Şimdi Ara

İstanbul Bodrum arası yol haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldan bodruma tatil için gideceğiz en kestirme yol hangisi kullanabiliriz köprüdende geçmek istemiyoruz. Vapurla geçeceğiz fakat sonrası için hangi güzelgah en iyisidir? Nagivasyona uyup yolları karıstırmak istemiyorum farklı yollara saptırabiliyor cunku

Akhisar'a gelmeden yeni açılan Akhisar - Saruhanlı yoluna paralı otoyolunu (38 TL) kullanabilirsiniz, yolu kısaltıyor.
    oradan izmir - aydın otobanı sonra söke'de. Söke'de isterseniz Bülent Usta'da çöp şiş gömersiniz.
    Söke'den sonra yolu bırakmadan Didim ayrımı, Bafa gölü, Milas ve Bodrum yaparsınız.

istanbul - bodrum yolunda google maps düzgün rota çıkarıyor, paralı yolları kapatırsanız ücretsiz yollardan rota çıkarır.

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • Akhisar - izmir arası paralı yolu tavsiye etmiyorum. Hem yolu uzatıyorsunuz hem de 110km lik yolda 38 liraya değecek bir zaman kazancı yaratmıyor hatta 3-5 dk belki oynuyordur arada. Geçen hafta oradan gittim ve normal yoldan döndüm. Ücretsiz yol mantıklı şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 8 Temmuz 2019; 10:1:24 >

Yalnız bu özel şirketlere ait paralı yollar fena üflemeliymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konu kilit kullanıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Temmuz 2019; 12:26:54 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

2-3 ay önce 28 lira değil miydi o yol
    tüm yol, akhisar - izmir arası 38 TL hocam.

kontrol de edebilirsin,
    isletme.otoyolas.com.tr
    Geçiş Ücreti Hesaplama – OTOYOL A.Ş.
    https://isletme.otoyolas.com.tr/?page_id=3956

otoban arabadan daha fazla yakıyor

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Gemlikten girmek sacma 15 km yol 13 tl ucreti var. Bursa kuzeyden girmek gerekir ucretsiz olmasi icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.