Şimdi Ara

issizlik sona erecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iskur issizlik maasi alan issize 3 kere is teklif edecek. Eger ki sahis üçünü de kabul etmezse kişi issizlik maasini iptal edecek 1 yil boyunca.
    2018 de kanun yasalascak.
    Kaynak fox haber

Ee iskur alakasiz is teklifi ederse adam ne yapacak

Yazi duzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 26 Haziran 2017; 16:58:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit; Degistirdim
    Bence issizlik maasini tamamen kaldirsinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 24 Haziran 2017; 10:42:16 >
  • Her üniversite mezunu kendi bitirdiği bölümün işini yapacak diye bir şey yok. Ne iş verilirse onu yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CE6080B0 -- 24 Haziran 2017; 10:6:35 >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FutbolDelisi99

Her üniversite mezunu kendi bitirdiği bölümün işini yapacak diye bir şey yok. Ne iş verilirse onu yapacak

Evet bir blok daha geliyor.
  • Bu varya bu GASPtır. Yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe ihtiyacı olan insan çalışır iş beğenmemezlik yapmaz. Öyle ben üniversite mezunuyum o iş'de çalışamam olmaz. Gayet yerinde bir uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CE6080B0 -- 24 Haziran 2017; 10:42:2 >
  • quote:

Her üniversite mezunu kendi bitirdiği bölümün işini yapacak diye bir şey yok. Ne iş verilirse onu yapacak

O zaman niye okuyor; niye vakit kaybediyor sınavlarda dirsek çürütüyor, beyin patlatıyor? O zaman neden o bölümler var, neden öyle bir okul var?
  • Ripper Roo kullanıcısına yanıt
    Ne iş olursa iş beğenmeyen üniversite mezunları da bir yerden başlamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CE6080B0 -- 24 Haziran 2017; 13:2:57 >
  • quote:

Okumasın bana mı okuyor ? Ne iş olursa iş beğenmeyen üniversite mezunları da bir yerden başlamalı.

Böyle bir beyin yapısına ne söylenebilir ki. Neyse sen takıl kafana göre.
  • Esas bu kafayla üniversite mezunu işsizler daha çok ağlar üniversite bitirdim işsizim diye. Bakıyorsun üniversiteyi bitirmiş 2 senedir işsiz. Neyi bekliyorsun ? Kendi alanımda iş bulamıyorum. Başka iş yap. Yok olmaz. Olmazsa kal böyle o zaman işsiz olarak.
  • Para bitti. İşsizlik fonunu direk büyük patronlar ile bakanlar ve oğulları paylaşacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Edit; Degistirdim

işsizlik sigortası primide kalksın o zaman.bedavadan para vermiyor devlet.misliyle topluyor zaten

3 senem dolar dolmaz .işsizlik maaşımı alayım hemen
    son 3 senede 1080 günün tamamlanmasına 60 gün kalmış.
    ne kadar maaş veriliyor asgari ücrete bilen var mı ?
    10 ay 710tl mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 24 Haziran 2017; 12:56:33 >

• ota , buta güzel uygulama diyenleri.

emekli olmak için kıvrana kıvrana sürünürken görücem

ne yapın edinde kendinizi kurtarmaya bakın.

bunlar iyi günleriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Edit; Degistirdim

işsizlik sigortası primide kalksın o zaman.bedavadan para vermiyor devlet.misliyle topluyor zaten

3 senem dolar dolmaz .işsizlik maaşımı alayım hemen
    son 3 senede 1080 günün tamamlanmasına 60 gün kalmış.
    ne kadar maaş veriliyor asgari ücrete bilen var mı ?
    10 ay 710tl mi ?

Zaten resmen hirsizlar. Ben yurt disinda calisiyorum SGK borcu yazmislar 8 kusur bin TL. Para degil, odenir de niye odeyeyim arkadas! Ben Turkiyeye geldigimde ozel hastahaneye gidiyorum zaten. Issizlik sigortasi primi zaten apayri bir hirsizlik. Issizlik maasi apayri bir gereksizlik. Bence eski sisteme geri donulse keske ama donulmez. Neden? Devletin kasasina para lazim...

• Elini tasin altina koymuyorlar lavuklar kolayi var tabi zorla ise sokarsin.. Neyse ki yol yapiyorlar kopru avm rezidanslar toplu konutlar yapiyorlar. Vatandasa para kazandiracak calisip yatay istihdama yönelik hicbisey yaptiklari yok.. En fazla yaptiklari sey istanbula gebzeye fabrika kurmaya azcik uzucundan tesvik vermek. Geri kalan 80 sehir adam degil tabi.kasada para yoksa devlet malindan satarlar yine betön dökerler.. Bunlarin kicini yalayan seçmene de haktir süründürülmek..

Meclisteki haramzadeler her ay atm den 20.000 lira taze taze cekmeyi biliyor ama iş çalismaya gelince asgari ücreti bile haketmiyorlar.. Hersey olacagina varir..

Simdi diger yandas firildaklar da gelir bu yasayi savunur..

Nasil olsa 1 milli beraberlik 1 elhamdulillha kardesligi diyorsun ay sonu fatruralarimiz ödeniyor zatenn.

• Bende her üniversite mezununun kendi işini yapması gerektiğini düşünüyorum ancak "iş işteyken aranır" diye bir laf vardır. İnsanlar çalışırken de iş arayabilirler. İşsiz kalıp, aylarca işsizlik maaşıyla pinekleyen insanlar var ancak bu insanlar bir şekilde çalışmaya zorlanırsa, sonrasında kendi işini yapabilmek için kendini geliştirmeye daha çok önem verecektir.
  • Görülüyor ki bu işlere kafan basmıyor. Çok zorlama bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi de suan ki sistem zaten boyle isliyor. Ayrica issizlik maasi alman icinde haksiz yere kovulmus olman lazim. Istifa ederek ciktiysan zaten para vermiyorlar. Su anki sistemde Iskur seni gorusmen var, su adrese su saatte git diyor. Senin nerede oturduguna, yol masrafin ne kadar tutacagina falan karismiyor. Halkali'dan Tuzla'ya git diyor sana. Olumlu yada olumsuz olsun farketmez o gorusmelere gitmen lazim, yoksa uc taneye gitmediginde issizlik maasini kesiyorlar.
  • işsizlik fonunda biriken paraları suriyeli göçmenlere harca , işsiz kalanların maaşlarını kes , ulan bu ne güzel ülke

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.