Şimdi Ara

istanbul bogazini iskender mi acti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once belgeselde duydum. Buyuk iskender 700bin insan gucu ile toprak kazdirmis. Boylece istanbul bogazi olusmusm eskiden toprakmis oralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antropozoik Dönem'de oluşan şey için sağlam sallamışlar.

• Oralar dutluktu guzel kardesim.

CSB + blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol tereyağlı 1.5 iskender açtı.
    Bende atlantik okyanusunu yaptım.

• İskender sadece ortayı açtı kanka golı ben attım yalan söylemişler

• Coğrafya dersi görmemiş biri inanabilir buna.
    Ayrıca elinizin altında internet varken bu tip soruları burda sormanız saçmalık. Biraz araştırmayı öğrenmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

Coğrafya dersi görmemiş biri inanabilir buna.
    Ayrıca elinizin altında internet varken bu tip soruları burda sormanız saçmalık. Biraz araştırmayı öğrenmek gerek.

Trthaberde kisa belgeselde anlatti. googkeda baktim ayni anlattiklari gibi yazilar var. efsane de olabilir bana sacma geliyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

Coğrafya dersi görmemiş biri inanabilir buna.

Trthaberde kisa belgeselde anlatti. googkeda baktim ayni anlattiklari gibi yazilar var. efsane de olabilir bana sacma geliyor zaten.

yakındır trt harun yahya belgeselleri vermeye başlar. hesabını siz yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slp -- 30 Kasım 2015; 0:22:46 >
  • Evliya çelebi bir yerden duymuş yazmış, efsane işte. Büyük bir deprem sonucu açıldı gerçekte.

Edit: Bir daha bakınca, yanlış anlaşılır şimdi. Sadece depremler değil, eriyen buzullar da etkiliydi. 20000 yıl önce açıldığı düşünülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 30 Kasım 2015; 0:25:37 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Trt ne hale düşmüş. Tarihe önem verilmeli fakat bilimsel bilgileri görmeden -mişli -muşlu 'uyduruk' bilgiler verilmesi yanlış. Hiçbir bilgisi olmayan biri yada bir ilkokul öğrencisi buna kanabilir yazık cidden.

• Trt'de yayinlanan programlari 5 yasindan beri falan tiye almiyorum. 20 yasindayim. Tubitak'in evrimi yasakladigi gunumuz Turkiye'sinde trt belgesele inanan agir sazandir.

• O zaman bizim doğu güney doğu sınırını da komple kazalım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Trt'de yayinlanan programlari 5 yasindan beri falan tiye almiyorum. 20 yasindayim. Tubitak'in evrimi yasakladigi gunumuz Turkiye'sinde trt belgesele inanan agir sazandir.

Yasakladı diyorsunuz da listeden çıkardı yazıyor, ne anlama geliyor bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

quote:

Trt'de yayinlanan programlari 5 yasindan beri falan tiye almiyorum. 20 yasindayim. Tubitak'in evrimi yasakladigi gunumuz Turkiye'sinde trt belgesele inanan agir sazandir.

Yasaklamadi da yoksaydi. Yani evrimi artik tanimiyor. Topraktan geldik topraga donecez diyor. Dogru diyor.

• Kardeş azcık mantığını kullan be.İskender MÖ 300lerde yaşayan bir insan.Kaldı ki 700bin insan o dünyanın haline göre inanılmaz bir güç ister.Dünya nüfusuo zamanlarda 50-100 milyon arası.
    Bildiğim kadarıyla buzul çağına kadar uzanır İstanbul boğazının oluşumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 30 Kasım 2015; 1:17:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

quote:

Yasaklamadi da yoksaydi. Yani evrimi artik tanimiyor. Topraktan geldik topraga donecez diyor. Dogru diyor.

İyi de günlerine yasakladı diye lanse ediyorsunuz, sorunca da yasaklanmadı ama yok saydı diyorsunuz. Kusura bakmayın ama kuru gürültüsünuz.

• Sana yanlis bilgi vermisler..bu dedigini kucuk iskender yapti, buyuk iskender buyuk okyanusla kucuk okyanusu ayirdi

• B
    L
    O
    C
    K

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döner açtı

• İskender, İskender yemeğini bulduktan sonra daha çok yiyebilmek için hayvancılıkla uğraşmış. O yüzden yalan haber. Sonra 200 kiloymuş ölürken. (evet tartmışlar)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.