Şimdi Ara

İSRAİL ÜLKEMİZDEN TOPRAK SATIN ALDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilen duyan arkadaşlar varmı duyduğuma göre israil urfa tarafından toprak satın almışlar bu doğrumu. varsa satanlar vatan HAİNİ dir yazacak çok şey var ama tatil alırız

• Toprak alıyorlar zaten her ilden arsa, ev alma hakları var. Ama israil ile israil vatandaşını, iş adamını karıştırmamak lazım. Keza bizim insanımızda yabancı ülkeden toprak satın alabiliyor.
  • Urfayı bilmiyorumda bir zamanlarda biz buralardan (Malatya'dan) binlerce dönüm toprak aldıkları söyleniyordu. Ne derece doğru bilemiyorum
  • aynen o mevzu haberlerde hep dolaşıyor birden kesildi. nolduda kesildi acaba?
  • parayla toprak alınmaz türkiyenin topraklarının 2 sahibi vardır bi fiili sahibi mal sahibi 2. asil sahibi türk milleti türk devleti, fiili sahibi sadece malı kullanır işletir ama üzerinde devlet kuramaz bağımsızlığını ilan edemez.. hürriyet kısıtlayamaz. başka ülkenin vatandaşına satılsada o sadece fiili sahibi olarak kalır zamanı gelince asil sahibi devlet ve millet adına el koyma yetkisine sahiptir bu saatten sonra yerse o toprağı parayla değil kanla alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 23 Mart 2010; 23:51:11 >
  • vatandaş olarak buna karşı çıkmalıyız ev arsa satımını engellenmeli sonra filistinin durumuna düşeriz.bir karış toprak için verdiğimiz canlar ne olacak.bu vatanın toprağını satan haindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

bilen duyan arkadaşlar varmı duyduğuma göre israil urfa tarafından toprak satın almışlar bu doğrumu. varsa satanlar vatan HAİNİ dir yazacak çok şey var ama tatil alırız

O iş kısaca nasıl yürüyor dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım ...

İsrail resmi olarak senden toprak almıyor, istihbarat elemanları sayesinde Türkiye'nin kritik bölgelerinde adamları seçiyorlar
    daha sonra bu adamlara paravan iş yerleri açıyorlar ( örneğin Benzinlik - Ziraat Firması vs )
    bir kaç yıl sonra bu adamlar yavaş yavaş tarla vs alarak Ziraat işine giriyorlar ve nasıl oluyorsa Ekonomik Kriz sebebiyle bütün
    işyerleri "yandım allah" çekerken bu arkadaşların işleri sürekli iyi gidiyor ve sürekli büyüyorlar .

velhasıl kelam bir kaç yıl sonunda Ellerinde milyonlarca metre kare arsası olan 100 lerce insan oluyor ...

ve bence zamanı geldiğinde " Al gülüm ver gülüm " formülüyle bu araziler el değiştirecek .

Yoksa Filistinlilerin israillilere toprak sattığını mı düşünüyordun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alıntı yapamadım arkadaşa.
    o malum yazının sahibi marjinal sözde aydınlarımızdan BASKIN ORAN ' dır.Yazdıgı yazılardan Türk düşmanı oldugunu bilmekteyiz,her türk genci gibi.Bi de güzel bir yazıymış gibi koyuyorsun.
  • Bu işler yabancılara toprak satanlar haindir gibi ateşli gençlik sloganları ile yürümüyor.
    Burada yatırım yapan, ev, arazi alan yabancılar altına teker koyup götürmüyorlar. Tıpkı bizim vatandaşlarımızın da y.dışında aldıkları arazi ve evler gibi.

