Şimdi Ara

İSS'ler , Mobil Operatörler Tüketicinin Kanını Emecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 çok zorlu geçecek BTK ve Ulaştırma Bakanlığı koltuk doldurmaktan başka bir işe yaramıyor tüketici zaten asgari ücretle geçinmeye çalışıyor bu firmalar neden tüketicinin kanını emmesine izin veriyorsunuz anlamıyorum.

Zamlar , Ekstra kurallardan doğan ekstra ücretler , ekstra paketlerden kaynaklı ücretler , Tüketici kısıtlamaya giden her yola başvuru ne ararsanız var BTK ve Ulaştırma Bakanlığı neden uyuyor neden sesi çıkmıyor tüketiciyi korumuyorlar yazıktır günahtır YETER!

Ben neden İnternetimi başkasıyla paylaşıyorum diye 9 TL ekstra ücret isteyecek anlamıyorum zaten internetin kotası var hangi ülkede bu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 24 Aralık 2018; 3:0:55 >

zaten berbat olan altyapılarına zam üstüne zam

sağlam altyapıları olsaa hadi eyvallah hizmet var 9 tl helal olsun

hız desen düşük zaten insanlar geçinemiyor bunların dini imanı para olmuş arkadaş bari alıyosunuz yatırım yapın
  • Türkiye de telekom sektörü altyapı kavgalarının ve Türk Telekom'a özel tekel statüsü verilmesinin sarmalında eriyip gitti. Son bir kaç yıldır inanılmaz değer kaybetti telekom sektörü. İşler ülke adına hiç iyiye gitmiyor.

Turkcell'in New York borsasındaki (NYSE) son 5 sene hisse grafiği:

İSS'ler , Mobil Operatörler Tüketicinin Kanını Emecek!

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.