

    Bülent Arınç
    "Bir içişleri bakanının oğlunun gözaltına alındığını basından duyması kadar acıklı bir şey olabilir mi?"
    OLUR!
    BAK!


    Boşuna dememişler Allah hayırlı evlat versin diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 440cdx


    Gezi eylemi şu kadar liraya maloldu şeklinde ekonomik boyutunu bahsederken sanki insanların iktidarın icraatlarına karşı hiçbir protesto hakkı yok gibi değinmişsiniz.

    Valla kusura bakmayın ama aman borsa iner, aman döviz artarsa diye iktidarın yaptığı her türlü pislik, yolsuzluk ve toplumu kışkırtma ve kutuplaştırma görmezden
    gelinecek değildir.

    Gezi parkının maliyetine gelinceye kadar neler var neler :

    Ziraat bankası , Garanti bankasının batması muhtemel kredisini kurtarmak için nasıl kullanılmştır ?

    670 Milyon TL nin iç edilmesini gören oldu mu yandaş medyada ?

    Gezi parkı protestoları için iktidarbaşı, kaldırım taşlarını söktüler, otobüsleri yaktılar, kamu malına zarar verdiler, tüyü bitmemiş yetimin malına zarar verdiler edebiyatına ve naralarına sarılıp ,balıklama atlarken, acaba garanti bankasının kurtarılması için kamu bankasının seferber edilip zararın kamuya yani halkın üzerine bırakılmasına bu kadar duyarlılık ve tepki göstermişmidir ?

    Sahi tüyü bitmemiş yetimin hakkına ne oldu burada şimdi ?

    Her ideoloji kendi burjuvazisini yaratır derler, kısa zamanda nasıl burjuvazi yaratılır sorusuna cevaptır belki bu durum ?

    Gss adı altında işsizden zorla alınan parayı, gelir vergisi diye vatandaştan %40a yakın oranda ve akaryakıttan alınan fahiş kere fahiş vergiyi yerken ne düşünüyorlar acaba.?

    çalıyorlar ama iş yapıyorlar diye bir mantıkdışı yaklaşım bizim gibi ülkelerde olur anca, böyle bir zihniyet egemen olmuşsa, toplanan vergilerin nereye harcandığının sorgulanmasını ,ve siyasi tercihlerini de buna göre belirlemesini beklemek hayal olur.

    Devletin başlıca gelir kaynağı olan vergilerin, yine vatandaşa ne hakkaniyetle dağıtılan hizmetler olarak dönmesi ne de ödenen vergilerin bireylerin cebinden çıktığı ve nereye harcandığı konusunda hesap sorma mekanizmasının işletilmesi bizim toplum tarafından kabul görmüştür.





    Vay düştüğümüz hallere




  • Ruh hastası Rıza Nur'un şunları da yazdığını biliyor musunuz?

    ”(Karımın) ahlakı da bozuldu. Evdeki kızları benden gizli çırılçıplak soyuyor, dans ettiriyor”
    (s.1346)

    ”Bir Rus doktor, zampara mı zampara. Karının sözüne göre de bizim karıya da sataşmış”
    (s.1410)

    ”Yataktan fırladım. Adam da derhal kaçtı. Baktım ki donum kesilmiş. Artık uyuyamadım”
    (s.7)

    ”Yaşlı adam tabancasını çekti ve bana, 'Çöz! Yoksa öldürürüm!' dedi... Boğuşma başladı... Nihayet bayılıp kalmışım... Gözümü açtığım vakit yanımda kimse yoktu”
    (s.84)

    ”Bu çocuğu (Harbiyeli) herkesten ziyade sevmeye başladım... Görmesem aklımdan hiç çıkmıyor, görsem yüzüne bakamıyor, içimde heyecan duyuyordum... Anladım ki bu çocuğa aşık olmuştum... Böyle bir aşkın sonu livata (sapık cinsel ilişki) demektir”
    (s.22)

    ”Kadın, erkekten aşağı bir mahluktur”
    (s.1530)

    "Ne hayvan, ne de insan sevmem. Hele insanlar, iğrendiğim şeylerdir”
    (s.1531)

    "Arnavutları isyana teşvik ettiğimi ben kendi elimle yazdım. Bu kusur değil, iftiharım sebebidir” (s.378) “Bugün de bununla iftihar ederim. Bana büyük şereftir”
    (s.1305)

    "Ahlak ve temiz adetler ve faziletlerin bir kısmı kendiliğinden gitti, bir kısmını da bilerek ben terke mecbur oldum. Yalan da söyledim”
    (s.105)

    Kendisi Arnavutları isyana teşvik etmiş,kendine ait suçlamalardan dolayı yurtdışına kaçmıştır.Sonra Atatürk'e bir sürü iftira atmıştır.Kendisi doktordan belgeli,bir delidir.

    Dr. Hasan Behçet Tokol, şu tanılarda bulunmuştur:

    “Bu kişide bir koğuş hastaya yetecek kadar hastalık var. Teşhisim; psikopatik bir zemin üzerinde paranoit reaksiyon, yani çok ağır bir ruhsal bozukluk tablosu. Bu tür hastalar, zeka fakülteleri tamamen bozulmadığından kısa süreli de olsa olumlu işler yapabilirler. Anılarını; son duygu, düşünce ve yargılarına göre değiştirerek, geriye dönüp yeniden kurgulayarak, sanki gerçekmiş gibi aktarmış ki, bu tutum, bu tür hastalara özgü bir telafi ve tatmin yoludur. Böyle bir hastanın anılarını ve tanıklığını ciddiye almak tıbben olanaklı değildir.”






  • demekki suçu işlemek suç değil suçu ortaya çıkarmak suçluyu deşifre etmek suç olmuş.
    adalet kapsamı yeni bir tanım kazandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasva57

    mantıklı bi komplo




    Abraham Foxman ile kucak kucağa

    yahu cemaatin gücü çok küçümseniyor ..arkası çok sağlam




  • akp döneminde literatürümüze giren kelimeler gemicik , eurocuk , dolarcık etc...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla 1 haftaya kapanır gider bu soruşturma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 18 Aralık 2013; 18:06:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ®eis

    akp döneminde literatürümüze giren kelimeler gemicik , eurocuk , dolarcık etc...

    Operasyon öncesi haber verilmesi gerektiğini de unutmayalım.
  • kanım dondu moruk bu arada bi şu cinasa cvb versin bak çocuk uğraşıyo o kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasva57

    kanım dondu moruk bu arada bi şu cinasa cvb versin bak çocuk uğraşıyo o kadar

    Bilgili adama saygı duymak zorundasın, kusura bakma. Kendinle çelişmene izin veremiciiim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kasva57

    mantıklı bi komplo




    Abraham Foxman ile kucak kucağa

    yahu cemaatin gücü çok küçümseniyor ..arkası çok sağlam

    Zamanında biz bunu söylerken hayır o çok mübarek bir adam, mucizeleri var, ateyiz ve kemalizler suçladınız adamı ülkeden kovdunuz demiyor muydu muhafazakar çevreler?

    Yine bu adamı ülkeye geri getirebilmek için kampanyalar düzenleyen aynı muhafazakar çevre değil miydi?

    Seçimleri kazanınca Okyanus ötesine selam söyleyen o muhafazakar çevrenin yedirmeyiz dediği Erdoğan değil miydi?

    Gülen'in evini Mosad koruyor dediğimizde ağzına geleni söyleyen o muhafazakar çevre değil mi?

    Şimdi mi Israil yancısı Amerikan uşağı oldu? İşin ucu size değdiğinde mi tü kaka oldu?

    Bu ülkeyi AKP ile birlikte yedi adamlar, Deniz Fenerleri ile dolandırdılar, peşkeş araziler ile zengin oldular, dersanelerle parayı götürdüler. Aramızda anlaşmazlık çıkar diye birbirleri hakkında gizli belgeleri bile biriktirip depolamışlar ki birbirlerine güvenmediklerinin bir göstergesidir bu.

    Ama nasıl olsa ''Müslümanlar'' ya. Gerisi önemli değil birileri için. Haram yeseler de Müslümanlar, hak yeseler de Müslümanlar, kul hakkına girseler de Müslümanlar.

    Erdoğan ülkemi kimseye yedirmem diyor meydanlarda. Bu kadar açgözlü olunmaz. Yiye yiye doymadılar 10 senedir ne diyelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canis Majoris

    Ruh hastası Rıza Nur'un şunları da yazdığını biliyor musunuz?



    Dr. Hasan Behçet Tokol, şu tanılarda bulunmuştur:



    ilgili doktor kimdir..

    neden lozan heyetinde yer aldı

    neden 1921 sağlık bakanı olmuştur..ve 3 dönem aynı görevi devam ettirmiştir..

    lozan gibi hayat memat memleket meselesi konuda heyete dahil et

    senelerce sağlık bakanı olarak görev yap ardı sıra iş mustafa kemal ve rejimin kutsallarına gelince deli

    lütfen ama rejimin neferlerine tarihçilerine takılıp kalmayın









  • Halkbankası Müdürü'nün evinde ayakkabı kutusu içinde gizlenmiş halde bulunan 4.5 milyon usd ile ilgili olarak savunması :


    "Banka şubemizdeki kasalarda yer kalmadığından dolayı, en güvenilir kişilerden biri olarak bu miktarı evimde saklamayı uygun gördüm."


    zaytung haber adayı




  • Bülent Arınç "Yapılacak operasyon üst mevkiilere bildirilmemiştir" yani diyor ki ; Bizim neden haberimiz olmadı , kılıfına uydururduk .
  • bilgili olabilir fakat 1 cilti bitirmediği belli bir cümleyi çekip alıyo nerdenmi biliyorum 4 cildide bitirdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasva57

    bilgili olabilir fakat 1 cilti bitirmediği belli bir cümleyi çekip alıyo nerdenmi biliyorum 4 cildide bitirdim

    Tamam dilediğince kendinle çelişebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.