Şimdi Ara

İstanbul - Alanya arası nerede radarlar var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam hayırlısıyla yola çıkacağız. Kütahya Afyon Burdur üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz radar noktalarını, şuraya muahakkak dikkat et şu hızla geç dediğiniz yerleri yazarsanız sevinirim.

• Siz hız sınırları kurallarına uyduktan sonra radarın nerede olduğu önemli değildir.
  • Deep Hypnosis kullanıcısına yanıt
    Hocam uyuyorum uymasına da Osmancık tan gece 1 de 66 km hızla geçtim diye 412 lira ödemiştim. O yüzden bilmekte fayda var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raiser34

Hocam uyuyorum uymasına da Osmancık tan gece 1 de 66 km hızla geçtim diye 412 lira ödemiştim. O yüzden bilmekte fayda var :)

Hocam Radar Beep diye bir uygulama var Android'de, deneme fırsatım olmadı ama bir deneyin isterseniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radarbeep&hl=tr
  • Her konuda rastlaşıyoruz hocam Alanyaya gelmeden okurcalar, avsallar, konaklı da hep oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afyon'dan Alanya'ya kadar o tarz hız sınırı çok düşük olan sabit radar yok bildiğim kadarıyla. Öncesini net bilmiyorum sanırım Bozüyük taraflarında olsa gerek.
  • kütahyada eds var tem de bir hamburgereci vardı(üst geçit) onun oralar da var. bozüyükte yine kameralar var. manavgat alanya arası var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURRAT -- 25 Kasım 2016; 23:2:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bozüyük
  • Ben de uzun yol yapıyorum androidde hız kamerası diye bir uygulama kullanıyorum tavsiye ederim.

• Valla Afyon'dan Burdur'a kadar kapattım geldim yolda müsaitti

• alanya tabelasını gördün mü sahil yolunda 70 i geçme öperler
  • Bozüyükte tedes var hem girişte hemde çıkışta. Kütahya ve Afyon girişlerinde seyyar radar olabiliyor. Yine Burdura girerken dikkat. Ve en yenisi Çeltikçide tedes var 50 km hıza düşmek gerekiyor. Antalya içinde yoktu geçen yaz. Aksu sonrasını bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.