Bildirim
Yeni Türk Telekom 5G Paketleri ve Kullanıcıya Sunduğu Fırsatlar!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sınırsız diye bir şey yok. Olta başlık atmayın.
-
Once dogru duzgun ceksinler sonra yapsinlar paketi.
-
Aynen bugün beni aradılar inanılmaz paket ve fırsat sundular aynı pakete aynı internete 370 öderken 560 dediler bu fırsat bir daha asla gelmez deyip hemen kabul ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hakiki dost sıkıntılı zamanlarda,senin gurur ve izzet-i nefsini kırmadan sana yardım edendir. İMAM ALİ
Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ
Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN -
Ailece Prime Düşün Tarifesi tarifesini kullanan var mı? Numarayı taşıyıp bu tarifeye geçmek istiyorum.
-
Paketler sınırsız değli ve eskisinden pahalı, halkı yanıltmıyor mu bu haber ve resim?
En Beğenilen Yanıtlar
|
Aynen bugün beni aradılar inanılmaz paket ve fırsat sundular aynı pakete aynı internete 370 öderken 560 dediler bu fırsat bir daha asla gelmez deyip hemen kabul ettim.
|
|
sınırsız diye bir şey yok. Olta başlık atmayın.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler