Şimdi Ara

Yeni Türk Telekom 5G Paketleri ve Kullanıcıya Sunduğu Fırsatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

•  

Paketlerin içeriklerini, fiyat avantajlarını ve hangi kullanıcı ihtiyaçlarına uygun olduğunu ele alarak, 5G’nin günlük hayatımıza nasıl katkı sağlayabileceğini gösteriyoruz. Ayrıca, Türk Telekom’un 5G ile abonelerine sağladığı ek avantajlar ve kampanyalar hakkında da bilgi veriyoruz.

Aboneler artık yüksek kalitede video izleme, online toplantılar, oyun ve içerik indirme süreçlerinde daha hızlı ve sorunsuz bir deneyim yaşayabilecek. Bunu hem mobil tarife hem de taşınabilir cihazlarla istedikleri her yerde yaşayabilmeleri mümkün. Sizler Türk Telekom'un 5G ile birlikte sunduğu avantajlar hakkında neler düşünüyorsunuz? 

• sınırsız diye bir şey yok. Olta başlık atmayın.

• Once dogru duzgun ceksinler sonra yapsinlar paketi.

• Aynen bugün beni aradılar inanılmaz paket ve fırsat sundular aynı pakete aynı internete 370 öderken 560 dediler bu fırsat bir daha asla gelmez deyip hemen kabul ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ

Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN
  • Ailece Prime Düşün Tarifesi tarifesini kullanan var mı? Numarayı taşıyıp bu tarifeye geçmek istiyorum.

• Paketler sınırsız değli ve eskisinden pahalı, halkı yanıltmıyor mu bu haber ve resim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.