Şimdi Ara

israile karşı çıkan 2 adam var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spider-böcek

Eğer ki kim hırsızlık yapmışsa bu milletin hakkini yemisse inşaallah ne bu dünyada nede öteki dünyada rahat yüzü görmez. Hadi kuldan utanmiyorsunuz allahtan da mi korkmuyorsunuz.

Eğer kimki hırsızlık yapmayıp iftiraya uğruyorsa o iftiracılara ne olsun? Bu dünyayı bilmem ben öteki dünyada cennet yüzü görmesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Eğer ki kim hırsızlık yapmışsa bu milletin hakkini yemisse inşaallah ne bu dünyada nede öteki dünyada rahat yüzü görmez. Hadi kuldan utanmiyorsunuz allahtan da mi korkmuyorsunuz.

Eğer kimki hırsızlık yapmayıp iftiraya uğruyorsa o iftiracılara ne olsun? Bu dünyayı bilmem ben öteki dünyada cennet yüzü görmesinler

Gülen aynısını dedi diye neler dediniz adama?

Çok laf yalansız , çok mal haramsız olmaz.

• quote:

quote:

Aynisi onun içinde geçerli. Ama şöyle birşey var herkesin maaşı belli ama mal varlıkları dudak ucuklatiyor nereden geldi diye de sorarlar adama

• CNNde duydun Zafer Çağlayan siyasete atılmadan önce durumu çok kötüymüş hisselerini bile satmış son çare olarak.Bakan maaşı iyi demekki 700.000 TL bir saat için.Vergisiyle falan 1.000.000 TL..Akhenaton mu biri vardı çizdirdi kendini kulaklarını çınlatalın eski parayla 1.000.000.000.000

• quote:

quote:

quote:

Aynisi onun içinde geçerli. Ama şöyle birşey var herkesin maaşı belli ama mal varlıkları dudak ucuklatiyor nereden geldi diye de sorarlar adama

yine aynısını yapıyorsun. bilmeden görmeden hükme varıyorsun.
    senin söylediğindne farklı bişi demedim.
    sen dedinki caldılarsa şu bu olsun.
    bende dedimki tama caldılarsa oyle.
    ama ya calmadılarsa? o iftirayi atanlar ne olsun ? ben bu dünyada istemedim işi ahirete birakıyorum. benim için mühim olan orası.
    o yuzden bunda gocunacak bişi yok

edit:

ben bakanlardan bahsetmiyorum. onlar umurumda değil. ben tayyip erdoğandan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 26 Ocak 2015; 20:01:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

saçma sapan yorum yapmayın
    sanki senin cebindeki parayla almış arabayı merak ediyorsun forumun araba kısmını incele ne araba kullananlar var

ancak böyle bir cevap vermen beklenirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

CNNde duydun Zafer Çağlayan siyasete atılmadan önce durumu çok kötüymüş hisselerini bile satmış son çare olarak.Bakan maaşı iyi demekki 700.000 TL bir saat için.Vergisiyle falan 1.000.000 TL..Akhenaton mu biri vardı çizdirdi kendini kulaklarını çınlatalın eski parayla 1.000.000.000.000

Hocam onların hesabına gore asgari ücret alan birinin evi arabası ve bankada da parası olması lazim ama durum ortada onlar aldıkları o maaslarla nasıl o kadar şeye sahip olduklarını söylesinler de bizde onu yapalim zengin olalım :-)

• Hocam akil var mantık var millet vekillerine bakin başbakana cumhurbaşkanına bakin neden o makama gelmeden önce çok az mal varliklari varken o makama geldikten sonra para içinde yuzuyorlar? Eğer ki sen tüm bunları aldıkları maaşlarıyla aldıklarını dusunuyorsan o ayrı

• quote:

Hocam akil var mantık var millet vekillerine bakin başbakana cumhurbaşkanına bakin neden o makama gelmeden önce çok az mal varliklari varken o makama geldikten sonra para içinde yuzuyorlar? Eğer ki sen tüm bunları aldıkları maaşlarıyla aldıklarını dusunuyorsan o ayrı

bak yine laf cambazlığı.
    sen akıl mantik yürütmedin. direkt basttın bedduayi.
    ucu sana dokununca neden akla mantığa sığındın?
    çok basit bir yorum attın. göle maya çalar gibi ya tutarsa ile olmas bu iş. bende ya tutmazsa dedim? okadar.
  • Mesajlarimi önyargısız okumadiginiz için anlamadiniz hocam. Aynisi onun içinde gecerli dedim buda demek oluyor ki eğer öyle birşey yoksa iftira atiliyorsa soylediklerim iftira atanlarada gelsin. Benim yaram yok gocunayim hirsizlik yapmadım :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

biri erdoğan var biri ahmed nejad ikiside yolsuzlukla suçlanıyor. vay anasının işe bak la ne tesadüf ama

Evet o yüzden israil ile ticaretimiz durmadan gelişiyor
  • Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde bir mitingi sırasında parmağındaki yüzüğü çıkarmış ve “Bu benim tek mal varlığım” demişti .Suan için dünyanın en zengin liderleri arasında gösteriliyor ,servetini 730 kat artırmıs hamdolsun!

[simage]http://zete.com/wp-content/uploads/2014/07/erdo%C4%9Fan-
    y%C3%BCz%C3%BCk.jpg[/simage]

Birgün yine kendileri su acıklamayı yapmıstı ,tarih :1999

israile karşı çıkan 2 adam var
  • antgozetim kullanıcısına yanıt
    Bence tartışmaya son noktayi koydunuz tebrikler hocam :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Mesajlarimi önyargısız okumadiginiz için anlamadiniz hocam. Aynisi onun içinde gecerli dedim buda demek oluyor ki eğer öyle birşey yoksa iftira atiliyorsa soylediklerim iftira atanlarada gelsin. Benim yaram yok gocunayim hirsizlik yapmadım :-)
    quote:

Orijinalden alynty: spider-böcek

Mesajlarimi önyargysyz okumadiginiz için anlamadiniz hocam. Aynisi onun içinde gecerli dedim buda demek oluyor ki e?er öyle bir?ey yoksa iftira atiliyorsa soylediklerim iftira atanlarada gelsin. Benim yaram yok gocunayim hirsizlik yapmadym :-)

hyrsyzlyk yapmak kadar hyrsyzlyk yapmayana iftira artmak ta kötüdür suçtur günahtyr.
    gocunma kysmy iftira kysmy. yani szi beddua ederken akla manty?a gerek yoktu. ben e?er iftiraysa dedi?imde akla manty?a sy?yndyk.
    beddua yerli yersiz yapylmaz. haksyzyere olursa oyle bir teperki allah korusun

• Ben haksiz yere yapmadım ki kim hırsızlık yapmışsa dedim elbet yapan vardır :-)

• Benim kurban oldugum Allah'ım okadar büyükki "Evlatlarıma helal lokma yedirdim" dedirttirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Ben haksiz yere yapmadım ki kim hırsızlık yapmışsa dedim elbet yapan vardır :-)
    quote:

Orijinalden alynty: spider-böcek

Ben haksiz yere yapmadym ki kim hyrsyzlyk yapmy?sa dedim elbet yapan vardyr :-)

bende aynysyny dedim. hirsizlik yapana kar?y senin söylediklerine amin .
    kim ki hirsizlik yapmayana iftira atar ozamanda benim söyledi?ime amin .
  • Aynen hocam o konuda hemfikiriz

• 17 : 25 e telefonumun saatini kurdum hirsizligi yolsuzluğu 1 gün dahi unutmayim diye...

• yolsuzluk ve torpilin olduğu konusunda herkes hemfikir herhalde.Sınavsız atamaların sebepsiz zenginleşmenin olduğu yerde kendi geleceğini feda etmek isteyen var mıdır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.