Şimdi Ara

İSS Değiştirmek Artık Daha Kolaylaştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSS açılımı:İnternet Servis Sağlayıcı'dır.

Herhangi bir İSS'de kaldığınız zaman Türk Telekom'a geçirin oradan ise bizim İSS'ye taşıyalım şekilde yanıtlar alıyorduk artık mobil operatörler gibi artık işimiz daha kolaylaştı artık aboneliğimizi nakil yapmak için Türk Telekom'a taşı sonra tekrar İSS'ye taşı gibi sorunlardan ve faturalardan yırtıyoruz.

Türk Telekom altyapımın 35 Mb desteklememesinden dolayı kafasına göre paketimi düşürdü ve hızımı düşürüp Adsl'ye geçirdi iyi hoş güzel ama paket fiyatı aynı kalmıştı bende şikayet kaydı oluşturup iptal edeceğimi bildirip Türknet'e nakil aldırdım.

Nakil yaparken çıkacak cezai bedeller size aittir ve eğer geçeceğiniz İSS cezai bedelinizi karşılıyorsa kesinlikle bu konu hakkında görüşün bazı İSS'ler 120 TL'ye kadar bazıları ise 200 TL'ye kadar karşılıyor.

İSS'ler karşılıyor derken şunuda bilgi edinmenizde fayda var siz cezai bedeli ödeyip dekontu İSS'ye gönderdiğiniz zaman bunu aylık geleceği faturalarından düşmektedir.Türknet 120 TL'ye kadar karşıladı diyelim 2 ay sizden ücret almayacaktır gibi diyebiliriz.

Türk Telekom'dan bir çok yurt içi ve yurt dışı ping değerlerini yaptım.Türknet'e geçtiğim zaman YAPA yane AKK'siz olarak Ping değerlerini karşılaştıracağım çok sorular geliyordu Online oyun oynayanlara gayet net bir şekilde cevap vereceğim.

• TT DEN TURKNETE TAŞIMAK İSTİYORUM BU İKİ BELGEYİ Mİ İMZALAYACAĞIM SADECE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik başvurusu yapıyorsunuz bu belgeler ile birlikte Türkne'ede belgeler veriyorsunuz bu belgeler sadece nakil işlemleri için abonelik başlangıcı için Türknet'ede belge vermeniz gerekir.

Yane 6 tane abonelik sözleşmesi imzalayacağınıza 10 tane belge imzalayacaksınız ve nakil yapacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut İşletmeci : TTNET A.Ş
    Burayı siz mi doldurdunuz? Yoksa TTNET Altyapısını kullandıkları için onlar mı öyle yazmış?

Kısmetse Temmuzda nakil için başvuracağım ama cezayı ödemekten korkuyorum. ( TTNET Sözleşme bitimine 60 gün kalacak )

TürkNete ne söylemem gerekiyor onu da bilmiyorum. Mobil operatör gibi kolay ama tecrübe olmayınca şüphe ediyorum her şeyden
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Turknet'e başvurduğunuzda karşınıza üç seçenek çıkacak:

Sabit telefonunuz var ise numarasını, yalın xdsl abonesi iseniz 88 ile başlayan 10 haneli xdsl hizmet numaranızı giriyorsunuz, sıfırdan bağlantı için hattım yok seçiyorsunuz.

Mail adresinize gelen evraklar, yaptığınız bu seçime göre otomatik hazırlanıyor. Eksiksik olarak imzalayıp turknet'e gönderdiğinizde iptal ve geçiş işlemlerini onlar yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Turknet'e başvurduğunuzda karşınıza üç seçenek çıkacak:

Sabit telefonunuz var ise numarasını, yalın xdsl abonesi iseniz 88 ile başlayan 10 haneli xdsl hizmet numaranızı giriyorsunuz, sıfırdan bağlantı için hattım yok seçiyorsunuz.

Mail adresinize gelen evraklar, yaptığınız bu seçime göre otomatik hazırlanıyor. Eksiksik olarak imzalayıp turknet'e gönderdiğinizde iptal ve geçiş işlemlerini onlar yapıyor.

Kolay görünüyor. Ev telefonumuz var kullanmıyoruz internetin hatrına tutuyoruz sırf :)

Ayrıca kredi kartı olmadan başvuru yapılmıyor sanırım. Modemim hazırda var. Başvuru süresinde ne kadar ücret ödeniyor?
    İnternetten başvuruda kredi kartı istiyor, kredi kartsız olarak telefonla başvuru yapabilirsiniz. Başvuru ücreti diye birşey yok, sadece çıktı ve kargo masrafınız var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kredi kartım vardı iptal ettirmiştim bu sorunu şu şekilde çözebilirsiniz herhangi bir banka kartınıza ait sanal kart oluşturun ve bu bilgileri Kredi kartı gibi girin sistem kabul edecektir.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Yapmıştım sanal kartı çok güzel oluyor o :)

O zaman kredi kartına fatura vb. yok. Kağıt olarak eve geliyordur. Ben kredi kartını girince fatura ona geliyor sandım

Ayrıca telefonla yapmak da mantıklı sanırım. Konuşarak daha iyi halledilir gibime geliyor
    Kredi kartı istemesinin amacı otomatik ödeme talimatı almak. Müşteri hizmetlerini arayıp talimatı iptal edebilirsiniz.
  • Benim işlemlerim böyle oldu :

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126662248
  • Bu olay her iss de vardi ki yeni birwey degil bu olay sayin konu sahibi

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Kardeş Ziraat bankkart ile yapabilir miyim. Kredi kartı değil banka kartı. Bende ininal kart var o da olur mu

• eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Eskiden geçiş yapılmıyordu kaç kere ben denedim.

Türk Telekom'a geçip tekrar Herhangi İSS'ye geçiliyordu artık bu olay kalktı.
  • hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum Bankanızı arayıp sormanızda fayda var ben Garanti üzerinden yapmıştım bir çok banka ile sanal kart yaratabiliyorsunuz.
  • Biz herhangi bir kredi kartı numarası falan vermedik. Fatura gelince bankaya faturayı ibraz edicez. Otomatik ödemeyi banka halledicek.
    Eğer kart numarası verirseniz banka değil ISS parayı çeker.
  • Ping değerlerini alabilir miyim TTNet'e kıyasla?
  • Test yapmaya çalışıyorum.

Yurt içi ve Yurt dışı kıyaslamasını gerçekleştirip forumda hepsini yayınlayacağım TTnet tamam Türknet'e bugün 3:20'de geçiş yapıldı.

Hattım aktif hızım TTnet'e göre daha iyi durumda Vdsl sinyali verirlerse daha iyi olacak.
  • Epeydir taşıma yapılıyor geçmişte Doping kullanmışlığımız var bu şekilde.
    Ancak problem şu ki seni geçişte berbat bir porta atabiliyorlar.
    Eskiden 16 alırken sonradan 8'i zor alabiliyorsun.
    Telekom'daki bu tarz cambazlıklar oldukça mecburen herkes devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.