Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ''Bir içişleri bakanının oğlunun gözaltına alındığını basından duyması kadar acıklı bir şey olabilir mi?''
  • Çok güzel bir soru sordu arkadaş . Ooooo yağlama yıkama var . Bakanların çocuğu sorusuna cevap vermedi !!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • para miktarını doğru buluyormısınız dedi cevaplamadı ve sorduturmadı ... yuuuuh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 18 Aralık 2013; 17:42:16 >
  • siz chp mi bu komikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

cemaat dediki dershaneme dokunma ben de sana dokunurum

peki hükümet bunca sene sonra neden şimdi dokundu,cemaate sabırımz yetti inceldiği yerden kopsun diye mi düşündüler

Olay dershane olayı değil sen hala anlamadınmı?
    Irak petrolü,Azarbeycan doğalgazı,İrandan gelen paralar.....
    ABD hazine müsteşarı David Cohen (Yahudi asıllı) denetlemeye geliyor Türkiye İran gibi bazı yaptırımlara maruz kalabilir.
    Cemaat resmen İsrail ve ABD ile ortak operasyon yapıyor Türkiyede.
    AKP gitsin kim gelirse gelsin ilk işi bütün cemaatçileri ömür boyu kodese tıksın Allahtan en büyük dileğim budur.

cümlemi anlamadın sanırım.
    hükümet neden şu anda dersane işine girip cemaate kılıç çekti diyorum.
    diğer olaylar zaten malum.

• vaaaaaay samanyolu tv bak soruyu sordu arkadaş
  • Benim en çok ''yuuuhh lan ohhaaaa'' dediğim cümle şu oldu:
    ''Çağrıldıkları zaman gelecek insanlar neden sabahın köründe evinden alınıyor?''
  • Icisleri bakaninin oglu gozaltina alinmadan once icisleri bakanina haber vermeleri gerekiyormuş. Suç delillerini ortadan kaldirabilmek icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz altına alınan şahısların polis aracına 'enselerine bastırılıp' bindirilmediği takdirde bu ülkede adalet var demem.

Gerçi yok zaten, adalet sadece kadın ismi.
  • Hükümet-Cemaat savaşında durum 1-1 oldu demek millet umarım görür bunları uyanırda oy vermez.İki yüzlü pislik herifler nefret ediyorum hepsinden.
  • arınç: görüntülerin gerçek olup olmadığı bilimiyor bu yüzden konuşmak doğru değil....sosyal ortamlarda çok yalan haber paylaşılıyor
    muhabir: peki bunlar polis kamerasında'da var ve yüklü bir para miktarının yanında para sayma makinasıda mevcuttu
    arınç: doğru olup olmadığından habersizim .. belki bankacı olduğu için para saymayı seviyordur ...
    vs gibi bir şey saçmaladı anlayamadım orayı

akp 1 nolu adamı arınç .. nasıl yalan söyleneceğini nasıl kıvırtarak cevap verebileceğini çok iyi biliyor ..
  • ulke mollalara kalmis. iki molla birbiri ile carpisiyor. umarim yerler birbirlerini.
  • quote:

quote:

quote:

cemaat dediki dershaneme dokunma ben de sana dokunurum

peki hükümet bunca sene sonra neden şimdi dokundu,cemaate sabırımz yetti inceldiği yerden kopsun diye mi düşündüler

Olay dershane olayı değil sen hala anlamadınmı?
    Irak petrolü,Azarbeycan doğalgazı,İrandan gelen paralar.....
    ABD hazine müsteşarı David Cohen (Yahudi asıllı) denetlemeye geliyor Türkiye İran gibi bazı yaptırımlara maruz kalabilir.
    Cemaat resmen İsrail ve ABD ile ortak operasyon yapıyor Türkiyede.
    AKP gitsin kim gelirse gelsin ilk işi bütün cemaatçileri ömür boyu kodese tıksın Allahtan en büyük dileğim budur.

cümlemi anlamadın sanırım.
    hükümet neden şu anda dersane işine girip cemaate kılıç çekti diyorum.
    diğer olaylar zaten malum.

Dershane olayı zaten 3-4 yıldır var.
    Bence cemaat vurmak için dershaneleri bahane etti ve vurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

http://vimeo.com/m/82150539

kahkaha attım

koydu çocuğu.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygunemre -- 18 Aralık 2013; 17:53:04 >
  •  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)
  • quote:

Hırsız hırsızdır.
    Zekeriya ÖZ keşke bu operasyonu cemaat ile hükümetin bozuşması üzerine yapmasaydı.
    Şimdi çoğu insan olaya cemaat komplosu olarak bakıyor ve adım gibi eminimki bu olaydan AKP karlı çıkacak.

diğer cemaatlerin nefreti doruğa ulaştı

ne kadar tanıdık varsa hocadan ve cemaatden nefret ediyor ..gülen ipini çekti farkında değil..hatta selefiler bile baaakın biz haklı çıktık hoca yahudi ve usa uşağı diyorlar

kan bile dökülür inan bana

geçen mevzu oldu gezninin de arkasında cemaat var demiştim timurlenk gezicileri ultra zekalı aydın kişiler olarak niteleyip cemaatin dümen suyuna gitme ihtimallerinin olmadığını beyan etmişti..

cemaatin gücü ve zekasını epey hafife aldığını yeni yeni anlıyordur sanırım..onlar adamı kullanır ama kullanılanların ruhu bile duymaz

ah şu kibir gerçekleri nasılda görmezden gelmeye sebeb oluyor

• Bülent Arınç
    "Bir içişleri bakanının oğlunun gözaltına alındığını basından duyması kadar acıklı bir şey olabilir mi?"
    OLUR!
    BAK!
     İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)
  •  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)
  • bu gazeteci 4 ay önce operasyonu nereden biliyor
    şube müdürleri böyle bir soruşturmayı onlarca üstüne söylemeden gizli olarak nasıl yürütüyor

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 18 Aralık 2013; 17:59:03 >
  • mantıklı bi komplo
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.