Bildirim
İstanbul Bodrum arası yol haritası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
istanbul anadolu yakasında pendik - yalova ido feribotu ile yalova'ya geçin.
Oradan durmadan Gemlik'e kadar parasız yoldan devam edin, Gemlik'te paralı otoban'a girin Bursa'nın çıkışına kadar devam edin.
Bursa'dan Susurluk'a kadar bölünmüş yolda 110 km/h'ı aşmamaya özen göstererek gidersiniz, Susurluk'ta düzdağ tost'ta tostu yersiniz sonra Akhisar'a kadar devam.
Akhisar'a gelmeden yeni açılan Akhisar - Saruhanlı yoluna paralı otoyolunu (38 TL) kullanabilirsiniz, yolu kısaltıyor.
oradan izmir - aydın otobanı sonra söke'de. Söke'de isterseniz Bülent Usta'da çöp şiş gömersiniz.
Söke'den sonra yolu bırakmadan Didim ayrımı, Bafa gölü, Milas ve Bodrum yaparsınız.
istanbul - bodrum yolunda google maps düzgün rota çıkarıyor, paralı yolları kapatırsanız ücretsiz yollardan rota çıkarır._____________________________ Kids are like farts, you can only tolerate your own. -
Dolaştığım ülkeler;
/ EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
/ MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
/ ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
/ ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM -
Akhisar - izmir arası paralı yolu tavsiye etmiyorum. Hem yolu uzatıyorsunuz hem de 110km lik yolda 38 liraya değecek bir zaman kazancı yaratmıyor hatta 3-5 dk belki oynuyordur arada. Geçen hafta oradan gittim ve normal yoldan döndüm. Ücretsiz yol mantıklı şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 8 Temmuz 2019; 10:1:24 >_____________________________ -
Navigasyona gerek yok ki. Ben datçaya bile tabelaları takip ederek gittim. Değil bodrum.
Yalnız bu özel şirketlere ait paralı yollar fena üflemeliymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
google firması koskocaman harita yapmış herşeyi yazmış ama bizim forum kullanıcısı armut piş ağzıma düş bir sorayım yapmış
Konu kilit kullanıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Temmuz 2019; 12:26:54 >_____________________________ -
2-3 ay önce 28 lira değil miydi o yol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
tüm yol, akhisar - izmir arası 38 TL hocam.quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
2-3 ay önce 28 lira değil miydi o yol
kontrol de edebilirsin,isletme.otoyolas.com.tr
Geçiş Ücreti Hesaplama – OTOYOL A.Ş.https://isletme.otoyolas.com.tr/?page_id=3956
otoban arabadan daha fazla yakıyor
_____________________________ Kids are like farts, you can only tolerate your own. -
Dolaştığım ülkeler;
/ EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
/ MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
/ ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
/ ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
-
Gemlikten girmek sacma 15 km yol 13 tl ucreti var. Bursa kuzeyden girmek gerekir ucretsiz olmasi icin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı