Şimdi Ara

İSS'lerin BTK Kararlarını Tüketicinin Aleyhine Çevirmesine Dur Diyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durum ortada bizler AKK kalkacak diye beklerken İSS'ler inanılmaz bir hamle yaparak vatandaşın kalbine/cebine/internetine darbeyi vuracak gibi görünüyor. Şu anda Türksat ve Superonline bu kabul edilemez paketleri bayilerine duyurmuş...

Buna karşı BTK'ya ve THH'ye şikayetler elbette gelecektir ama bizler bundan önce sosyal medyada bir etiket belirleyelim bu kararın yok sayılması ve bypass edilmesine karşı tepkimizi gösterelim.

Ekleme 1

#KotaAdilDeğil

#BtkYokSayılamaz

#1MayıstaAkkGittiKotaGelmesin

#BtkİsslereDurDe

#İsslerBtkyıYokSayıyor

Bunlar olabilir belki, kesinlikle tepkisiz kalınmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 29 Nisan 2017; 17:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes sosyal medyada olsun gerek telefon ederek şikayetlerini dile getirse varmısınız ?

Boykot edelim sonuna kadar hakkımızı arayalım ?
  • Kota düzenini uygulayan İSS'leri BOYKOT ediyoruz.NET söylüyorum BTK Yaptırım Uygulamalıdır!

• Arkadaşlar etiket(#hastag) önerilerinizi de yazın, boykot ise boykot, ben hesabımı hemen dondurabilirim 1 Mayıs'tan itibaren.

• Eğer ortak bi karar alınıp hareket edilmezse bunu kabul etmiş oluruz sözlükler , sosyal medya birleşip sessimizi duyurmalıyız ?

Neyse benim fikrim bu

Nasıl olucaksa ben varım
  • #KotaAdilDeğil

#BtkYokSayılamaz

#1MayıstaAkkGittiKotaGelmesin

#BtkİsslereDurDe

#İsslerBtkyıYokSayıyor

Bunlar olabilir belki, kesinlikle tepkisiz kalınmamalı.

• Çok basit beyler, hepiniz tekrar Türk Telekom'a geçersiniz olur biter Kahkahalarla gülüyorum şimdi sol ve kablonetcilere Dimyata pirince giderken elinizdeki sınırsız internetten de oldunuz. Gene tek uygulayan Türk Telekom, kablonetle Superonline kullananlar fena ..te geldi Kotaya mahkumlar Ee en iyisi soldu hani, kablonet harikaydı, kullanıcı dostuydu Demek ki sınirsizi istemeyen altyapısı yetmeyen bunlarmis. Kotanın sebebi bunlarmis. Hadi versin size Superonline 100 mbit sınırsız internet :D süper altyapısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 29 Nisan 2017; 17:38:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer konuya da yazdım buraya da ekleyeyim: Bu iş Aral'ın yaptığından çok daha fena bir iş.

Aynı interneti kullanan birisi kat kat daha fazla fatura ödeyebilir bu tarifeler ile, şu anda millet AKK'li tarifelere taahhüt verdiği için anlayamıyor veya anlayamayacak ama normalde 300GB internet kullanan birisi şu anda 30TL(Türksat 25Mbps 25GB AKK sanıyorum fiyatı bu idi) fatura ödeyerek bu hizmeti alabiliyor. Şimdi ise 25GB kotadan sonra paralı olacak; ya 275GB*2TL=550TL daha ödeyecek, ya da 3*100GB=135TL'ye ilave kota almak zorunda kalacak. Bu korkunç bir zam, sadece böyle olsa yine kötü(iyi diyemedim) üstelik kotalı paketler aşırı pahalı, çok az miktarda internet kullananlar bile yüksek bedeller ödemek zorunda kalacaklar böyle olursa...

• bir birimizle dalga geçmeyı kenera bırakalım da bu işlere nasıl çözüm bulacagız yarın bır gun diğer iss lerın de boyle bırsey yapmayacagı ne malum
  • internetten boykota devam edin siz, çok fark edecek ya. internette kotaya hayır başlığı açıldığından beri diyorum ben: büyük çaplı bir eylem yapılmadığı sürece bu kan emicilerin borusu ötmeye devam edecek.
  • Beyler yılmak yok bimere cumhurbaşkanlığına bombardımana devam

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

Çok basit beyler, hepiniz tekrar Türk Telekom'a geçersiniz olur biter Kahkahalarla gülüyorum şimdi sol ve kablonetcilere Dimyata pirince giderken elinizdeki sınırsız internetten de oldunuz. Gene tek uygulayan Türk Telekom, kablonetle Superonline kullananlar fena ..te geldi Kotaya mahkumlar Ee en iyisi soldu hani, kablonet harikaydı, kullanıcı dostuydu Demek ki sınirsizi istemeyen altyapısı yetmeyen bunlarmis. Kotanın sebebi bunlarmis. Hadi versin size Superonline 100 mbit sınırsız internet :D süper altyapısıyla.

Yakında Türk Telekomda açıklar burda sizin için uğraşıyoruz Türksat hala harika benim için ben 2019'a kadar BTK'nın kararına uygun şekilde kullanır 2019'dan sonra
    6 ay daha 100Mbit AKK'siz kullanırım bana koyan bişey olmaz AKK kalkarken zaten fiyatları mecbur düzenliycekler taahütü erken bitenler nolcak onlar için uğraşıyoruz daha Türk Telekom'a gelene kadar TürkNet'i var Vodafone'u var ohoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 29 Nisan 2017; 23:30:13 >

• #budamigoldegil

#yetmezamaevet

#kurtarbizibasgan

#padisahimcokyasa

#rabbimverdikceveriyor

• Hala çok geç değil, bu kararlar geri alınmalıdır.
  • olacakları görüp bizde 100mbps100GB'a geçtik sinema kanalları dahil gelen fatura 79,99 2019 Haziran'a kadar devam.
    24mbps gün içinde oldukça yeterli geceleri'de zaten koyduğum listeler 1-2 saat içinde bitiyor eskisi gibi günlerce PC açık kalmıyor.

Burda asıl problem belediyeler fiber döşemedeki engeller,yurtdışı çıkışlarındaki tekel,interneti izlemek için zorunlu trafik yönlendirmeleri.

Yeni abonelik yapacaklar iyi hesaplamalı.TTnet bile hala yalın internet adı altında para alıyormuş bakarken gördüm.
  • Burdaki 3 5 kisinin boykotuyla bir sey degismez. Yapilacak sey hala avantajli fiyatlara sahipken somurebildiginiz kadar somurun taahhut sonrasi da turknet gibi avantajli diger isslere gecersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük kıpırdanmalar başlamış ama hala 1 Mayıs öncesinden çok uzakta internet tarife ücretleri. Derdimizi anlatmalıyız arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.