İsterseniz ülkenin etrafını çin seddi ile örelim hiç yabancı girmesin ?
  • marantz verdiğiniz cevap azda olsa içimi rahatlattı teşekkür ederim.ama her ne olursa olsun hiç bir şekilde toprak şirket satımı olmamalı.1301217_ evet filistinlilerin atalarının yüksek fiyattan toprak sattığını okumuştum bir yerden
  • Toprak satın alabilirler ama ülke kuramazlar. Denizbank bir israil bankasıdır özellikle çiftçiye çok kolay kredi verirler ve günü geçtiği zaman hiç bldirmezler direk ipotekledikleri tapuları satın alırlar.
  • Parayı bastıran alır gardaş. Tüm dünya ülkeleri toplansa yine de engellenemez. Biz de o casus uçaklardan yapıp yapıp satalım onların parasıyla alalım. Tabi örnek olarak. Hani teknoloji diyorum, gelişme diyorum eğitim diyorum. Kronolojik olarak ters dedim ama olsun anladınız siz onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 24 Mart 2010; 0:07:15 >
  • evet filistinlilerin toprak sattığı doğrudur ingilizlere satmışlardır son yüzyılda ortadoğyu şekillendiren ingilizler olmuştur, sonrada filistinlilerden aldığı toprakları yahudilere satmışlardır..
  • şimdi senin çorak bir arazin var diyelimki şehrin hemen çıkışında.Fabrika yapmaya müsait bir yer tarımda yapamıyorsun burada.İsrailli bir işadamı gelse deseki, buraya silah fabrikası kuracağım bana burayı sat dese hemen satarsın.Geçicen o memleketim canım benim seni ben çok severim ayaklarını.Dünyada para konuşur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

şimdi senin çorak bir arazin var diyelimki şehrin hemen çıkışında.Fabrika yapmaya müsait bir yer tarımda yapamıyorsun burada.İsrailli bir işadamı gelse deseki, buraya silah fabrikası kuracağım bana burayı sat dese hemen satarsın.Geçicen o memleketim canım benim seni ben çok severim ayaklarını.Dünyada para konuşur..

Aynen katılıyorum, yok satan hainmiş zart zurt, helikopter veya çeşitli teknolojik ürünleri alıyoruz, ariel kullanıyorsun, herkes mi hain.
  • chakra.elimde olsa dikenli tel ayrıca elli bin volt ceyran veririm izinsiz kimse girmesin.ülkemize turistiz diye geliyorlar adamların ülekemizin gezmediği görmediği yer kalmadı adam hem haritada yeri işaretliyor hemde fotoğrafını çekiyor foto için kalıcı bir yeri değişme ihtimalı en az olan yerlerin fotoğrafını çekiyor.turistiz diyorlar elini kolnu sallayarak istediği gibi her yeri gezebiliyolar.bizlerde para ve malumunuz şey uğruna bir ayaklarını öpmediğimiz kaldı.bu bilgiler sonra nereye gidecek askeri yerlere bir savaş anında ne olacak adamlar haritadan nereye ne yapacaklarını bilecekler nereye saklanacakları da dahil.benim arkadaşım var balerus antalya fahri konsolosu ismi fatih akın. bir gün alanya ya giderken kemer takayım dedim istersen takma dedi polis dedim bu arabayı polis durduramaz arama yapamaz dedi.bu özelliğe sahip kişiler istediği her şeyi yaparlar nasıl olsa aranmıyorlar.arama olmasada özel cihazlarla kontrol edilmeli gizli. ülekemize gelenleri bu kadar rahat bırakmamalı http://www.magazinalanya.com/2007/10/25/alanyada-ilk-konsolosluk/

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

chakra.elimde olsa dikenli tel ayrıca elli bin volt ceyran veririm izinsiz kimse girmesin.

Çok şükür elinde değil.
  • Tarım aletleri falan tarım işi ile ugrasanbir tanıdıgım var arkadasımın babası israillilerle iş yapıyordu bu adamlar antepte falan kendini arap olarak tanıtıp satış yapıyor turlü seyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Tarım aletleri falan tarım işi ile ugrasanbir tanıdıgım var arkadasımın babası israillilerle iş yapıyordu bu adamlar antepte falan kendini arap olarak tanıtıp satış yapıyor turlü seyler

Benim dayımda Irak'ta, arkadaşlarıyla beraber hayali şirket kurmuşlar Türkiye'de çok büyük bir firmayız deyip inşaat malzemeleri satıyorlar. Sipariş alıp Türkiye'den herhangi bir kurumdan ürün alıp Irak'a ihraç ediyorlar. Onlar kendilerini akıllı sanıyorlar da biz gerizekalımıyız ? Valla Türk milleti şeytana papucunu ters giydirir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.