Şimdi Ara

ankara- bodrum arası yol tercihi 2016 (denizli -bodrum arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konulara bakıyorum en yakını 2016 , denizliye kadar herkes ortak fikirde ama denizliden sonra aydın üzerinden gitmek mi mantıklıdır? Kesinlikle tek yön ve virajlı yoldan gitmek istemiorum 80 km uzasın yeterki aydın - söke milas yolu nasıldır? Son zamanlarda gidenler var mI?

• denizliden bodruma 2 güzergah var.
    1- Senin istediğin güzergah denizli-nazilli-aydın-çine-yatağan-milas-bodrum (Yollar nerdeyse %95 duble ve düz yol)
    2- Bu biraz daha yakın fakat denizli muğla arası virajlı ve bazı yerlerde tek gidiş geliş denizli-kale-tavas-muğla-yatağan-milas-bodrum

umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 9 Haziran 2016; 20:11:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta arası İzmirden Bodruma giderken aydın-çine-yatağan-Milas-Bodrum şeklinde gittim.Yolu uzattım biraz ancak çok rahat gittim yollar çok rahat ve sakindi.Size bu yolu tavsiye ederim.
  • Eskişehir - bodrum neresi tavsiye edersiniz?
    Yol bakımından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Arkadaşlar konulara bakıyorum en yakını 2016 , denizliye kadar herkes ortak fikirde ama denizliden sonra aydın üzerinden gitmek mi mantıklıdır? Kesinlikle tek yön ve virajlı yoldan gitmek istemiorum 80 km uzasın yeterki aydın - söke milas yolu nasıldır? Son zamanlarda gidenler var mI?

Sökeden gitme kol gibi radar cezaların peşinden gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

denizliden bodruma 2 güzergah var.
    1- Senin istediğin güzergah denizli-nazilli-aydın-çine-yatağan-milas-bodrum (Yollar nerdeyse %95 duble ve düz yol)
    2- Bu biraz daha yakın fakat denizli muğla arası virajlı ve bazı yerlerde tek gidiş geliş denizli-kale-tavas-muğla-yatağan-milas-bodrum

umarım yardımcı olmuşumdur.

teşekkürler denizliden sonrasına karar veremedim. kale tavas dan kesinlikle gitmeyeceğim. nazilli aydın çine yatağn yolu çift şerit değil mi? nazilliden sonra söke üstünden milasa gitmek herhalde daha mantıksız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Arkadaşlar konulara bakıyorum en yakını 2016 , denizliye kadar herkes ortak fikirde ama denizliden sonra aydın üzerinden gitmek mi mantıklıdır? Kesinlikle tek yön ve virajlı yoldan gitmek istemiorum 80 km uzasın yeterki aydın - söke milas yolu nasıldır? Son zamanlarda gidenler var mI?

Sökeden gitme kol gibi radar cezaların peşinden gelir

aslında nazilli söke milaz yolu yapmayı düşünüyordum ama nazilli -çine yatağan yolu daha yakın ve daha düzgün gibi görünüyor bilemedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Ben geçen hafta arası İzmirden Bodruma giderken aydın-çine-yatağan-Milas-Bodrum şeklinde gittim.Yolu uzattım biraz ancak çok rahat gittim yollar çok rahat ve sakindi.Size bu yolu tavsiye ederim.

çok teşşekkür ederim tavsiye için. yollar çift yol dimi? bayramda gidiceğim için kesin yoğunluuk olur ama bakalımyavaş yavaş gideriz.
    Evet nazilli-aydın-yatağan-çine-milas-bodrum yolu en mantıklı yol yollar çift gidiş geliş dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    evet evet çift yollar.
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Salı günü Ankara'dan Bodrum'a yola çıkıyorum. Navigasyonda baktım, o da en uygun olarak bu yolu veriyor.
    Tavsiyenize uyacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.