Şimdi Ara

İstanbul Ankara İzmirdeki kızlar da kezban mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğudaki kızlar garipler. Günaydın desen evlilik teklif etmişsin havasına girerler. Erkek selam vermezse kendileri selam vermez, adım atmaz. Büyük şehirlerdeki kızlar öyle değildir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişiden kişiye çok fazla değişiyor bölgeyle alakası yok ama benim gördüğüm kadarıyla Doğudaki kızlar daha feminen (kadınsı) ve daha uslu sadık gibi

• meola147of kullanıcısına yanıt

Okumamış olanları öyle olabilir ama geneli öyle değil. Batıdan gelen kızlar daha sıcak kanlı oluyor. Sohbet etmekten çekinmiyorlar. Ama doğudakiler öyle değil.

• Alakası yok hocam 19 yaşındayım doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum burada da aşırı derecede kezbanlık var bunun sebebi ortalama bir kıza bile günde 20 kişinin yazması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim buraya batıdan gelen kızlara bakıyorum hepsi sıcakkanlı konuşkan. Çok rahat muhabbet edebiliyorum. Ama doğulu kızlarla olmuyor. Nasıl oluyor anlamadım

• Kısaca türk kızı

• ankara kızları ukala olur ..odun gibidirler...kendilerini nimetten sayarlar.

istanbul ve izmir kızlarının sosyal ve cana yakın oldugunu düşünüyorum özellikle izmirin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adana’daki kızlar daha samimi rahatça tanımadığım kişilerle konuştuğum oluyordu afadersin Anadoluda odun gibiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bolge fark etmiyor maalesef. Erkekler bu sekilde davranmaya devam ettikce kizlar da ona gore muamele yapicak. Fakat hasret kaldik soyle duzgun kafa dengi bir kizla sadece arkadas seklinde sohbet etmeye. Hergun ayri bi sekilde nefret ediyorum

• Türk kızı en iyisidir ve en iyiyi seçer. Ya arkadaş herkes en yakışıklıyı en zengini en akıllıyı en güçlüyü arıyor aşk değil böyle aşkın ızdırabını ya bit kadar değeri yok ama abazanlık ta kötü bir karı şart

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi düşünüyorum hocam.

• Ya hocam en iyisi değil de öyle hissediyorlar. Boş bir ego var sadece.

• deniz006 kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini bilmiyorum ama İstanbul kızları iyi hocam. Gittiğim zamanlar, daha sıcak geldiler bana hep . Daha özgür hissediyorlar sanki. Ben Kocaeli'de yaşıyorum buradakiler soguk mesela. Gergin bir havaları var gibi geliyor bana niyeyse.

• Bölge insanı çok fazla fark ediyor… 2 ay askerligi bayburta yaptım insanları yabani gibiydiler… sonra trabzona gittim insanlar daha sosyaldi orada kısa zamanda 4 adet sevgilim oldu… askerlik yapanlar bunu daha iyi derecelendirebilir mesela askerde istanbullu vardı fırlatmaydı bizim bilmedigimizi istanbullu biliyordu çünki çocuk sosyal hayat görmüş… kayserili vardı tam bir üç kagıtcıydı içi fesat doluydu uyanıktı… ankaralılar bende dahil çok saftirik be agır başlıydılar… aktif sosyal şehir hayatı insanı açıyor… askere gitmeden öncede bir ton kızın peşine düştüm parkta kızlara arkadaşlıkmı teklif etmedim her şeyi yaptım otobüste bile kızlarla tanıştım… parkta otururken yanıma iki tane kız oturdu konuştuk vs tipte yerinde ama buna ragmen bu gudumsüz ankarada hiç sevgilim olmadı… farklı yerde yaşasaydım böyle olmazdı…

• deniz006 kullanıcısına yanıt
    Hocam izmir ve ege bolgesi hakkinda ne dusunuyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.