B

Yüzbaşı
12 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar gönül ister 2.el temiz beats tour alalım ancak güvenemiyor insan maalesef .

Biraz daha uygun ama kaliteli ses verecek kulaklık ne önerirsiniz ? Fiyat en fazla 100 olabilir

MP3 dinlemek için alıcam . Telefon için değil mikrofona falan gerek yok
Arkadaşlar merhaba . Başlıkta belirttiğim gibi hoparlörde cızırtı var . Ankarada bunu yapacak güvenilir yer var mı ? Yoksa kargoyla istanbulda yapacak güvenilir bir yer var mı ? Garantisi maalesef bitti.
Arkadaşlar spor salonuna gidiyorum . Bunun yanısıra haftasonları mesela sadece yüzme havuzlarından yararlanabileceğim yerler var mı ? Birde önerebileceğiniz kurs aktivite vs neler var ? Nette aratınca hep dil kursu görüyorum .
Pm atarsanız numaranızı falan iletişime geçerim
Arkadaşlar file manager programı ile görüyorum kart içindeki dosyalarımı . Usb ile pc ye bağlayınca gizli dosyaları göster yaptım çıkmadı . Dün görüyordu . Kartı tak çıkar yaptım yine sonuç yok . Ne önerir siniz ?
Arkadaşlar anneler için güzel mesajlar notlar vs varsa orjinal olsun paylaşırsınız sevinirim . Google'dan alıp yapıştırmayın onları bende görüyorum .
Merhabalar
Yeni sistem montajı yaptırdım . Şöyle bir sorunum var . Tizlerden ssssssss şeklinde bir ses geliyor . Hoparlorlerden geliyor mu anlamadım . Teyp kapalıyken sorun yok . Ancak teyp açılınca başlıyor sssss sesi gelmeye . Montajı yapan abi teybin kapanmıyor mu dedi bende hayır dedim o zaman yapacak birşey yok dedi .

Aynı marka model başka arabaya sistem yaptıran biri böyle birşey yok bende dedi . Hoparlör arka kapı saçına değinde olmuştu sanki , bantlayınca geçti dedi birde amfinin sesi çok yüksek sanırım dedi ayarlarını kastetti . Sizce neden oluyor bu ses ? Montajınyapan yere götürdüğümde bugün hemen anladı derdimi ama çözüm bulamadı .
Merhaba

Lastikler qashqai aracın üzerinden çıkmıştır . Aydın bölgesinde kullanıldı . Kar kış görmedi . Dört mevsim lastiklerdir . Toplamda 50.000 km kullanıldı . Patinaj falan çekilmedi . 17" jant lastik aldım . O yüzden satıyorum . Lastikleri değiştirirken lastikçi zorlasan 10bin gider dedi . 300 lira yazmıştım aciliyeti olduğu için 250 ye vericem . Dahada inemem .

ÜRETİM TARIHI : 2010 'un 24. Haftası

Ilan linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-temiz-kullanilmis-215-65-16-qashqai-lastik-155523506/detay/
Arkadaşlar bugün 4. Kez başıma geldi . Sizlere bir danışayım dedim . Fifa 14 oynuyoruz Cafe'de evdekiye alakası yok . Orta açıyorum çok arkalara atıyor . Şut vuruyorum yavaş gidiyor . Evdeki Fifayada bir ayar yapmadım . Evde yendiğim adamı cafede zorlanıyorum . Ne farkı var bunların ?
Arkadaşlar şut atma özürlüyüm ya . Abartısız bir maçta 5-6 kere kaleciyle karşı karşıya gelecek pozisyon üretiyorum ama atamıyorum . Ne yapmam gerek yardım eder misiniz . Orta ayarda basıyorum kareye yön veriyorum ya kaleci kurtarıyor ya üstüne gidiyor ya da direkte patlıyor . Antreman çalışma vs var mı
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.030
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 5.689 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.